De cand spalam bebelusii in cadita normala?
Raspunsuri - Pagina 3
Bebe Beca spune:
Noi ii facem baie in cada mare de cand ne-am intors de la maternitate.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
kover spune:
Robert de la 5-6 luni face baita in vana.asta pt.ca tati ne-a scos din camera(udam totul).acum desi avem mult spatiu la fel e apa peste tot.dar ii place la nebunie baia,ca oricarui copil.Anca,si eu ramin amortita de multe ori(eu am 37 aproape)dar cind il vad ce bucuros este uit de toate.balaceala placuta in continuare.
nusicasiely spune:
azi i-a facut sotul meu baita fetei in cada noastra.la inceput a fost foarte mirata,dar i-a placut mult.tot dadea dim picioruse si radea.mie imi era teama sa nu o scape.la un moment dat i-a dat drumul cu o mana si o tinea numai sub cap,si ea a simtit si am fost uimita sa vad cum instinctul a facut-o sa dea dim maini si din picioare,ca sa se mentina deasupra.
nu face otitadaca ii intra apa in urechi,nu?
nusica,mama lui ely
Elise spune:
uf, Doamne, - i-am facut si eu pentru prima data baie singura (pina acu' mai era maica-mea, barbatu-meu...etc) - si nu-mi revin...
Parca era peste - nu puteam sa o tin de nici o culoare, plina de sapun aluneca pe toate partile, bea apa din caditza, se impinge de fund pina ajunge la o extrema a caditzei - dupa aia zbrrrr inapoi!!!!
Ce sa mai...
Pina am reushit sa o intorc pe spate s-a racit si apa si tot - fie-mea ridea la mine, fericita, credea ca pleoscai sa o prind ca sa ma joc - eu pleoscaiam de disperare. A inceput sa sughita, am scos-o din apa, am descoperit ca intre timp stropise prosopelul pe care trebuia sa o asez...cauta alt prosop, cu kupilul ud fleasca dupa mine....
cosmar, cosmar... acu' stau sa pazesc kupilul sa vad daca l-am racit, ca ma impusk!!
Elise & BBLisa
Burtocika spune:
A mea are 9 luni si un pic si inca facem baie in cadita mica. Dar nu in camera, niciodata nu am facut baia in camera, pt ca se flescaie tot si e mai mare daraua ... Am pus pe cada un suport din acela de lemn, pe care se pune ligheanul de rufe cand speli, si peste el cadita. Si-asa suntem cam cocosati de spate, daramite sa ne mai si aplecam dupa ea, cu cat trecem mai tarziu la cada, cu atat mai bine !
Boghi
poze Goanga
si alte poze
CristinaGoji spune:
Elise - nu cred sa se raceasca din cauza asta. Mai degraba o calesti in modul asta. Daca vezi ca nu are nimic, eu zic sa continui in acelasi mod. Apa daca e un pic mai rece - 1-2 grade fata de temperatura initiala nu-l raceste pe copil.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monica-Elena spune:
asta este avantajul in cada mare ca apa poate curge la temp dorita chiar daca copilul sta mai mult in cada sa se joace. la noi baia dureaza cam trei sferturi de ora
dflory spune:
Eu lam bagat la baie in cada cu mine de la 2 luni. iar la 9 luni iam luat scaun de baie si il tineam in el sii faceam baie. Acum are 1 an si 7 luni si face baie singur in cada fara noi. Noi doar stam pe langa el.