Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 14
aZaZ spune:
Eu sunt perfect de acord cu Asteryaro.Nu mi se pare normal sa scoatem anumite mamici de pe lista.De exemplu si eu am inceput serviciul si imi este mult mai greu sa intru pe net.Asa ca de multe ori prefer sa citesc in fuga iar cand am 5 min libere sa mai salut un pic fetele.
Si inca ceva FARA ROSII
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
Azaz...nu intrii o luna doua...dar mamicile astea nu au intrat de 5 luni.
In fine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
asteryaro spune:
Bianca, mai citeste te rog inca o data ce-am scris.
Mamicile scriu daca vor, daca pot, daca au timp, daca au net, daca au chef etc.
Pai pe tine nu te obliga nimeni sa faci urari. Chiar asa, cum urezi tu cuiva pe care nu-l cunosti? Hmmmm...
Si sa stii ca unele mamici nu au nici un fel de ajutor din afara casei, se ocupa exclusiv de bebei. Pe tine te tot aud ca duci copiii destul de des la mama/soacra, n-am retinut exact, sorry.
Fii si tu, te rog, mai intelegatoare, toleranta, vrei?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Bee spune:
LA MULTI ANI LUANA
Nici fii-mea n-a mancat fructe sau suc de fructe luni de zile. SI n-a patit nimic. Acum a mancat brusc in asa hal incat si-a incarcat burtica si a facut diaree.
Azaz, sanatate piticutei. Trece bronsita! Faceti aerosoli?
Bianca, nici eu nu-s de acord cu scoaterea din lista a nimanui. Eu n-ash scoate din lista nici fetele care cer asta (poate se razgandesc cu timpul). Eu una n-am intrat 4 luni, din motiv de net. In curand ma mut si iar nu stiu daca voi avea net cateva luni, ma mut cu chirie, pana-mi iau Zapp cine stie cat va trece, etc.
Eu sunt fericita ca nu mi-e rau, ca si cu Ana.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Faceti cum vreti, eu sunt minoritara aici.Imi cer scuze ca am avut tupeul sa cer asha ceva.
Da...ii duc foarte mult la socrii Astery...toata ziua sunt la socrii si eu stau cu
in sus si scriu pe forum.
Sandra nici nu vine acasa de la scoala acasa ca merge acasa la socrii, acolo invatza si isi face temele si vine acasa o data pe an. Cat despre Dani nu prea sta acasa, ca e tot acolo ca eu nu am timp de timp de el.

doamne ce logica... apropo...te-ai mai luat tu odata de mine cu treaba ca se citeste fara sa se scrie..si si atunci ai venit cu scuza ca unele nu au timp.
Stii ceva? Chiar nu am chef de cearta.
Se pare ca ai limba ascutzita, dar si eu o am.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
loren@ spune:
Bai eu sunt la limita puterilor azi
....BIA SUPERCRIZE...o las sa plinga...sunt tuflita de tot!![]()
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
A..si am uitat...casa arata ca dupa razbel
...
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
Ayan ceva mai cuminte azi, cred ca e si el obosit, dar vad ca nu vrea sa doarma. Se joaca cu o punga de bomboane.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Ingrid S spune:
Azaz,
Mariei si sa se faca repede sanatoasa! Febra nu a facut?
Astery, pai eu tin minte ca s-a mai facut odata curatenie pe lista si din aceleasi motive, ca erau mamici care nu intrau cu lunile. Pe mine nu ma deranjeaza, ca nu-mi cer de mancare
, dar daca atunci s-au discutat niste motive, nu vad de ce nu si acum? Bineinteles, nu vorbesc de AndreeaC, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Nu mai stiu cine ma intreba cum a facut otita. Pai cred ca din cauza mucishorilor, desi eu n-am prea vazut ca era infundat nasul. Probabil ca mai sunt si alte motive, de care eu nu stiu. Bine ca a trecut.
A mai bagat 100 ml lapte si acum doarme. Azi ii fac mancare de pui cu sos de rosii din borcan (pt bebelusi).
O intrebare: fetelor care dati mancare la borcan, care este procentul de carne? Ca sotzul a luat doar pt 6 luni si acolo procentul e de 15 %. Daca aveti borcanase pt copii de la un an, spuneti-mi si mie care e procentul de carne, sa fac o comparatie.
V-am lasat, ma duc la o tigara.
Ingrid S si Diana