PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Multumesc fetelor pt.raspunsuri!(Buli,Miti,Oanaalex)..M-am mai linistit cu cocoasa!!
LA multi multi ani celor nascuti azi!!
Sa cresteti mari si sanatosi.
Sabana:Si noi tot cu sanosan..dar degeaba..
Sa-ncercam si bicarbonat..o trece cumva.
Multa sanatate la bebeii bolnaviori!!!
Despre noi...
Acum sunt in cautarea unui carut...si a unui scaun de masa.
Carut as vrea de la Primii pasi(Se gasesc greu pe-aici..cu comanda..bala..bla..)si nu le vezi cum arata..te uiti pe un catalog!!Dar astea nu au masuta-n fata!!!Si vreau cu masuta ca e utila!
In rest doar baby care si geoby??!!Are cineva din asta?!!Cum e ?!!
IAr scaun de masa trebuie neaparat cu spatar reglabil asa-i?Mi se par mai bune..dar tot asa cam naspeturi ...Ma uit si pe internet sa vad ...
Cu diversificarea asta-i jale mare...caut cereale fara lapte dar nu prea gasesc..Oare e rau daca combin laptele lui praf cu cereale care au alt lapte?!!
Si inca o intrebare...puiutilor vostri le trosnesc oasele...?
Ca al meu e atat de agitat si se-nvarte si se rasuceste-n brtae si tot aud poc..poc...Of..doamne cate intrebari si griji..DAca aveam doi sau trei copii??!!Ce ma faceam?
in rest va pupacesc ca sunt franta coapta ruptaiar domnul o sa-mi dea trezirea la sase..asa ca maine o luam dela capat..si ne auzim maine.
Noapte buna.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

'neata fetele!
miti2004saru' mana! tu esti cumva din Bran? k numele tau de fam. e frecvent pe acolo...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Ramoon azi am avut o zi fff proasta ( nu vreau sa dau detalii ) insa acum, la sfarsit de zi m-ai facut sa zambesc, esti o dulce . Nu sunt din Bran dar tare as fi vrut sa am si eu vreun petec de pamant pe acolo, Moeciu si toate restul, Poarta, Simon etc. sunt zona mea de suflet din Ro.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

dragelor va multumesc pt urari sunteti niste scumpe !

maryion eu il pun destul de mult in premergator...acum ma bagati la idei...desi eu am stat la randul meu in premergator si sunt super ok, picioare drepte si, zic eu, destul de lungi.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Iube sunteti f frumoase ! Cred ca Dariuta seamana cu tine !

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 8 lunisoare

Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana

- pt 7 lunisoare

Tudor, baietelul lui katm13

- pt 6 lunisoare

Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm

Agatha, fetita lui myrrha

Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Dariana ne este dor de voi. Ce mai faceti?

Mamidestefan sa ne dai cate o feliuta din tortul lui Stefan.

Geliza ce mai faceti? Ilincuta cum mai este?

Am fost si eu la doctor ieri si suntem tot slabuti.
Nu prea mai luam in greutate. Avem doar 6800 gr. Foarte putin.
Sunt disperata. Ne-a diagnosticat cu hipotrofie ponderala si ne-a dat sa facem analiza sangelui si o proba de digestie (adica sa vedem daca tot ce papam nu iese pe partea cealalta).

Am observat ca dupa ce am inceput diversificarea baiatul meu nu a mai luat in greutate. Pana la 4 luni (cand era alimentat natural - tzatza) a luat foarte bine in greutate avea 6300 grame, dar dupa ce am inceput cu papa si am lasat tzatza nu a mers bine.

Oare de ce? Ce nu am facut bine?

Nu ii place laptele. Ce sa fac sa il determin sa pape lapte? Ce lapte sa ii dau? Care este cel mai bun? Nu ii place nici Milumil. Ajutati-ma!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by maryion

Am fost si eu la doctor ieri si suntem tot slabuti.
Nu prea mai luam in greutate. Avem doar 6800 gr. Foarte putin.
Sunt disperata. Ne-a diagnosticat cu hipotrofie ponderala si ne-a dat sa facem analiza sangelui si o proba de digestie (adica sa vedem daca tot ce papam nu iese pe partea cealalta).

Am observat ca dupa ce am inceput diversificarea baiatul meu nu a mai luat in greutate. Pana la 4 luni (cand era alimentat natural - tzatza) a luat foarte bine in greutate avea 6300 grame, dar dupa ce am inceput cu papa si am lasat tzatza nu a mers bine.

Oare de ce? Ce nu am facut bine?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

[/font=Century Gothic]

Mary,am mai scris despre faptul ca am avut problema cu neluatul in greutate, timp de 3 luni, la Vlad. Dupa ce am obosit facan numeroase analize si nedescoperind o posibila cauza, m-am relaxat total. Fiecare cu ritmul lui!

Peste aprox. o ora plecam la munte pt o saptamana. Va pup!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna dimineata fetelor ,noi suntem bine mancam dar trebuie sa ne operam.I-am descoperit lui bb un chist la baza penisului,zice dr ca e un chist seboreic..si uite asa nasol dar ce sa facem.Parca ieri cand m-am uitat s-a mai retras un pic dar poate e numai o impresie.
Cat despre premergator haideti s ava spun...ce am observat eu ,baiatul meu cel mare se vaita de picioare mai ales cand sta pe wc,adica pozitia din premergator.A ramas de calca asa in interior,de cand impingea la rotobil si a mers tarziu.Nu ca asta a fost o pr mare dar acum imi daus seama ca era puturos ca era tare bine in premergator.Am fost la dr cu el si mi-a zis ca astea sunt rezultatele dupa mersul in rotobil.Ca concluzie pe cel mmic nu-l mai pun in premergator...plus ca am mai avut un epizod urat cum ca-i amorteau picioarasele saracu si nu stia sa imi spuna/.
Asa ca eu una m-am lamurit...era f bine ,ca se juca ,fugea etc.Si pe asta mic il vad ca ar vrea sa topaie in rotobil dar nu-i cumpar.MAjoritatea dr nu-l recomnda.Acum ce sa facem fiecare cum crede.Eu la 24 de ani nu am vrut sa cred ca asta nu-i bun acum la trejdeani deja is mai inteleapta.va pup si numai bine.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Si la multi ani si multa sanatate sarbatoritilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

buna dimineata
crissa ma bucur sa te aud/citesc din nou. chiar intrebam de tine ca nu stiam de ce nu mai scrii eu scaun de masa am de la primii pasi. se lasa spatarul destul de mult pe spate, se regleaza si pe inaltime si are rotile... uite aici cum arata
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/scaun-masa-copil-p-289.html
eu ii dau lapte nan2 asa ca cereale iau fara lapte ca sa pot sa-i iau orice marca. dupa multe incercari si degustari acum ii dau asa: humana cu mar(nu au lapte) pe care i le dau cu lingurita la ora 18.00 amestecate cu lapte, iaurt si eventual putin fruct pasat; nestle fara lapte (stef le prefera pe cele din orez cu 3 fructe) pe care i le pun in biberon seara si dimineata - 2 cupe la 200ml lapte; ocazional mai folosesc milupa fulgi din 7 cereale - nu au nici un adaos de fructe sau dextroze, deci nu sunt dulci si le mai pun in supe sau fructe cand sunt prea subtiri si vreau sa le mai ingros sau sa le fac mai satioase.
bulinuta acum citeam mesajele tale de ieri despre sinuzita... nu stiu cum reusesti sa fii asa tare. cred ca esti o femeie f puternica sa faci fata la atatea. dar stii cum e - primim doar atat cat putem duce. tu se vede ca duci multe

Mergi la inceput