Aspirante optimiste >20 ani (58)
Raspunsuri - Pagina 11
geany_bc spune:
Buna fetele.
Desi sunt in z 25 mai astept pana joi cu testul.
Oricum am avut mici dureri de burta, stari de agitatie, ceea ce inseamna ca rusii se apropie.
Oana imi pare rau ca Matei s-a imbolnavit, dar si de situatia parintilor tai.
http://tt.lilypie.com/6SJNp2.png
LAZARINA spune:
VA PUP GAGICI SI FELICITARI GRAVIDUTELOR.SPER SA PLECAM TOATE CU RAMONELLA LA ODISEE CAT MAI REPEDE.EU SUNT IN Z13 AM PRESTAT IERI DA PANA IN MARTIE NU MAI AM NICI O SANSA.VOI CE CREDETI SA SPER PE 8 MARTI SAU NU?CM LA MINE 29 ZILE
irinuta
aniast72 spune:
Ancutza, sunt bine...crestem, mancam mult, n-avem greturi...
Sunt tare bucuroasa ca tocmai am aflat de o prietena cu care nu mai vorbisem demult ca e si ea insarcinata. E cu cateva sapt mai micutza ca mine dar nu conteaza. Mai am emotii pt alta prietena buna ca a facut FIV, a avut ET pe 16 februarie si imi doresc tare mult sa-i reuseasca.
Tu ce faci? Gata dozarile? Cand te mai vezi cu dr.?
Andreea 12+
baby_r7 spune:
multumesc mult pt. incurajari, eu azi eram un pic descurajata dupa seara trecuta si imi era cam teama ca am sarit si luna asta peste, dar vb. aia cum o vrea D-zeu nu?
noi oricum incercam si diseara si daca nu se prinde nimic luna asta cel putin facem antrenament pt. luna viitoare.
luna asta e prima in care mi-am facut teste pt. ovulatie.
pupici pe burtici la si pupici pe la restul aspirantelor!!!!!!!!!
eu sunt la munca acum si n-am chef de nimic mai ales ca ma doare ovarul stang exact ca la CM si n-am nici macar nospa la mine.........., asa ca astept seara sa merg acasa sa ma inveseleasca iubitelul meu sot...
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ancadragoman spune:
Andreea ma bucur ca esti bine ,eu mai am joi ultima tura dupa care iau rezultatele in 10 zile lucratoare.Joi il programez si pe sot la spermograma si cand avem toate rez mergem la Niculescu sa vedem ce facem.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Anne_Ma spune:
Fetele, mi-am facut o astrograma. Am sa va pun un pasaj sa-mi spuneti ce parere aveti!
Uitandu-ma pe harta din acest moment observ un tranzit destul de interesant
care are loc chiar in aceste zile. Este vorba de tranzitul lui Saturn peste Ceres natal.
Aceasta perioada de tranzitare a lui Saturn a inceput mai demult prin August 2006.
Acest tranzit are legatura cu planul sentimental, dragostea si copii si poate indica
o serie de lectii de viata si evenimente importante din viata dvs. legate de aceste
subiecte. El are mai multe faze dupa cum urmeaza:
•
August 2006 – inceput Decembrie 2006 : prima trecere Saturn peste Ceres
indicand aparitia unor probleme sau blocaje in ceea ce priveste relatiile
sentimentale sau legate de copii si conceptie. Aceasta perioada poate fi
marcata si printr-un anumita lipsa de creativitate si chiar optimism, voie buna.
•
Decembrie 2006 – 19 Aprilie 2007 (datele nu trebuie luate ca exacte ci
orientative): este a doua trecere a lui Saturn si care accentueaza nevoia de a
gasi o rezolvare la problema aparuta anterior. Este exact momentul in care ne
afla acum.
•
20 Aprilie 2007 – Iulie 2007 : a treia revenire si cea care aduce rezolvarea
acestei probleme si eliminarea blocajelor pe care le aveti in domeniile indicate
mai sus. Intr-o forma sau alta veti gasi solutia la problemele care va apasa.
Daca este vorba de o relatie sentimentala atunci in aceasta perioada lucrurile se
vor clarifica si vor intra in normal. Daca e vb de conceptia unui copil atunci
aceata poate fi o perioada in care anumite blocaje , probleme sa fie rezolvate.
Dupa cum vedem acest ciclu al lui Saturn din acest actioneaza in 3 etape sau faze.
Este important sa determinati care au fost evenimentele corespunzatoare fiecarei faze si
sa incercati sa vedeti daca se incadreaza in cele scrise mai sus, ca planificare si
semnificatie.
Incepand cu August 2007 Saturn va parasi casa 5 deblocand in totalitate aceste
sector al sentimentelor si copiilor. El a intrat in casa 5 in Iulie 2005 si de atunci el a v-a
pus in situatia de a depasi o serie de dificultati si probleme legate de acest sector. Toate
acestea au fost si sunt lectii de viata obligatorii a fi invatate pentru a merge inainte.
Ce parere aveti?
numeioana spune:
Unde ai facut astrograma asta?
Vreau si eu!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
oana_r spune:
fetelor,in 2003 in februarie am avut un test pozitiv si dupa 9 luni,pe 12 noiembrie a aparut matei,acum februarie 2006 am un test foarte pozitiv.
mi-e si frica sa ma gandesc ,este un test la 2.2 ron si a iesit pozitiv,mai fac maine unul dimineata.
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Oana este pozitiv???????????????
Doamne ce ma bucur
Am zis eu ca e de bine.....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....