Suceava (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

adinag, ..cand ai timp, astept cu mare drag documentatia!!

ilincalif, si tu ziceai de ceva articole despre alimentatia mamei..daca le ai, nu strica sa mai citesc ceva..oricum, de cand am scos perele din alimentatie , adica de vreo 10 zile bebe nu a mai avut colici!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

wow, in sfarsit, adina, ce mai faci?
noi suntem bine, dar am si ferit-o pe asta mica de aer rece si curenti... nu a racit pana acum... in schimb e o mare mancacioasa... cand mai vii prin romania?
jasmina
meg, mai stai cu abdomenele, are dreptate adina; macar pana la 6 saptamani, dar daca mergi la control, intreaba cand ai voie sa faci abdomene; poti face alte exercitii acum, si nu uita sa faci o incalzire inainte...
doina, am semant iarba, astept sa se mai incalzeasca sa ma ocup de floricele...

o mare pentru toate fetele, azi tata implineste 65 de ani...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani pentru tatal tau, xandruta! Sa fie sanatos!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Meg, muschii abdominali drepti nu ai voie ffff mult timp sa-i antrenezi. multi nu stiu, pentru ca nu s-a acordat mult timp atentia suficienta si necesara gimnasticei de refacere. insa ea este absolut necesara (nu numai ptr ca sa aratam ca inainte, si si pentru a ramane sanatoase si sa prevenim dureri de spate, sa intarim muschii pe langa coloana vertebrala, sa prevenim incontinenta etc.). se incepe cel devreme la 4 saptamani dupa nastere, insa numai f putine exercitii sunt permise acum. majoritatea incep dupa 6 saptamani.
dupa cum ti-am zis, intai exercitii de intarire ai muschilor bazinului, apoi exercitii usoare pentru muschii abdominali oblici. abdomenele tipice (situps), care sunt si ele de mai multe feluri, se fac abia mai tarziu: cele pentru muschii oblici dupa 6 luni (!), pentru cei drepti mai tarziu.
depinde si de cat de mult sport ai facut inainte de sarcina si in timpul sarcinii. daca nu faceai inainte sau numai rar, nu poti incepe acum cu exercitii mai grele...

in sfarsit, e o intreaga teorie. daca imi dai adresa ta de e-mail (pe pm) iti pot trimite un file pdf cu poze, acolo explica f bine ( e pe germana, dar eu pot traduce ce-i mai importnt si restul arata pozele), e mai simplu cu poze.

In Ro nu sunt cursuri sau carti?

deci incetucu, nu te grabi, si te asigur ca nu vei arata toata viata asa... si esti si ff tanara, oricum te rafaci muuuult mai usor la varsta ta!

deci daca vrei mai multe detalii, da-mi pm, ca sa nu plictisesc pe nimeni aici si sa nu traduc eu degeaba :-)

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Xandrutza, Jasminei ii este in sfarsit ceva mai bine, ieri nu a mai avut febra decat temperatura ridicata, nu febra. Pana la un an nu a avut dfecat o raceala simpla o data care a durat doua zile. dar cu gradinita vin si bolile... oricum am noroc cu ea, nu prea e bolnava, e prima boala in toata iarna. iar copiii fac f usor otita, i-a curs nasul vreo doua zile si de la asta a facut (se trece tare usor de la o simpla raceala la otita). In general nu o feresc, si cand era bb ieseam mereu cu ea, zi de zi, si pe ploaie si zapada... se zice ca e mai bine asa, si n-am avut probleme. dar acuma m-a terminat, fiind imediat dupa problemele mele de sanatate n-am avut eu energia ca de obicei, si mi-a venit cam greu!

La Multi Ani tatalui tau, e inca tanar! ( din punctul meu de vedere, ma rog...) Va intalniti?

Ce face Ralucutza? Mie tare imi place de ea... Ce nazbatii face Narcisuca? E tare frumusica si rotunjioara...

Pupici

Mergi la inceput

Ce fac celelalte fete? Cum e vremea la Suceava? A plecat iarna?
Ce va fac copilasii? Ce nazbatii mai fac?
S-a mai schimbat ceva la Suceava?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

adina, narcisa e o mare mancacioasa, ar fi in stare sa manance si mancarea din farfuriile noastre; ralu e mare scolarita, are doar fb-uri si scoate numai perle; cu tata ma intalnesc pe net , ei sunt la vaslui, am inteles ca-i pregateste mama o masa festiva
in suceava e soare, dar cam rece...
te pupam, pe tine si pe jasmina!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor!
Poftiti la

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc pentru cafea!eu am sosit, am multa treaba in gradina, asa e la noi de cand vine primavara, daca stam la curte.Va pup pe toate!Mai stau putina pana beau cafeau , apoi treaba!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna seara!
Cafeaua s-a baut de mult...a fost delicioasa...
Ai dreptate Adinac cu abdominalele...eu am fortat si acum am pr cu burta...
Pacat ca nu erai aici si atunci sa ma avertizezi...
Xandruta ar trebui sa fii fericita ca ai un copil mancacios...inseamna ca-i sanatos...
Doina si noi am facut curatenie in gradina...sotul a curatat pomii din livada iar eu am observat ca au rasarit lalelele mele plantate inca din toamna...
Am iesit si cu copii la plimbare...Teo sta deja in fundulet in carucior...Am copii mari...sanatosi sa fie...
Meg, cum stai cu plimbarile?
Esti bine?...ca vad ca pe aici mai rarut...
Eveline, ce mai face Ana? Pe unde va mai jucati voi?

Acum va invit la o clipa de spiritualitate:

O veche pilda hasidica:
"Un rabin L-a intrebat odata pe Dumnezeu despre Rai si despre Iad.
<Iti voi arata Iadul, a spus Domnul si l-a dus pe rabin sa vada o masa rotunda.Oamenii care stateau la masa erau cumplit de infometati, ceea ce parea ciudat, fiindca in mijlocul mesei era o strachina mare cu carne fiarta.Mirosul carnii era delicios si rabinului ii lasa gura apa.Oamenii din jurul mesei aveau fiecare o lingura cu coada foarte lunga.Ei stiau ca isi pot intinde lingurile pana la strachina si-si pot lua de acolo o bucata de carne, dar cum cozile lingurilor erau mai lungi decat bratul omenesc, nu-si puteau duce mancarea la gura.Rabinul a vazut ca suferinta lor era peste masura de mare.
Domnul a spus<Acum poti vedea Raiul>.Au mers in alta camera,nu foarte diferita de prima.Au vazut acolo tot o masa mare,rotunda,tot cu o strachina de carne fiarta in mijloc,oameni in jurul mesei care tineau in maini linguri cu cozi lungi.
Dar in Rai erau toti bine hraniti.Fericirea le lumina chipurile si camera rasuna de voie buna.Vazand uimirea rabinului, Domnul a spus<E simplu,dar pentru asta e nevoie de o oarecare pricepere.Au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt>

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

PRIMAVARA Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput