Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetele!

N-am mai intrat demult nu mi-am vazut capul pe-aici la servici.Am zis ca daca o sa fiu in medical vreo 2 saptamani sa las totul in regula.
Azi abia am avut timp sa-l sun pe Tutu sa-i confirm ca vin maine- parea f.destins zicea ca "credeam ca te-am pierdut ca n-ai mai dat nici un semn de viata" si a incheiat cu "ne vedem maine-pa".

Vreau sa urez si eu bun venit noilor tutunici Elflo si Maria215ro si sa se lase cu bb-ei cat mai repede.
Zenobia fac galerie si continui sa cred ca eu cu sotul tau vom avea drepatate.Cand vin de la Buc sper sa te gasesc pe lista de , pana atunci fac asa
mmc-nd poate visele tale sunt premonitorii.Tin pumnii si ma alatur si eu galeriei.
Iyoana ce mai faci frantuzoaica mica? Mersi ca te gandesti la mine , intr-adevar vineri dimineata e clipa adevarului si apoi voi sti daca mai are rost sa incerc naturel sau trec direct la FIV-tot cu Tutu bineinteles. Tu vezi "poate-l fentezi" pe T luna asta-asa mi-a zis mie el odata.
aylin_tarcan, kitty_nic sa va traiasca fetitele sa se faca mari, sanatoase si mumoase ca mamicile lor!

Pup toate fetele si sper cand ma intorc sa gasec lista acea de gravidute lunga-lunga cat o zi de post.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mmc_nd, continui sa ma faci sa rad cu visele tale... , macar nu sunt singura care are "viziuni" de-astea... CDra, poate vorba lui Merdan, poate e de bine!! Si daca te emotioneaza asa de tare galeira, mai ia un pic si de la mine:

Merdan, si ma gandesc la tine!

Zenobia, gata am inteles, nu mai insistam! Asteptam ziua de vineri! Dar ceva simptome de rushi ai? nu-i asa ca nu ai nimic? PS: ia zi, tu esti profesoara de franceza? (serios, fara glume, am eu asa o banuiala si vroiam sa vad daca se adevereste...scuza-ma daca sunt prea indiscreta, poti, bineinteles, sa nu-mi raspunzi))

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Merdan, si eu sper sa aveti dreptate. Pana una alta iti tin eu pumnii pentru laparo. O sa vezi ca e ff usor si o sa fie bine. Bfta multa!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by Iyoana
Zenobia, gata am inteles, nu mai insistam! Asteptam ziua de vineri! Dar ceva simptome de rushi ai? nu-i asa ca nu ai nimic? PS: ia zi, tu esti profesoara de franceza? (serios, fara glume, am eu asa o banuiala si vroiam sa vad daca se adevereste...scuza-ma daca sunt prea indiscreta, poti, bineinteles, sa nu-mi raspunzi))

Iyoana, profesoara sunt, dar de engleza. Hai ca sunt curioasa ce te-a facut sa te gandesti ca sunt de franceza... I hate French!

Simptome n-am, nici de rushi, nici de . Ma mai inteapa cateodata burta ca la CM, dar foarte rar, de ex. m-a durut cateva secunde si a trecut. Sanii nu ma dor neam, doar sfarcurile sunt mai sensibile, insa am inceput sa cred ca doar mi se pare mie... Astept sa vad ce s-o intampla!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Merdan: Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti! Sa vii cu vesti bune ca doar esti pe maini bune! Vezi ca se pune de-o intalneala intre fetele de la Constanta- poate vii si tu ( stii tu unde sa cauti detalii).
Aylin: Acum am inteles....Mai am o intrebare: analiza pentru herpes se face din sange? Nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

maria08, da, din sange, si costa destul de mult. cam 1 400 000 IgG si inca pe atat IgM la Medsana...o fi si mai ieftin prin alte parti, dar oricum e mult

Aylin, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Aylin: Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Zenobia si maria08 Multumesc pentru sustinere si incurajare.

maria08 as veni cu drag la intalneala dar nu stiu cand ma intorc din Buc., vreau sa mai stau dupa operatie inca vreo 10 zile, sa-mi scoata atele si poate fac si o monitorizare.

la tutunici

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by Zenobia
Iyoana, profesoara sunt, dar de engleza. Hai ca sunt curioasa ce te-a facut sa te gandesti ca sunt de franceza... I hate French!

Eeiiii, acum si tu, hai ca am dat-o rau in bara!
M-am gandit eu ca esti prof a de franceza pt ca:
1. am vazut ca una dintre pozele tale se cheama "moi again"
2. mai devreme supeai ca faci galerie pentru fete, inclusiv "moi-meme"....
deci concluzii de zapacita!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Aylin, merci!

Mergi la inceput