Suceava (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani, draga Simina, iti doresc multa sanatate, fericire si iubire!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La multi ani Simina!

Sa fiti toti sanatosi si fericiti!

Bulgaria 2006

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

LA Multi Ani! SiminaSanatate multa, voie buna, sa ti se indeplineasca dorinetele si sa iti vezi copii crescand frumos sa te poti bucura de ei.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Multumesc mult fetelor, prietenele mele dragi...ca ati fost alaturi de mine in acest an deosebit din viata mea...

Da,astazi este ziua mea de nastere si copii “ma ajuta” sa fac un tort care sa fie surpriza …pentru mine.

Sunt atat de mici si innocenti…mereu veseli si jucausi…dar cand fac tort sau prajituri ei ma ajuta…

Pentru mama mea in aceasta zi speciala:

NOROC IN DRAGOSTE SI VIATA !

Oricat de greu ar vrea sa fie
Al vietii drum;
Sa stii ca nu e
Asa cum pare, nicidecum !

Oricat de grea ar vrea sa fie
A vietii stea
Sa stii ca nu e;
E dragostea si steaua ta!

Oricat de grea ar vrea sa fie
A vietii cale;
Sa stii ca nu e
De stii sa o parcurgi agale!

Nu te grabi;traieste-ti timpul
In ritmul sau!
Caci va veni si anotimpul
Sa-ti para rau!

Nu te grabi; traieste-ti viata
In ritmul ei!
Intoarce-te acum cu fata
Spre nepotei!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

PRIMAVARA Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Simina, scuze pentru intarziere- ieri nu am avut net toata ziua-; iti doresc La multi ani cu multe motive de sarbatoare, sanatate maxima si vise implinite. Cred ca ati petrecut pe cinste!

Crengu, pentru putin. Spor la invatat!

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simina, la multi ani!!!!

ieri nu am reusit sa intru..parca ieri a fost 27, nu?..oricum, toate gandurile mele bune, sa te bucuri de cele 3 minuni din viata ta, de dragostea sotului, de prietenia celor din jur!!

la mine a fost tata venit 2 zile si am facut impreuna curatenia de pasti..mai am de spalat doar geamurile de la balcon, da inca nu ma indur, ca am patit si eu ultima data fix ce a patit crengu: si-au spalat vecinii balconul la cateva zile dupa ce-mi lustruisem eu geamurile...de nu ma credea nimeni ca fusesera spalate!

pupici de la mine si de la bebe, care abia asteapta sa va cunosca!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Multumesc mult prietene dragi penmtru gandurile voastre bune!

Si eu sunt in plina curatenie...duc totul la tara sau la casa...

Sper sa ma descurc...

Spor la toate...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

PRIMAVARA Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sa inteleg ca in dimineata asta fiecare e pe cont propriu la cafea?

na, hai ca am prins si eu ocazia: si niste fursecuri ceva alaturi .

multi pupici, ca de obicei!

chiar asa: unde mergeti de inviere? ati descoperit vreo biserica/manastire mai putin aglomerata?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua si din patrea mea!
Eu una nu-mi mai vad capul de treaba la servici si am impresia ca nu-mi iese nimic...nici aici nici acasa (cu apartamentul) si m-am cam saturat....
De Pasti habar n-am daca o sa merg pe undeva la Inviere, poate la Catedrala de pe Marasesti, mai mult ca sigur, caci suntem invitati la mama la masa si ea sta in zona....si poate o sa mergem sa luam Lumina, asta in cazul in care Bianca nu doarme deja....o sa incerc s-o tin treaza mai mult dar sa vad daca o sa reusesc, si asa mare lucru nu stiu ce o sa inteleaga ea din toata treaba, mai mult o sa ramana cu oboseala....mai vedem
Va pup pe toate, sa stiti ca va citesc dar tare greu imi fac timp sa mai si scriu ceva.

BTW, are cineva ceva materiale despre FMI, FMI si Romania (acorduri), FMI si globalizare? In format electronic? V-as fi recunoscatoare, mi-am terminat sursele, am crezut ca o sa gasesc mai mult pe net dar m-am inselat si-mi mai trebuie pentru lucrare.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Meg, multumesc pentru cafea si fursecuri!Eu sunt cu curatenia , parca nu mai termin odata!miercuri am fost iar la Bucuresti cu Dan, l-au filmat pentru eisiunea :"O SCRISOARE PENTRU TINE!", va fi difuzata in sambata Pastelui, la ora 20.30, pe postul ACASATV.
In rest la mine treaba , treaba...Voi ce mai faceti?Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput