Dentist pentru copii mici
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
biancaiordan spune:
....daca am rezolvat-o pe asta cu dentistii pentru copii...poate incercam sa gasim si dentisti pentru soti fricosi...ca sunt posesoarea unuia, si astia sunt mai rai decat copiii!
Bianca, mami de Maya
Blogul meu organic http://organicka.ecosapiens.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
terishka spune:
am auzit azi la radio ca este un program in bucuresti ce asigura tratament stomatologic gratuit pentru copii. ar fi doua cabinete care participa la acest program. informatii si programari la numarul 021.314.23.15. nu este testat de mine, am auzit stirea si mi-am notat numarul ca nu se stie niciodata...
Tudorana spune:
Si Gabita mea se intelege foarte bine cu doamna doctor Arina Vinereanu (in zona Cora Lujerului). Are mare experienta cu copiii pentru ca a lucrat la clinica de pedodontie a Facultatii de Stomatologie si are specializare in pedodontie.
Eu am mare incredere in ea!
dia_pile spune:
buna.baietelul meu de 4 anisori si 8 luni.intre sarbatori am fost cu el la dentist cu dureri groaznice de masea.dar tot asa cand am ajuns acolo l-a luat dr de nu l-a mai durut nimic pe alex,s-a jucat cred ca jumatate de ora.a stat fara nici un fel de problema.in dr.tr.severin.deobicei la timisoara merg,in caz de urgente mer aici.sanatate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
oanna3 spune:
unde in tm?
eu nu am auzit de nici unul pana acum
pls detalii aici sau PM
Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
Fania spune:
http://www.welldental.ro/pedodontie.htm
Dr. Razvan Pelea l-a castigat pe fi-miu de la prima consultatie.
[poze]
REUTcarmi spune:
si noi avem ceva probleme cu dintisorii fetita de 6 ani este cu mai mult de jum ditre dinti cariatisi masele ira cel mic de 2 ani dintii de sus din fata sun toti cariati dar ce fel de carie sau ce o fi ca efectiv i se cojeste smaltul si se macina si dintiidar cu el nu am nici o sansa sa merg la dentist ca nu sat nici la control in gat de padiatru dar sa-i faca ceva la dinti nici atat,dar cu fetita sunt tare mandra de ea ca a avut doua masele de sus cariate care in timp sau macinat ramanand doar radacinile care o dureau tare am fost la mai multi dentisti si multi au zis sa le las acolo ca tre sa tina locul la celelate da aratau groaznic si am mai fost la un medic care este f dragut si a fost de acord sa le scoata fiind o sursa de infectiesi mirosea si gurita urat. am fost la medic cu putina teama dar degeaba ca nu a zis nimic a dat-o cu un gel si i le-a scos bucatele si chiar s-a mirat si el ce cuminte este iar pentru asta aprimit si o diploma de curaj de care este f mandra si ea si am uitata sa va spun nu a vrut niciun ban si mai vem ceva de lucru la el si azis ca nu ne costa nimic este fdragut si vorbeste f frumos.doctorul se numeste alexandru nicolu si are cabinet in spate la hotel dunarea pe unde satu taxiurilein vilisoarele alea vechi merita sa incercati.sper sa aiba toata lumea un dentist bun.