***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A mea din 6.

Aissa, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu ai pt ce, macar sa iti fie de folos dar presimt acelasi raspuns standard ca la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
De dim am realizat ca am gresit culoare la pantalonasii aia ..2 per..am luat camuflaje+taupe in loc de rouge+beije...le-am scris...oare ii pot modifica..a modificat cineva pana acum produse dupa ce au lansat comanda?

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io una nu am gasit nici o posibilitate de a modifica ceva dupa ce am dat comanda. Iar de scris mail..nici gand ca nu ma pricep. Poate tu sa ai succes...sa ne spui si noua ce raspuns ai primit, te rog.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu vineri m-am dus la posta fara aviz, am spus numele si m-au gasit.
avizul nu a ajuns nici pana azi...

mergeti si voi direct la posta

b

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitzinuca

b

Eu una cred ca fac un drum pana acolo. Sunt singura, copii au plecat pana diseara la tara cu bunicii... ce ma costa, incerc. Mai ales ca daca nimeresc tura de data trecuta, tipele ma cunosc ca le-am povestit de la redoute si "ne-am imprietenit"...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

b

Asa a fost si la mine,coletul era la posta de cateva zile si nesimtita de postarita nu m-a anuntat,vroiau sa ma puna sa platesc si taxa de magazinaj,le-am zis ca asta s-o plateasca postarita ,nu eu!

Mergi la inceput

Tocmai imi trasesem o geaca pe mine si vroiam sa plec cand jos era postasul si il intreb de avizul meu. Zice l-am vazut, mi-a trceut prin mana dar nu l-am luat, mai am o tura de facut si peste o ora vi-l aduc (avizul)...Zice, mai bine asteptati avizul pentru ca doamnele de la externe elibereaza mai greu fara aviz... Ok, astept o ora si apoi fug sa-mi iau baschetii copiilor! Mi-a fost nu stiu cum sa-i zic sa-mi aduca el coletul...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, pai am vazut ca madau le-a scris si apoi a si primit pachetul. sa inteleg ca tu le-ai scris, ai primit raspuns, dar pachet tot nexam?

Eu am fost la posta de vreo 2 ori sapt trecuta degeaba.

Mergi la inceput

Am primit si eu acum mailul cu chestionarul pe care l-am completat si am primit oferta cu reducere 10 euro la cumparaturi de 30.

Claudia

Mergi la inceput