Dupa cum cred ca stiti e o adevarata problema inscrierea unui copil la scoala sau gradi,eu am fost in aceasta situatie cand l-am inscris pe Andu la gradi mi s-au cerut cam 2oo de euro am renuntat la gradi aceea si l-am inscris la alta tot cu interventii dar fara bani.Voi ce parere aveti?
Fara cuvinte , eu nu am platit nici un leut ba ne-am inscris si in clasa I cu succes , totusi cine anume ti-a cerut acesti bani ? si pentru ce? pentru un loc ?
te poti adresa autoritatilor daca ai dovezi ca ti s-a cerut aceasta suma .Numai bine
evi , Eric 14.06.2000
Sunt impotriva spagilor si de cate aori reusesc fara... sunt multumita. Prefer sa dau aceeasi bani dar cu chitanta
.
Si totusi am dat spaga ca sa inscriu copilul la o gradi de stat.
Am doi copii si nu pot plati particulara pt amandoi. Asa ca am avut de ales intre cele 2 gradi de stat din cartier. Si pt loc la gradi de stat m-am inscris din septembrie pt anul urmator, am trecut din luna in luna sa " mai intreb" iar in aprilie m-am dus cu cineva care avea copilul la acea gradinita, am intrat la directoare, am "cotizat" (obiect pt ca nu primeste bani) si am inscris copilul. Acum "cotizez" de sarbatori pt ca la anul mai aduc un copil la gradinita.
Trist, dar adevarat.