Aspirante optimiste >20 ani (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, sunt emotionata!
Maine ma duc sa-mi fac HSG la 16:00. Sa-mi tineti pumnii, va rog!
Bine cel putin ca-mi face anestezie.....
Poate anul acesta vedem si noi II pe testul de sarcina!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anne, bafta maine! Stai linistita, ca trece si o sa fie bine ca ai facut HSG.
Ade, sper sa fie bebe!!!
Viriniana, TB poti s-o iei vaginal, oral sau rectal.... Iti trebuie in termometru normal, cu Mercur sau unul digital, cum am eu si mi se pare nemaipomenit.

Fetelor, nu ma gandesc la sau ca as putea sa fiu graviduta, dar am o durere de mijloc si intepaturi in partea stanga (ovarul cu care am ovulat in Z12). Parca n-am avut niciodata asa... Sa fi racit?

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Ioana - nu am prestat decat joi si duminica dimineata si astazi.Tare frica imi este ca am scapat momentul.Ce crezi?

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Este indicat sa prestezi inainte de ovulatie...dar nu se stie niciodata! Ai vazut ca cele mai multe fete au ramas cand au prestat putin si credeau ca nu se poate intampla minunea?!

bebe?!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ramonella felicitari!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Ma bucur pentru tine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Fetelor, votati cele mai frumoase poze din 2006
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=0

bebe?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce mult ati scris in 2 zile!!!!! Noua ne-a pus proprietarul parchet si a trebuit sa mutam totul din living si nu am mai avut acces la net.

Tzuca, imi pare rau.

Ramomella, eu stiu ca la 6 sapt. se vede bebe la eco transvaginal si poti sa-i auzi si inimioara. Eu am fost si inainte de 6 sapt. si nu au putut vedea decat o fasolica neconcludenta. Daca vrei asteapta pana la 6 sapt. Si FELICITARI.

Vreau sa felicit si celelalte gravidute, am vazut ca au fost cateva in acest week-end.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluk_

buan ziua fetele optimiste si multi
eu nu am nimik de raportat..a ba da..un test negativ facut acum juma de ora..deci pe maine vin rushii.....asta e

Eu sper ca totusi nu or sa mai vina.
Eu am reinceput serviciul si nu prea mai am timp de intrat, mai ales ca trebuie sa-mi reiau si scoala.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kory

Ce mai faceti?
Ma lamuriti si pe mine cu ceva? vineri am facut un test de ovulatie si a iesit a doua liniuta dar mai pala, sambata am mai facut un test si a iesit pozitiv clar, duminica nu am mai facut test, dar am facut astazi si a iesit negativ.Cand credeti ca am ovulat?

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Duminica ai ovulat. Sper ca ai si in 2 sapt. sa vedem rezultatul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Neata, fetele! Va rog sa ma ajutati, ca am un mare semn de intrebare. Azi sunt Z16 (a 4-a de la ovulatie) si m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare, ca la ciclu, de nu ma pot indrepta de spate. Ce poate fi? Stau si ma gandesc la tot felul de prostii si nu vreau sa va spun ce imi mai trece prin cap...

Ovulatia nu cred ca poate fi, pt ca am avut mucus si mi-am luat si TB (in perioada asta pana la CM e 37,1 - 37,2). In schimb am fost si inca sunt racita. Nu foarte rau, dar destul cat sa tusesc destul de mult si sa stranut. Poate m-am fortat prea mult Sau se poate rasfrange durerea de la intestine si sa mi se para ca e in zona uterului?? Nu stiu ce sa mai cred...

Fetelor, ajutati-ma!!!

bebe?!

Mergi la inceput