Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Doinidoini, te-am trecut si pe tine in clubul tutunareselor. Bine ai venit!
Ysa, s-a executat. Ma bucur pentru rezultatul bun de la spermograma.
Mica-mica, da, sunt din Buzau. . Multumesc pentru informatii. Ai putea sa imi trimiti si mie datele doctoritei/doctorului? Saru'mana. In mod normal da, dr. este la cabinet marti.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, in a cata zi ai ovulat? Pentru ca, teoretic, CM-ul ar fi trebuit sa-ti vina dupa 14 zile de la ovulatie. Daca le-ai depasit deja, atunci sansele sunt reale!Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, m-am hotarat sa merg la dr. T. Voi mergeti la Elias sau la cabinetul lui? Dati-mi si mie adresa, va rog, si nr de telefon. Cat de repede credeti ca ma poate programa??

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Nicole, pai chiar asa s-a si intamplat, spre deosebire de alte dati. In mod normal eu ovulez prin z 18. Asa a fost si acum. Numai ca eu ciclul il aveam de 26-27-28 de zile, chiar daca nu treceau cele 14. Insa azi, z33=z1, dupa 14 zile (ma rog, 15). Probabil ca s-a intamplat asa din cauza Utrogestanului care a reglat faza luteala. Nu mi-as fi facut sperante la asa intarziere, insa in primele zile de intarziere mi-a fost foarte, foarte greata, asa ca am sperat (probabil tot de la Utrogestan)... Asta e. Punct si de la capat.

Azi=z1. Il voi suna pe Tutu luni sa vedem ce zice, daca sa fac stimulare sau nu, si din ce zi. Mi-e cam frica din cauza endometrului, pentru ca nu am voie sa iau Maca pentru a-l ingrosa.

Hera, bine ai venit! Eu am patit altceva la stimulare. Nu am avut decat un folicul, ca de obicei, care insa s-a spart mai repede, insa s-a vazut un chist endometriozic care pana atunci nu fusese vizibil. Tutu ce zice de faza asta?

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

numeioana, ti-am trimis PM.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Am prima programare la dr T pe 9 martie si ma gindeam ca, daca tot sint de la 400 km distanta de Bucuresti, sa faca sotul spermograma la dr Matei fara sa mai astept sa ma trimita dr T. La spermograma anterioara am avut surprize mari si in prima faza am zis ca sa mergem la T cu spermograma facuta la Iasi,dar acum ma gindesc ca oricum o sa ajungem si pe la dr Matei. Am nevoie de trimitere pentru asta? Pot sa iau trmitere de la un medic din Iasi? Trebuie sa fac programare ? Unde sa mergem?( am inteles ca sint doua locuri unde o gasim pe dr Matei. Daca face spermograma pe 8 martie, am rezultatul in aceeasi zi?( ar cam trebui si o spermocultura si stiu ca la asta vine mai tirziu rezultatul, dar macar spermograma sa o am)
Uffff! sper sa pot duce la capat ce mi-am propus, desi nu prea am incredere ca voi reusi.
Zenobia in cazul asta , s-ar putea sa ajungem pe 7 martie la Bucuresti. Oricum, va sunam inainte de a veni.
Aaaa, eu mi-am facut programare saptamina trecuta la dr T pentru 9 martie. A doua zi la ora 9 am sunat pentru o prietena de a mea tot din Iasi si am vrut sa-i fac si ei programare pe 9, sau macar pe 8 sau pe 10( ma gindeam eu ca nu-i rau sa mergem impreuna si sa ne incurajam una pe alta, desigur cu promisiunea ca o sa ne botezam copiii intre noi ) M-am izbit de un zid, pe nume "ramona" ( asa am inteles ca o cheama" care mi-a spus sec " pe 26". Foarte, foarte "dragutza" individa...pina la D-zeu te maninca ingerii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

AZI=Z1
ZENO TE ROG SA-MI TRIMITI SI MIE UN MAIL CU AMANUNTE DESPRE LAPARO,PRETURI DR.,ANESTEZIST,ASISTENTE SI EVENTUAL CELE NECESARE
EU TREBUIE SA-L SUN PE T MAINE SA AFLU IN CE ZILE ESTE DE GARDA IN LUNA MARTIE PT LAPARO
MULTUMESC ANTICIPAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Zeno, Nicole si multi pupici...ceea ce facem noi aici, pe forum, este o kestie grozava, iti da asa multe incredere sa stii ca nu esti singur si ca ai cu cine te sfatui sau vorbi despre ce te doare!!

Altfel, imaginati-va ca toate aceste intrebari, mai mult sau mai putin stiintifice si fondate, ar ajunge la dr. T, care sigur ar lua-o razna

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, . Data viitoare o sa fie sigur cu noroc!

Hera, si mie mi-a intarziat stimularea ovulatia luna asta. Sunt Z15 si am un folicul de doar 18mm. Poate ca o sa ovulezi mai tarziu. Tutu ce zice, te-a mai chemat la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

NU POT SA CRED!!!!!! Am trmis doua mesaje de la ora 10 si nici acum nu sint postate. Ce se intimpla?

Mergi la inceput