hematom eruptie dentara?

hematom eruptie dentara? | Autor: silvi_2005

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai fost deschis vreun subiect pe tema aceasta, daca da imi cer scuze dar eu nu l-am gasit.
Sunt mamica unui baietel de un an si o luna si am observat de vreo saptamana ca are pe gingie sus in stanga in zona maselutelor un hematom f urat. Initial m-am speriat am sunat dr dar mi-a zis ca e ok, se mai intampla atunci cand ies maselutele.Eu il urmaresc acum de cateva zile, nici nu-i apare maseluta nici nu i se retrage hematomul.
A mai patit cineva asa ceva cu copilasul?Trebuie sa-l dau cu ceva? Sunt inca ingrijorata. Va multumesc anticipat.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Eu nu am patit asa ceva, dar 2 mamici din grupa mea da,insa nu cu maselutele, cu ceva dinti. Nu au folosit nimic, hematomul s-a retras singur, dar ele nu l-au descris ca fiind asa de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Copilasul meu a facut chist de eruptie la o maseluta . A plans cateva zile si nopti si eu credeam ca de la maseluta pana intr-o zi cand am vazut sange langa buzita , ii curgea din gura si m-am uitat mai atent in gura lui si apoi am mers la stomatolog. Medicul l-a indepartat cu un pansament steril si parca i-a luat durerea cu mana. A mai durat ceva pana a reusit maseaua sa erupa. Medicul ne-a spus ca e din cauza ca maseaua nu poate sparge camasa in care se afla pentru a putea iesi . Din cauza chistului nici nu suporta nimic in gura pentru ca in momentul in care apropia maxilarele presa pe chist si il durea si mai tare.E bine sa il vada un stomatolog.Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna! Nu te speria! Eu am patit asa ceva cu baietelul meu, de am fugit sa cer parerea la 2-3 medici dentisti.Zona de acolo e mai vascularizata la el si din acest motiv se intampla asta.Baiatul meu avea un hematom de marimea unei boabe de mazare in gurita, in locul unde apoi i-a aparut maseluta.Am mai intrebat mamici, nu prea au patit asa cu copilasii...da se mai intampla.Acum baiatul meu are maselute frumoase si e bine-sanatos.
Asa va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va multumesc din imima pt raspunsuri! Scuze ca nu am rasuns mai repede dar am fost plecata si nu am avut acces la internet.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput