Gradinite bune in Timisoara
buna!
Dragi timisorence, ce experiente ati avut cu gradinitele? cu educatoarele? unde ar fi bine sa imi inscriu baietelul si cam ce ducatoare sa am in vizor? stiu ca e batalie mare pe locuri si ca trebuie facuta "mutarea" (adica inscrierea) cu un an inainte chiar, asa am auzit si eu de la alte mamici.
eventual ce gradinite sa evit?
noi locuim in zona Torontal, mi-ar conveni sa fie aproape, dar daca e alta gradi buna altundeva in oras nu e problema, ne deplasam, doar sa fie bine
merci
Raspunsuri
mcrmiki spune:
Buna! Noi suntem la gradi pe str. Paciurea, cred ca este nr.22, cu program prelungit. Sunt foarte multumita de educatoare, baietii mei cei mari sunt amandoi la gradi acolo si sunt f.f.multumita de educatoare. In plus este singura gradi cu bayin de inot de care beneficiaza din grupa mijlocie. Este f. cald in gradi, mancare este buna, personalul se poarta minunat, doar ca este mai greu de intrat la aceasta gradi. Ar mai fi gradi nr.26 pe str. Teiului, care este f. frumos amenajata, dar sa ai noroc de educatoare k lumea si mai este si cea de la intersectia tramvaiului 4 cu 5, nu stiu ce nr. este, acestea doua ar fi mai aproape de voi, toate aceste gradii fiind gradi de stat.
Pupici!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
mcrmiki spune:
Mai stiu de una, pe str. Olimpiadei, perpendicular cu Popa Sapca.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Ana68 spune:
Lia...din cate am inteles, intradevar la Paciurea se ajunge cam greu...nu stiu daca neaparat cu pile si relatii,dar este o gradinita foarte cautata si are,ca sa zic asa,un renume...
Alexandru a fost la o gradinita pe Teiului(zona Dacia),la dna educatoare Gurca Rodica...Nu a facut decat grupa pregatitoare acolo,insa eu am fost foarte multumita...
Acum Luana este la grupa mica,dar la gradinita "Carla Peltz"(nr.9,sper sa nu gresesc),langa biserica din Mehala...este aproape de Torontal...la educatoarele Craciun Veronica si Busu Adriana...As minti sa spun ca sunt multumita,sunt foarte multumita,foarte incantata...doamnele educatoare sunt dedicate copiilor...n-am nici cel mai mic comentariu.
Mult succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Dorsilia spune:
dar de gradinita din Mall stiti ceva?
oricum, o sa incerc aici in Mehala dar mai pistonez si la Paciurea, copilul meu e bun pt ei, de ce nu? si daca se ajunge greu datorita renumelui, caut eu niste "renumiti":)) sa-mi fac un portofoliu de recomandari, care sa ateste cum ca baietul meu e pur si simplu genial:)