Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Ei, cine se lauda ieri ca are Ilinca program fix? Cand a vazut chiti ce am scris ce si-a zis? lasa, ca vezi tu! Si aseara nu a vrut sa adoarma inainte de 11 Am leganat-o juma de ora de ma dureau picioarele... N-o mai las sa doarma la pranz decat 2 ore ca-si face fata de cap!

Anda infiorator! Bate-i la cap, suna-l zilnic pe pediatru, ca altfel nu pricep dr astia.

Lavi eu sambata am fost la Feeria (pentru prima si, cred, ultima oara -ca era omor) si la Z am gasit reduceri mari la colectia de anul trecut. Din pacate ptr 2 ani nu prea mai erau cine stie ce, dar tot am pus mana pe o pereche de pantaloni de vara la doar 15 roni Bluze am de la Orchestra, plus ca sunt sigura ca o sa mai cumpar si in vara ca nu ma pot abtine...

Bestiala Silvia se vede ca e un copil cu imaginatie!

Hilde si BBalinus eu n-o spal pe Ilinca si nici nu ma chinui de pe acum. Mai astept sa discut cu dr.
Ai grija de Stef

PS: multumesc in numele lui Doru pentru urari!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Mama, iar s-a intors Ilinca la cantitati infime de lapte - gen 100 ml Fitze!

Madutza nu cumva din cauza sticksurilor nu a mai vrut laptele? Eu n-o sa-i mai dau nimic dupa 18 ca sa manance totusi la 21,30 cat trebuie.

BB_alinus pai tu trebuie sa-ti faci cumparaturi in Ro, ca aici numai masuri gen S sau XS (aparuta mai nou) gasesc. Mai ales acum la reduceri...

Meems aveti preturi mai mici ca la Redoutte? De fapt, nu ma mai mira nimic, suntem o tara "scumpa" rau!

Crisule si cum e Iris de la explozia asta dentara? Din cate scrii tu bine, fara maraieli excesive.

Noki bafta pe ultima suta de metri!

Gata, am terminat cu raspunsurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata!!!!

Raportam inca o noapte de (c/f)oiala, nu stiu cum face Miruna dar toata ziua e ok, adoarme bine si apoi i se infunda nasul (asta de 2 zile incoace), si incepe si se invarte in tot patul si bombane suparata. Cred ca ii dau azi un oscillo, poate ii trece, ca altceva nu are. merge dat oscillo la o sapt dupa DTP+VPO?. Io stiam ca n-au a face unul cu altul, doar poate nu stiu bine.

In alta oridne de idei, ieri am fost in vizita la Ank cu bb Karina, apropo va pupa dulce pe toate si pe toti ei sunt in plina mutare cu ap si nu au avut timp de nimic, a fost ptr prima data cand am putut lasa fetele in sufra la joaca si noi ne-am "cafelit" in bucatarie. Si au fost incredibil de cumnti, s-au jucat frumos, si-au impartit jucariile....tare fericita sunt

CristinaH bafta la maselute sa iasa fara durere, si spor la servici!

Hilde nu mai vb de rufe de calcat ca ale mele stau pe scaun in bucatarie de vineri...le tot mut de pe un scaun pe altul, le duc in hol, si tot nu ma indur sa ma apuc de ele..

Lavi eu m-am lamurit demult ce si cum e cu shoppingul in Unirea, multe haine proaste dar la preturi de fitze. Ptr copii nu mai zic, acum cand i-am luat Mirunei atatea haine cu 50 Euro nici nu-mi mai vine sa ma uit la celelalte. Ptr ca ma enervez, baga astia niste adaosuri de te doare capul. Ptr mine nu intru decat la Yokko, Mario si inca vreo 2..care au haine mai de calitate, in rest numai tampenii.
Asteptam pozele de la party!!!!

Soanso de ce intrebi tu de laptic, scuze dar n-am retinut motivul, ii dai lapte fara lactoza ptr ca are acum ceva la burtica sau de ce? Inteleg ca treceti la loc pe lapte normal si nu stii de care sa-i dai? Scuze daca ai mai spus, io ieri am fost cam "tuta" recunosc. Soranei (aka Piti)

Anda sanatate multa si sa va intoarceti musai cu polipii scosi! Rabdare si curaj, o sa vezi ca va fi bine

Chiar ce se mai aude cu mega-excursia la munte??????? . Nu de alta dar in curand n-o sa mai mearga nimeni din cauza de gravizenie

Cuscra asteptam vesti de la dr!

lista cu pozele de la concurs sunt total de acord, vreau si eu sa le votez dar n-am rabdare sa stau sa le caut pe acolo.

Gata, fug..poate azi apuc sa calc si eu rufele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Soanso mai stiam eu ca trebuie sa mai raspund: laptele fara lactoza se inlocuieste cu cel normal treptat, cate o masura pe zi. Dar asta dupa ce s-a facut bine si nu mai are deloc scaune diareice. Ba eu pentru siguranta mai asteptam cateva zile. In cazul in care se inmoaie scaunul trebuie revenit la cel frara lactoza, ca inseamna ca nu si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mada
Io zic sa nu-i dai oscillo ci doar neste picaturi in nas, Humex de ex, e spray de nas, foarteee bun din apa de mare.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bey, fetele frumoasele...ziceati ceva de neste magazine de pe care se pot cumpara haine online(adulti, copii)...sau visez io? care sunt alea?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

anda ,m-am interesat de la buni ,care e asistenta la sala de operatii in Cluj,la Spitalul de copii.Polipii sunt vegetatii andenoide si ca orice vegetatie poate sa ramanna radacina si sa reapara dupa operatie.la ia la spital se opereaza copii de la sapte luni.a zis sa renuntati la antibiotice ca poate sa faca de la ele colita ,ca afecteaza flora intestinala.trebuie sa mergi urgent la un ORL -ist bun .multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ziua buna!

Mai a dormit Daria de numa ... a adormit destul de greu, ce-i drept, insa azi dimineatza la ora 8 ea nu avea gand sa se trezeasca ! In rest e ok temperatura a scazut si starea generala e buna !
La noi nu se zaresc alti dinti sau masele ...nici nu prea ma lasa sa verific!

Lista cu pozele din concurs - si eu sunt pentru !

Referitor cu shoppingul de la "LA REDOUTE" am vorbit si eu cu o prietena din Buzau sa ne cuplam la comenzi sa fie mai ieftin ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Noi sintem bine vad ,chiar daca n-a papat lapte aseara ..,s-a trezit la 7:00 a bagat un bibe de 250 ml si nani din nou pina la 9:00 ,eu zic ca nu i-a fost foame aseara ca altfel banuiesc ca s-ar fi trezit in timpul noptii.

Madau ,nu cred ca are vreo legatura vaccinul cu oscillo ,nu are containdicatii !Pupici la fata!
soanso,tre' sa-i introduci treptat laptele cu lactoza in cel fra ,prima zi o masura ,a doua 2 ,a treia 3 si tot asa !
Cristina ,felicitari pe maselutze!!
Hilde ,sanatate piticului ,sper sa nu fie rosu in gat!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Nu are rost sa mai spun o data ce am exprimat clar,ori nu ai citit bine Anda, ori... inseamna ca atunci cand l-am scos pe Dimitrie in ham in parc trebuia sa ma salte statul.

Ma rog...

Multa sanatate copilului tau, ai grija de el, parerea mea e ca nu merita sa mai astepti inca o saptamana dupa parerea unui medic, care clar nu da rezultate cu tratamentul pe care i-l aplica. Cum am mai spus, eu nu stateam atat. Mergeam din spital in spital, puteau sa ma vada si 100 de medici dar mie sa imi rezolve problema, nu ma cramponam in 2, si sa ii dau augmentine peste augmentine....

Dar eu sunt din aia de imi chinui copilul fizic si psihic

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput