***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ce de pachete ati primit...foarte frumoase lucruri.
Acum dupa ce am vazut ca nu primiti comenzi din 7-8.02,nu ma mai agit asa tare,desi au trecut si la mine 2 saptamani.Si ma gandesc sa nu fi disparut avizul din cutie.Dar si sa merg la posta fara el..la cat de "amabile" sunt doamnele de acolo.
Asa ca astept sa vad ce rezolva Aissa..noi suntem vecine...daca ea rezolva fara aviz,incerc si eu.
Azi am lansat si comanda 4,desi promisesem ca astept sa vad daca ma potrivesc la masuri..nu am mai avut rabdare.Acum sper sa-mi vina,ca am comandat si un costum de baie
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi eu i-am dat lui Madau acelasi mesaj ca si tie, amandoua (si eu si ea) am primit aproximativ acelasi raspuns de la ei. Ca a ajuns la ea coletul imediat dupa aceea nu e sigur de la mailul dat pentru ca fost chestie de coincidenta, s-a intamplat chiar a doua zi sa soseasca.
Mai...fara aviz alea de la mine nici nu cauta. Am fost sambata acolo unde imi zisese Andrea_p (suntem la acelasi oficiu) si la scrisori era o coada mortala, sa stau acolo fara aviz era crima, am intrebat-o pe una si scurt m-a trimis la coletarie unde e alta coada groaznica... Azi sunt singura cu fata, dar maine, daca nu vine avizul, ma duc si ma rog de alea sa ma caute.

Mergi la inceput

Auzi fata pai daca iti vine tie coletul din 12 inseamna ca ai pile la posta. Auzi la ea pretentie .
MAilul cu chestionarul mi-a venit si mie acum, mersi, le-am raspuns ca deloc nu-s satisfacuta de respectarea termenului de livrare! Asa, ca m-au prins nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai,la mine prima comanda a venit fara probleme..nu mai stiu exact ziua,ca de..sunt.Asa ca nu se pune problema de adresa gresita..ma gandesc numai sa nu fi diparut avizul ala,la cat de mica e hartia putea foarte bine sotul sau bona sa o arunce din greseala ca ceva pliante
Aissa...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

vad ca sunt iar niste reduceri suplimentare,de pana la 45% la colectia de vara,aici :
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=28450940&opeco=AUBAINES:ZSB:liquidation
Scrie "Liquidation 1"
N-am avut timp sa vad ce produse sunt acolo,poate va uitati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, am vazut si eu reducerile acelea. Dar cred ca mai e de asteptat. Oricum nu prea putem purta acum ceva din colectia de vara si parerea mea e ca pe masura ce trece timpul reducerile cresc in procente. Eu astept un 70 %

Edit: Ca si asa m-am enervat ca niste balerini pe care mi i-am comandat cu 19.90 euro acum sunt 11 euro!!! De parca ieseam pe frigul asta in balerini de panza, nah!

Mergi la inceput

Andreap chiar si asa (e posibil, noi am iesit afara si aveam in cutie pliante, am zis ca le luam la intoarcere si cand am revenit nu mai erau....) tot ar trebui sa fim reavizate de la posta. Iar eu sapt trecuta am vorbit cu postasul si nu isi amintea sa imi fi pus ceva in cutie si ma cunoaste. Mergem diseara amandoua cu fetele, le ciupim pe astea sa urle sa ne ia alea peste rand? Si nu mai scoate limba la mine, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

sa recapitulam: eu am primit vineri 23.02. comanda facuta pe 8.02.
Si eu is tocmai de la Iasi. La voi la Buc. se presupune ca ajung mai repede, ca doar pe acolo a trecut si al meu (sau cel putin asa cred). Asa ca, pe alea de la poshta

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gagici io am primit avizul si ptr comanda de pe 9.02. Azi dimineata era la cutie.

Aissa + Lavi am primit raspuns si la mailul trimis din nou la ei, acum imi zic ca pachetul a fost expediat...deci nu mai apare "en cours d'acheminement". Apropo...cred ca le-au trimis tarzior..v-am spus ca pe ale mele era pusa eticheta cu PAR AVION PRIORITAIRE.

Fug sa il iau si pe asta de la posta, dar sunt hainute ptr o prietena, exista deja linkurile in lista asa ca nu le mai pun inca odata.

Revin mai incolo, acum am femeia la curatenie si ma da afara de la comp sa spele pe jos

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Postasul meu vad ca nu mai apare cu avizul ... oare la ce ora or inchide astia de la mesagerie externa?

Claudia

Mergi la inceput