Suceava (16)
Raspunsuri - Pagina 18
carmen spune:
Evelinesanatate multa Biancai.
Of sper sa isi revina repede.
Si Ana are conjunctivita si dr mi-a spus sa ii pun si Dariei picaturi (in doza mai mica) ca sigur va lua.
XandrutaLa Multi Ani! Sanatate tie si familiei. O primavara frumoasa.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
tamyra spune:
Salutare sucevencelor!
N-am mai trecut demult pe la voi dar v-am urmarit...
In sfarsit am reusit sa-mi fac si eu un album si am venit la voi sa ma laud....![]()
Evelina sanatate Biancai.
Carmen am inteles ca-i foarte bun ceaiul verde, la conjunctivita.Incearca sa-i stergi ochisorii cu el(experimentat de cumnata-mea si cu rezultate bune).Sanatate !
Pupici penru toate mamicile si burticile si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.

Mami de spiridusi gemeni
: ROBERT ARMIN
si DARIA REBECA
(26 IUNIE 2002)
Poftiti sa ne vedeti pozele: http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1
eveline spune:
Multumim de urari.
Xandruta, LA MULTI ANI!, sa fii fericita!
Ilincalif...zerooo....wow...ai mult curaj, ma batuse si pe mine gandul dar n-am indraznit niciodata!
Ana si Bianca-iubita
adinag spune:
LA MULTI ANI; XANDRUTZA!!! SA FII FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII CU FETELE TALE MINUNATE!!!
pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
crengu75 spune:
La multi ani, xandruta!
Ilincalif, pune o poza sa te vedem!
Noi o ducem tare rau, eu am facut o cistita hemoragica miercuri, am luat tratament girlean, apoi sambata seara cristian a facut o laringita de toata frumusetea si a facut o insuficienta respiratorie de am ajuns la spital de urgeta , direct la reanimare, cu tot tacamul. Nu vreau sa va mai sperii, acum totul e mai bine, suntem sub tratatment,va mai povestesc maine.
Eveline, sanatate Biancai. Stiu prin ce treci.
Sanatate la toata lumea.
Bulgaria 2006
Crengu, mami lui Cristian
xandrutza_76 spune:
multumesc frumos pentru urari! va doresc si voua sanatate si multa fericire!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
carmen spune:
Buna dimineata,
Eveline cum se mai simte Bianca?
Ana dimineata s-a trezit cu ochisorii mai curati. In schimb ii dau antibiotic pentru ca are gatul rosu.De fapt ea de vreo 2-3 saptamani o lalaie cu o raceala cu tuse si raguseala. I-am dat de toate mai putin antibiotic crezand ca scapam. Dar dr ieri a zis ca e mai rosu gatul si nu are rost sa o lungim. Asa ca ... luam si antibiotic.
E asa frumos afara. Si eu am program asa lung la servici, nu ma pot plimba deloc. Am iesit sambata cu ele si am obosit tot strigandu-le. Am fost pana la Leonadrdo sa ii iau Dariei o bascuta si cat asteptam la rand sa o platim (era o coada si casiera se misca in reluare) Daria a luat toate etichetele de pe un raft si se juca cu ele. Cand a facut o tipa de acolo s-a cam enervat dar eu ce sa fac, nu o puteam lega de raft. Am stat aproape 15 min la rand sa platesc
.
Crengusanatate multa lui Cristian. Speram sa isi revina repede.Tu cum te mai simti? Of spitalele astea daca ar arata asa mai decent nu ne-ar baga in sperieti chiar asa.
carmen spune:
Siminaai terminat de lucrat la gradina? Acum ne sapa si noua cineva gradina din partea de jos si punem noi gazon ca ne-ar costa destul de mult sa vina o firma. M-am uitat si prin piata dupa trandafiri. Cred ca am sa cumpar citiva agatatori dar... of banii astia.
Fetelor, voi daca ati vrea sa va cumparati o pereche de blugi v-ati duce in bazar? Eu nu prea merg prin bazar dar in oras sunt mult prea scumpi si daca nu imi cumpar acum cheltui banii aiurea.
doinabita spune:
Buna fetelor!sunt ocupata cu gradina, imi ia mult timp...cu gatitul.
Voi ce mai faceti?la noi e cald , a venit primavara.
La multi ani Xandruta!scuze ca nu am intrat ieri sa iti spun LA MULTI ANI!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
megbeng spune:
carmen, cei mai frumosi si mai rezistenti blugi pe care i-am avut vreodata atat eu cat si sotul sunt luati din bazar
..m-am decis greu sa merg acolo, dar acum de cate ori vin in suceava musai fac o vizita acolo..sunt si lucruri bune..si daca reusesti sa treci peste atmosfera e ok..mi-am mai luat tricouri, iarasi, de buna calitate care inca ma tin (de 1-2 ani)..cred ca unekle sunt furate, de aia-s bune si ieftine.
asa, si tot din bazar am mai luat un foen, pe care il am de 3-4 ani si il folosesc intensiv si nu s-a stricat inca.
parerea mea: du-te!! dar de dimineata, pe la 8, sa prinzi cat mai multe tarabe cu marfa.
simina, unde anume "la tara" ai fost?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!