Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 27
marinar spune:
zeno ba da, iosup e in celalat cabinet, dar pana acum chiar nu venea martea. de ex cand m-a consultat el si cu vladareanu luni, 15 ianuarie, au stabilit sa ma lase pana marti pt ca nu are cabinet. exact asa i-a zis T lui vladareanu. acum nu mai stiu, dar daca Teo zice ca a fost la cab inseamna ca a renuntat si la singura zi libera. o sa ajunga sa vina si duminica la cab. off off mai mai
Teo sanatate maxima!!! multe ceaiuri si.........cam atat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Alexia pe tine te-a chemat la o ora anume? Cand am sunat pe nr Ramonei,mi-a raspuns altcineva foarte cumsecade si mi-a zis sa ma duc la orice ora intre 12 - 20.Incerc sa ma duc pe la 12 k poate nu e aglomerat. Tu?
Ysa, pe mine Ramona m-a programat la 12.30. Incerc sa plec pe la 12 macar de la serviciu (in cazul ca nu sunt urgente) sa vad cand ajung...daca nu o sa merg seara. Poate ne vedem, daca nu vineri probabil duminica cu siguranta. Pupici
cherry22 spune:
Neata, tutunici!
Hmmmm, Ramona asta e o nesimtita, scuzati-mi limbajul de mahala. Am sunat-o sa-mi spuna cand sa ma duc pentru monitorizari si, foarte acra, mi-a raspus sec sa-l sun pe T., ca ea nu are nici o treaba cu asta, iar la spital, cand mi-s spus T. sa vin si el nu era, am intrebat-o daca sa mai astept, daca stie ceva de dr. si mi-a raspuns, cu tonul ei fooooarte amabil, ca nu stie. Punct, nimic mai mult. Femeia asta ma scoate din minti, pe mine personal.Oare cum o suporta T.?
Fetele, din ce zi se incepe stimularea? Cum se procedeaza, mai bine zis, cum procedeaza T.? Ca mie mi-au venit uratzii luna asta in z.19, acum sunt z.4 si cred ca luna asta e tarziu, nu?
pe toate
aylin_tarcan spune:
teodora, in primul rand sanatate, sa bei ceiuturi multe cu miere si lamaie! si sa iei oscillococcinum! in al doilea rand, chiar ca ai avut noroc. eu am dat ieri de ramona la telefon si mi-a zis ca T nu e la cabinet, si ca azi are program acolo!!! iar pe T l-am sunat de m-am saturat, si de la serviciu, si de pe telefonul meu, si nimic....
offf, deci a fost si l-am ratat! ma voi duce azi. sa vad daca neseriosii aia de la genetic lab binevoiesc sa imi trimita si mie rezultatele de la TT dupa o saptamana!!!
fetele dulci
Aylin, 15+
Zenobia spune:
Buna dimineata tuturor! Sa aveti o zi buna!
Cherry, din pacate este tarziu la un ciclu de 19 zile.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat sa mai salut si eu lumea...multa forfota pe aici!
Pana la urma dr. T nu are program martea si joia sau are tot timpul program la cabinet?Mie nu mi s-a intamplat sa nu pot vorbi cu dansul la tel, poate am avut noroc sa nu fie in operatii cand am sunat eu.
Eu nu am noutati, iau AC, ma bucur ca acum le suport ( primele doua zile a fost mai greu pt ca le-am luat dimineata pe stomacul gol, acum e ok,le iau dupa masa dupa ce pap de pranz, mai iau vitaminele si mai bifez o zi in calendar )
Tuturor o zi cat mai buna!
Kora
CARPE DIEM!
sdany spune:
neata`, fetelor
felicitari noilor gravidute. eu nu am mai intrat cam de multisor.
Zenobia te rog sa modifici in listuza ca sunt programata in 23 aprilie pt.laparo nu stiu daca voi face si histeroscopie, poate. T nu mi-a mai spus nimic.
va rog sa-mi trimiteti un PM cu toate detaliile despre laparo si despre histeroscopie.
multumesc anticipat celor care imi vor raspunde
daniela
sdany spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
sdany ti-am trimis PM cu detaliile laparo.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
Kora iti multumesc mult pt. raspunsul prompt. sa fie
daniela