endometru
Buna dimineata tuturor!atunci cind imi permite timpul ma alatur voua,din umbra pina acuma dar de azi sint hotarita sa apelez la voi fiind placut surprinsa sa vad cit de vaste sint informatiile si cit de apropiate pot fi femeile atunci cind lupta pentru ceva!am 37 ani sint din Timisoara nu am copiii dar sper ca se va intimpla minunea si ptr. mine.Acum 7ani dupa o sarcina oprita in evolutie am fost chiuretata cu sirg si de atunci a inceput calvarul.O sinechie uterina partiala descoperita, tratata chirurgical,doctori mai mult sau mai putin interesati de asi face meseria, zile cu multa speranta si zile cu prea multe lacrimi ptr. mine.Din pacate sintem prea multe femei in situatia asta .De ce am apelat la voi?In speranta ca ma veti putea ajuta si pe mine sa depasesc situatia cu un sfat si o vorba buna va multumesc si urez tuturor ca DUMNEZEU sa le asculte rugamintile si sa le implineasca . mailto:boss_felicia@yahoo.com
Raspunsuri
nucutza spune:
boss-felicia, bine ai venit la ! Intra la aspirante >35, sau la endometru si sigur vei gasi fete care sa te ajute cu un sfat sau o vorba buna.
lucialu spune:
Feli la Bucuresti ai incercat?Beneficiaza de mai multi dr-i buni si mai omenosi,spitale mai curate daca nu chiar mult mult mai bine puse la punct decat la noi si laboratoare de analize mai bune.
Eu am mers pe mana dr-lui Tutunaru:este EXTRAORDINAR!De el poti sa te interesezi pe infertilitate, www-le si ro pui tu, unde poti sa vezi inclusiv la intrebarile la care raspundea,acum nu mai are timp,la fete.Acolo gasesti tel.,tot.Poti sa vezi si aici, fetele din Buc. s-au grupat,fiind paciente curente(norocul lor/dar nici pt. noi nu e o prob. la adica, distanta)Iar apoi,in fctie de ce ti se va spune,optezi BUC sau SZEGHET, ultimul fiind mai aprope de noi.Fetelor care doreau sa faca FIV la unguri li se cereau analize de acasa.Asa ca nu stiu daca fac investigatii si cat de costa, de-asta ti-am mentionat Buc-ul.Oricum, pana nu se pune degetul pe rana sa vezi unde este buba, nu ai de unde stii cat e de mare.Poate se rezolva totul fara FIV.
Daca nu vrei dr-ul care ti-am spus,gasesti pe DC tot ce vrei despre multi alti dr-i buni si spitale.Iar fetele de aici sunt grozave ca grupuri de sustinere.Nucutza te-a invitat la un subiect f. bun!!!
Iti doresc bafta si multa sanatate!Ciau.
Tia spune:
buna felicia, am mutat mesajul tau la subiectul consacrat Endometru, ovulatie, etc
bine ai venit la