Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 8
alfa_anca spune:
Buna fetele!!!
Eu nu prea va scriu ca deocamdata nu prea am ce.....sunt in asteptare.
Dar m-am luat si eu dupa mmc_d si am inceput cu visele. Asta noapte am visat ca m-am intalnit cu o prietena de-a mea care e insarcinata si i-am pus mana pe burtica zicandu-i ca "poate se ia" si am fost surprinsa sa pun mana direct pe talpa la bebe, se face ca bebe tocmai dadea din picioare si eu am pus direct mana pe talpa. Mi s-a parut ff ciudat visul . O voi suna pe prietena sa vad ce mai face .
Hai ca fac si eu galerie pt Zenobia si mmc_d : Haideti fetele, sa veniti cu teste pozitive exact cum a visat mmc_d :).
Cate o pentru toate fetele de aici.
Anca.
aylin_tarcan spune:
gema, am fost la genetic lab. cum tu vei veni probabil cu mijloacele de transport in comun, este foarte simplu, nu ai cum sa nu nimeresti. Cobori la capat (tramvai 41), traversezi, si vis-a-vis de depou, este strada Garleni, o iei pe ea, ocolesti blocul de pe colt, intrarea e in spate si vei vedea bannere.
fetelor, sa va spun si voua, am fost la eco morfo la iosup, e un dulce nenea doctorul, a zis ca e ok totul, dar pe mine ma nedumeresc niste chestii cum ar fi extensie incompleta a membranei amniotice, colul de 32 mm (cam scurtut), dar dl. doctor facea misto de mine cu extensia incompleta si mi-a zis sa stau mai cumintica un pic cand i-am zis ca lucrez 10 ore/zi. cam atat, pentru ca nu vrea sa va barai la cap. doar aveti si voi problemele voastre.
am uitat sa spun ca e fetita, asa ca voi sti cum e sa ai si fetita in burtica (la sarcina pierduta la 26 de saptamani era baietel)
fetele mele dragi, eu voua va tin pumnii si va urez stiti si voi ce...bbi sanatosi si cat mai curand, ca stiu cum e sa nu ti se dea nici o sansa.
fetelor cu soti cu probleme, noua ni s-a recomandat din prima FIV+ICSI la o spermograma de 10 mil de gigei. dupa o operatie de varicocel care, spuneau medicii, nu ar fi trebuit sa o imbunatateasca cine stie ce, si un tratament naturist, iata unde am ajuns. vi se va intampla si voua! dar nu renuntati. stiu cat de greu e, am fost si eu acolo.
fetele dragi
Aylin, 14+
mmc_nd spune:
maria08, uau, 3 iesence in grup !
kitty_nic, ce fetita mare ai, sa-ti traiasca!
Iyoana, alfa_anca, multumesc pentru galeria, sunt emotionata ca nu am mai avut asa ceva pana acum!
Nu v-am spus ca iar am visat ca aveam teste pozitive, v-am spus ca m-am ticnit ! Erau 2 chiar, care semanau cu testele Clear Blu, doar ca aveau o linie rosie si una albastra. Si se pozitivasera instataneu iar eu ma gandeam: le voi scire fetelor sa nu se mai streseze cu testele vagi pozitive, ca atunci cand este ceva, se pozitiveaza imediat!
Vedeti, si-n vis ma gandesc la voi!
Galarie si pentru alfa_anca:
Bine, apoi am visat ca mi-a venit, dar nu se pune, nu?
maria08 spune:
Aylin: Sa-ti traiasca fetita!!! Cine ti-a recomandat FIV la 10 mil? La tine era totul in regula/ Ai spus ca a facut un tratament naturist, s-a inbunatatit spermograma?
felicia_ spune:
Hello... am cam absentat in ultimul timp, iar acum vin direct cu o intrebare, dar stiu ca sunteti dragute si ma ajutati! A avut vreuna analiza pt "herpes virus" pozitiv si Igg si Igm? I-a iesit pozitiva unei prietene, si a primit 2 pareri contradictorii: o dr parazitolog i-a dat tratament (destul de scump si cu restrictie la bb pe perioada trat), iar medicul ei ginecolog i-a zis ca nu afecteaza o eventuala sarcina, ca se transmite doar daca naste normal.. voi stiti ceva?
Merci!
mamidevladut spune:
buna fete scumpe,
cand e vorba de galerie bineinteles ca raspund si eu prezent, asa ca.........Zeno si mmc_nd
Zeno nu-i asa ca azi faci un test????
Pup toate tutunicile mele dragi Alexia, Ioana, Lauravoinicu, Laura69silk, Feli, Diddy, Nicole si nu in ultimul rand pe scumpilicile de Marina si Emma
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by mamidevladut
Zeno nu-i asa ca azi faci un test????
DECI: NU fac test azi, fac test vineri!!! L-am cumparat, e la capul meu in sertarul de la noptiera, da' il mai las! Sunt abia z29. Helloooooooo!!! Am I being clear?
Poti lua asta ca pe o declaratie oficiala! Si tot oficial:
Galerie pentru mmc_nd, anca, mamidevladut si moi meme:
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gema spune:
Multumesc mult Aylin, ma bucur ca nu ai uitat de mine.
Pare simplu sigur nimeresc.
Ma bucur pentru tine ca ai aflat ca bebica este bine,si va doresc sanatate multa amandurora.
Eu am niste emotii groaznice desi mai am ceva pana merg la Dr. Iosup sunt varza de emotie de acum. Sper din suflet sa fie bine.
Pupici tuturor!!!
aylin_tarcan spune:
felicia, herpes simplex viral HSV I+II IgG inseamna ca a avut contact cu el. Faptul ca e IgM pozitiv inseamna ca in acel moment este activ. Intr-adevar nu afecteaza sarcina deloc, ba chiar in timpul ei se poate pozitiva IgM-ul de cateva ori din cauza scaderii imunitatii. Insa in cazul in care se pozitiveaza IgM-ul inainte de nastere, se poate transmite fatului, cu consecinte grave asupra sa (in cazul nasterii normale). In cazul cezarienei, acest risc de contaminare nu exista.
maria08, in urma spermogramei de 10 mil denisa protopopescu a recomandat ICSI. eu nu facusem decat analizele hormonale, dar avand in vedere ca nu aveam un ciclu regulat la 28 de zile, nu prea au avut nicio relevanta. eu tot insistam sa nu cumva sa fie varicocel (citisem atata pe internet si stiam ca una din cele mai frecvent intalnite cauze este varicocelul), vreo 3 doctori au spus ca nu, pana cand a fost identificat un varicocel de catre dr. Ambert (Medsana). De asemenea, Denisa Protopopescu avansase ideea cum ca sotul meu are un FSH marit, ceea ce exclude posibilitatea conceperii naturale.
Eu nu am facut niciun fel de analize in afara de cele hormonale, presupunand ca spermograma proasta este cauza nereusitei. Daca as fi stiut atunci cate stiu acum, probabil ca m-as fi analizat si eu pe toate partile.
In urma tratamentului luat de sotul meu cu BU si Napraznic timp de 3 saptamani(nerecomandat de niciun doctor, dar citisem eu pe net), am ramas insarcinata in prima luna. Nu am mai refacut spermograma, deci nu pot sa iti spun cat s-a imbunatatit. Dar in cazul nostru a functionat in mod miraculos.
Daca totusi stie cineva ce o insemna extensie incompleta a membranei amniotice, va rog sa imi raspundeti, ca stau ca pe jar.
va dulce pe toate fetili de aici. toate imi sunteti model de optimism si perseverenta, va admir si va iubesc
Aylin, 14+
elflo spune:
multumesc tare, tare mult pt raspunsuri. sinteti niste dragutze!cite un pentru fiecare!