***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 17
madau spune:
Tocmai am fost la cutie...nici urma de aviz. Probabil ca o veni luni...of, nu mai am rabdare
Lorenza acu' te trec. Cred ca mi-au scapat din vedere. Sorry
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
ancatrana spune:
dumitrulaura, eu adresa am scris-o fara prescurtari
lavi02, si eu am fost fara aviz la posta inainte sa primesc avizul si nu au vrut sa verifica asa ca am batut drumu' degeaba; referitor la cod postal si eu l-am scris fara primul 0. tinem pumnii sa vina si comanda ta mai repede
kali, inca o data spun ca e sus\per. cred ca e cel mai frumos din tot ce am comandat. asa ca MAMICILOR DE FETITZE COMANDATI PONCHO
madau, o sa incerc da imi ia timp si pitica e geloasa pe calc. asa ca dc nu reusesc ziua, poate la noapte. asta pt produsele pe care le mai gasesc. am crezut ca exista vreo ghidusie si sa nu le mai caut inca o data
carolinah, asteptam detalii. si eu vreau sa comand mai mult pt tati si poate ma inspir de la tine
madau, la mine vine postasu si dupa 2-3 asa ca mai verif iar mai tarziu. pana atunci, de la mine sa traca nerabdarea
aissa spune:
Salutare redoutiste! N-am ajuns inca acasa asa ca nu stiu daca a venit avizul dar ma gandesc ca m-ar fi sunat sotul ca stie ca-s pe jar. Ma rog, ideea e ca citisem dimineata discutia voastra cu codurile postale si cum si eu in prima faza scrisesem codul fara o cifra, iar apoi am corectat (intra toate cifrele) si cum am avut un drum la posta (la serviciu nu la oficiul meu) am intrebat-o pe aia daca crede ca ar putea fi un cod trecut gresit motiv de intarziere. Si mi-a confirmat ce banuiam si eu ca odata ajuns coletul in Ro nu pot gresi astia de la noi adresa indiferent de cod. Cine stie care e faza de unele intarzie.
Aseara le-am scris un mail in care ii intrebam data cand au pus coletul meu si nu am primit inca raspuns, daca primesc ceva va spun.
Catusha spune:
Haideti sa spun ce am mai luat eu si nu-mi pare rau deloc:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105528&documentid=201206&categoryid=22939061&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - pe ambele culori foarte reusiti
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107265&documentid=201206&categoryid=26193942&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 - culoarea e mai deschisa decit in poza
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107305&documentid=201206&categoryid=26193942&single=&hasNext=1&hasPrev=1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107419&documentid=201206&categoryid=26193942&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - mai ales ca am prins si un pret foarte mult, mult mai mic decit cel de acum
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324075989&documentid=207607&categoryid=22939060&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - tot asa, am prins un pret foarte bun
As fi curioasa sa stiu daca a comandat cineva de la ei produse marca COCOON si daca sint de calitate, caci ma tenteaza sa imi iau niste camasi de noapte, pijamale, etc pentru alaptat, ca trece timpul repede si acush-acush o s-o iau de la capat cu bb mic...
Jasmine spune:
Am mai primit un mail cu un cod de reducere de 25% la toata comanda,daca aleg numai produse Anne Weyburn din colectia noua.Reducerea e bunicica dar produsele din colectia asta mi se par scumpe rau,asa ca nu ma bag.
Catusha spune:
Si inca ceva, legat de subiectul adresa, ca tot vorbesc fetele ingrijorate care nu au primit pachetele.
Prietena mea (si ea redutista veche) isi completase la inceput cimpurile la adresa cam aiurea, in sensul ca a scris Soseaua X, bloc Y, scara Z, etc, etc, fara nici o prescurtare, si pentru ca ocupa mult spatiu nu le-a intrat pe eticheta de pe colet decit primele 3-4 cuvinte, si cei de la posta nu au stiut unde sa trimita avizul, ca respectiva Sosea e cam lunga, iar blocul fara numar nu le spunea nimic... Noroc ca s-a dus ea la oficiul postal si s-a interesat, si mai apoi am ajutat-o sa schimbe si adresa in contul de pe Redoute. Sper sa nu fie si cazul vostru, ci doar sa fie intizieri inirente, dar poate ar fi bine sa incercati sa comprimati adresa mentionind chestiile cele mai importante.
Azi e vineri, yupi! Weekend placut!
aissa spune:
Am ajuns acasa, aviz ciu-ciu dar in schimb am raspuns de la ei:
Bonjour Mme ,
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.
Je vous présente mes excuses pour cette attente.
Votre colis est en cours d'acheminement.
Il vous parviendra prochainement à votre domicile.
Si votre colis est mentionné "en préparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte.
Vous pouvez suivre l'évolution de vos commandes sur votre site
en vous rendant dans votre "Espace Client"
et en cliquant sur la rubrique "Suivi de Commande".
Merci de votre patience.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Aveti idee de ce inseamna cuvantul bolduit de mine???
madau spune:
Jasmine ti-am trimis un PM.
Aissa astept si raspunsul meu la mail, sa inteleg ca inca nu l-au trimis, sau e pe drum? Ca inteleg mai mult ca e in curs de trimitere, dar la franceza mea...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"