Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 24
marinar spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
am hotarat. ma duc azi la T. pentru ca aia de la genetic lab au zis ca nici azi nu imi trimit rezultatul. asa ca....feteleeeeee, cand il gasesc pe T la cabinet azi???????????????????
Aylin, 15+
eu stiu ca martea nu are cabinet- martea m-a operat pe mine, dar mai bine il suni.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ana_id spune:
da, la dr uscatescu am fost
am si valorile de referinta pe care o sa le scriu in aceeasi ordine:
1)10.00-15.00
2)70.00-130.000
3)0.90-1.20
4.)26.00-36.00
5)200.00-400.00
6)30.00-51.00
8)80-120%
9.)65-135%
10).80-120%
eu am facut prima oara analizele la coltea dupa care m-am dus la fundeni.din pacate rezultatele sunt cam acelesi, cu exceptia leucocitelor care mi-au iesit 10800 prima oara si 11700 acum
multumesc din nou
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
T nu raspunde, Ramona nu raspunde.....eu ce fac?
Aylin, 15+
Nu mai suna la Ramona ca nu rezolvi nimic cu ea! Mai insista la Tutu! Daca nu reusesti sa vb azi cu el maine dimineata la 7.00 mergi la spital si stai de vb cu el! NU cu Ramona trebuie sa incerci!!! Iti tin pumnii sa te linistesti cat mai curand.
Mami Cristina si Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
aylin_tarcan spune:
ana_id, din cate vad eu marea majoritate sunt in interval. se pare ca problema este anticoagulantul lupic, care a iesit pozitiv. in general pentru a se diagnostica SAFL, trebuie masurate mai multe elemente pe langa LA: anticorpii anticardiolipinici si Anticorpi anti beta2 glicoproteina si altele. poti da cautare pe google ca sa afli, sau sa intri pe fprum, pentru ca exista subiectul SAFL (sindromul de hipercoagulabilitate). de obicei, LA trebuie repetat dupa 8 saptamani si daca si atunci iese pozitiv, se fac si celelalte analize. diagnosticul se pune dupa ce se masoara toate elementele necesare, nu doar dupa un LA pozitiv. daca te duci la T, el nu pune nici un pret pe analizele de la fundeni. si mie mi-a iesit LA pozitiv la fundeni, apoi s-au razgandit si mi-a iesit factorul V leiden, si de fapt nu am nici una nici alta.
kitty_nic, asa o sa fac, o sa il tot sun pe T pana mi-o raspunde. nu pot sa va spun ca stau ca pe jar cu brida aia.
Aylin, 15+
alfa_anca spune:
Buna fetele!
mmc_nd, imi pare rau pentru Z1. Tu in ce zi ai ovulat? ca nu mai stiu. Eu tot astept sa se intample ceva......de 3 zile am terminat utrogestanul si am sanii fff mariti si durerosi....parca nu i-am avut niciodatat asa, dar poate nu ii bagam eu in seama pana acuma. Utrogestanul poate amplifica semnele premenstruale???
Va pup.
Anca.
aylin_tarcan spune:
incep sa imi pun mari semne de intrebare...incerc de dimineata sa vb cu T. nu raspunde la telefon. astazi inseamna ca nu am cum sa ma vad cu el. maine doar. dar daca era o urgenta? ce faceam? unde ma duceam? daca era amenintare sau Doamne fereste iminenta de avort? tot la municipal la camera de garda? si care e procedura in cazul unei urgente. ce sa mai zic ca se poate intampla oricand, pana si noaptea la ora 3.
Aylin, 15+
marinar spune:
aylin asa cum ti-am spus din cate stiu eu azi T nu merge la cabinet, e toata ziua la spital si s-ar putea sa fie in operatie ceva. in ziua in care mi-a facut mie ceza, martea, a avut ff multe laparo. cezariana mi-a facut-o mie la 6.30 seara. asa ca mai insista.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
claucia spune:
Aylin, draga mea, nu te mai stresa, pana maine in cazul in care nu dai de el astazi nu pateste nimic bebele. Nu te mai ingrjiora inutil. Si sper si eu ca totul o sa fie bine. Am bagat si eu pe google "brida amniotica" in romana si sa stii ca nu este atat de rar. Adica din cele 3-4 raspunsuri pe care le-am citit. Te rog nu te stresa desi stiu ca te gandesti la puiul cel mic care trebuie aparat... asa este.
Cat despre telefonul care nu raspunde sa stii ca si pe mine m-ar termina psihic mai ales ca ma gandesc cum va fi mai tarziu. Nu pare ca situatia ar avea de ce sa se schimbe. Adica poate in sensul in care va fi si mai ocupat cu FIV-uri si cu alte proiecte in care este tot mai implicat.
In fine, daca ar fi sa fie, presupun ca daca ai merge la spital la Elias ar stii ei cum sa il contacteze - in caz de nastere.
In caz de Doamne fereste amenintare de avort - un back-up plan nu strica niciodata.
Parerea mea e aplicabila numai mie, de aceea nu impartasesc solutiile pe care le vad si alegerile pe care le fac pentru mine insa sa stii ca tu stii cel mai bine ce sa faci si ce drum sa urmezi.
Insa tu, nu trebuie sa te stresezi pentru ca va raspunde.
Incearca un SMS, poate e intr-o operatie ceva, nu iese din sala de operatii dar un SMS poate vedea, mai stii? Si daca el considera urgent te suna. Asa cred.
Si sora mea cand intra in sala de operatii nu mai iese toata dimineata si nu pot vorbi cu ea.
Pana una alta, maine e o zi in care il poti prinde linistita la cabinet.
Pupici multi
18+
bb mic
VERET spune:
AYLIN INSISTA SI EU AM INSISTAT DE LA ORA 9.30 PANA PE LA 11.30,CAND AM PRIMIT UN SMS DE LA T CARE SPUNEA CA NU POATE VBOIRBII SI MA INTREBAT DACA SA INTAMPLAT CEVA
SI AVAND IN VEDERE CA NU ERA FFFFF URGENT I-AM RASPUNS TOT CU UN SMS SI ACUM ASTEPT SA VAD DACA VOI PRIMI ALT RASPUNS DE LA T
VA UREZ O ZII BUNA