De cand spalam bebelusii in cadita normala?
Raspunsuri - Pagina 2
arghirmonica spune:
Hi,hi eu spal vana si inainte sa fac eu baie...si asa fac si cand e vorba de copii.Nici nu mi-am imaginat ca cineva crede ca facem altfel
madau spune:
Noi ne-am mutat la 4 luni in cada mare ptr ca deja incepuse sa se umfle parchetul de la atata "traska-fleaska". Ca sa stau fara grija ii pun cadita ei in cada mare, si poate sa se balaceasca in voie. Cand era mai mica intram eu cu ea in baie si o tineam.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Balbina spune:
Si noi i-am facut baie copilului in cada mare de cind s-a nascut. Nici nu avem cadita mica in casa. Dupa 6-7 luni i-am luat un scaunel special cu ventuze, iar dupa 1 an am renuntat la scaun ca nu mai incapea in el si am cumparat un covoras cu ventuze.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
silvi_2005 spune:
De cand a stat in fundulet, cred ca inainte de 6 luni, nu mai retin.Lui intotdeauna i-a placut la baita dar de cand l-am mutat in vana mare e de-a dreptul incantat, cred ca apa si beee au fost unele dintre primele lui cuvinte.(beee insemnand baie)
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Ruxel spune:
Buna,
Eu am spalat-o pe Bia in cada mare de la 3 luni. Poate chiar mai devreme.....era super cald afara, si o spalam de 2-3 ori pe zi, si atunci nu mai foloseam cada ei.
Ruxandra
www.dropshots.com/Ruxel
votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16
Roxana Claudia spune:
In suport de cada facem si noi de la 4 luni. La inceput statea la orizontala, iar de la 7 luni am adaugat barele suportului si sta in poponeata. Suportul este de la Litaf si sunt multumita de el.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Raluca_u spune:
si noi facem baie si in cada si avem doar 3 luni. e adevarat ca nu de fiecare data. de obicei punem cadita in cada mare si o lasam sae balaceasca, dar ii mai fac si in cada mare de 2,3 ori pe saptamana. eu ii fac in cea mare ca sa ii pot da drumul in apa. noi am facut asa de la 3 zile si ei ii place.
umplem cada cu multa apa o pun si o sustn eu putin si apoi ii dau drumul pentru cateva sercunde in care ea da din mini si din picioruse si ii place tare mult.
eu am facut multi ani inotsi vrem sa invete si ea de mica.
pupici.
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
CristinaGoji spune:
Eu l-am mutat in cada mare de la 3 saptamani. Iar cat priveste igiena - cada o spal de fiecare data inainte de baita cu dezinfectant de la Chicco. Ii place foarte mult in cada mare si nu i-a placut baita deloc cand ii faceam in cada mica.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
anca_teohari spune:
E, fetelor, aseara i-am facut baie in cadita ei dar am pus-o in cada noastra. Prima oara se uita ea pe sus nu cunostea incaperea si pe urma fericire mare pt ca normal daca nu ii mai car cadita in camera acum imi permit sa ii pun apa mai multa. Dar stiti cum eram eu, (deh numai sunt asa de tanara, am 32 de ani), stand cocosata asa mai mai sa raman intepenita de spate, si instanteneu mi-am adus aminte de o reclama cu un tip care ramane intepenit si vine sotia si ii aduce unguentul minune, e cam asa eram si eu. Dar a meritat efortul pt ca era asa de fericita acum pot sa recunosc cu mandrie ca eram nu uda ci fleasca . Va multumesc pt raspunsuri si mii de pupici.