Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 21
alinacoman79 spune:
Buna dragutzelor,
Desi va citesc de ceva vreme abia acum mi-am luat inima in dinti si va scriu pentru prima data.
Pe dr T l-am cunoscut in decembrie (la recomandarea unei cumnate care a nascut cu el), cand i-am spus ca eu si sotul meu ne dorim mult un si cand mi-a dat de facut analize si mi-a zis sa trecem la treaba. Pana acum analizele pe care le-am facut eu sunt OK.
Nu am prea mult experienta in ceea ce priveste fericrea / dezamagirea unei sarcni, nu va voi putea da prea multe sfaturi ci voi avea mai degraba nevoie de ele, dar stiu sa ascult . Asa ca sper sa ma primiti si pe mine in minunata voastra familie(pentru ca asta am impresia ca sunteti aici), sa ma lasati sa ne bucuram si sa traim impreuna visul de a deveni mamici.
Va pup,
Alina
maria215ro spune:
Zenobia, scuze, am gasit pm-ul.Iti multumesc mult de tot, esti f draguta.Si eu sper sa nu mai fie nevoie.........
Hera25 spune:
Am scris si eu mai devreme un mesaj dar nu a fost postat. Ce se intampla? Nu vreti sa ma primiti si pe mine in clubul vostru? Ce faceti voi aici mi se pare minunat. Si am si eu nevoie de sfaturile voastre.
Va pup. O seara buna.
sim_stoian spune:
Deci imi trebuie ecografia cand ma duc sa imi ia sange. O sa incerc sa fac eco mai de dimineata ca sa ajung si la luat sange. Din cate stiu, Tutu e plecat de pe 16 pe 25, asa ca trebuie sa fac tot ce e posibil sa am rezultatele pana pleaca. O sa sun la Genetic Lab sa ma lamuresc cu ei.
Sim 12+
Asa creste bebe
Poze bebe
ysa26 spune:
-ici la toate fetele.
Maria215ro asa e am stat langa tine.Felicitari pt rezultat. Unghiile mi le picteaza mereu prietena mea,are talent la asa ceva, pacat k nu prea am grija de ele si se cam rup. Azi mi-a desenat martisor pe ele. Si ea tot in situatia mea este, nu ramane de vreo 5-6 ani si tot o bat la cap sa vina la T, dar sotul ei e delasator.
Spermograma sotului meu e ok, normospermie(viteza redusa, mobilitate progresiva). I-a prescris sa ia zinc si sa tina putin regim, l-ai vazut k e grasut.Pe 2 martie incep o luna noua de monit., pana acum am ovulat natural.
Zeno iti multumesc k m-ai trecut pe listuta.
Iyoana esti suparici?
ysa26 spune:
AlinaComan bine-ai venit! Si eu sunt pacienta dr T tot din decembrie. Eu deocamdata sunt la faza cu monitorizarile si sotul si-a facut spermograma. Pe 2 martie incep o noua luna de monitorizari si apoi sa vad ce mai zice dl dr.
Tu ai facut monitorizari, ovulezi natural, de cat timp incercati?
Vezi k primele 10 mesaje iti apar mai tarziu pt k intai sunt citite de un moderator,apoi apar imediat ce le postezi.
Succes si sa vi cat mai repede cu vestea cea mare!
Hera25 spune:
Ysa, tu ai facut vreuna din monitorizari pe ciclu stimulat? Tu de cat timp incerci sa ramai insarcinata? din decembrie? Ovulezi?
Te pup.
Zenobia spune:
Maria, imi pare bine ca ai primit PM-ul. Sper sa nu iti fie de folos si sa se rezolve fara laparo...
Ysa, eu nu observasem ca nu erai pe lista, ca te-as fi pus mai demult!
Alina, bine ai venit!
Marina, ce frumoasa e Emma! Mere ma uit la pozele voastre. Sunt superbe!!!
Eu sunt z2, de maine incep sa iau Ovamit. Pe 6 martie am prima monitorizare. Poate mai intalnesc tutunici pe acolo!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
maria215ro spune:
Zenobia, ce cantitate de ovamit ti-a prescris tie T?Mie mi-a dat 100 mg/zi, dar mi se pare cam mult.Apropos, ce crezi ca e mai bun, ovamit sau clostylbegit?