Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

numeioana eu am avut un chist de vreo 4 cm,dar la laparoscopie mi l-a scos ( intre timp se facuse de 6/6 cm...), de cand mi l-a vazut mi-a spus ca mi-l scoate la laparo, nu mi-a dat nici un tratament pt ca oricum nu voiam sa iau anticonceptionale ,am facut 3 luni de monitorizari si apoi laparo, daca ai timp si rabdare vei lua anticonceptionale cateva luni....Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Numeioana,dr.t nu da tratament pt.chisturi.Intai se edifica de ce natura este(atit cit reuseste),apoi,recurge la laparoscopie pt.punctionarea lui!
In afara de AC,exista trat naturiste daca ai rabdare sa incerci.Rezultatele se vad dupa citeva luni!
Mai stiu o persoana care a capat de chisturi luand Duphaston,insa T nu ti-l va recomanda niciodata!

Multumesc fetelor si le pup pe toate!

Marina,scumpa mea,pe 07 martie sunt si eu programata pt.echo 2!Ne vom vedea negresit!Dac-o iei si pe Emma,bucuria va fi inmiita!

Zeno,nu fi suparata ,pui!Nu se stie!Ce test ai facut?Stiu ca nu te incalzeste cu nimic marca,ci te intristeaza rezultatul,dar ma gindesc la sensibilitatea lui,depinde cite mili unitati de Beta HCG detecteaza!
Tin pumnii sa fie eronat rezultatul!

Kora,fa abstractie de AC.Stiu ca nu-ti fac placere,dar o faci pt un scop nobil!

Bonitta,Merdan,bafta la laparo!Sa veniti numai cu rezultate beton!

Eu ma confrunt in continuare cu sani f durerosi,balonari,reprize de greata,care din fericire trec f repede,deocamdata,si o somnolenta de zile mari.Ma surprind culcindu-ma pe la 21:30....

Zilele astea nu voi spune ,,prezent'',pt.ca voi fi plecata la parintii mei la Ploiesti!
In sfarsit,le voi spune si lor vestea cea mare!Abia astept sa vad cum vor reactiona!

VA pup pe toate si un week-end caldut va doresc!

Teodora6 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Niobe spune:

Buna fetelor. Vreau si eu in clubul vostru. Si eu sunt de 3 luni pacienta d-lui dr. Tutunaru. Incerc de 2 ani pentru bebe. Probleme: un polip si posibila endometrioza. Urmez la histeroscopie si laparoscopie.Cam asta despre mine.
Teodora, ce as vrea sa am si eu starile tale de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Niobe, bine ai venit! Cand esti programata pt laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Nu am mai intrat de multa vreme, fiindca nu prea am noutati. sunt in ziua 21 si...astept. Am ceva mustrari de constiinta ca nu am luat Utrogestan, dar asta e, sper sa nu ma certe prea tare.
Niobe, bine ai sosit!
Iyoana, hai sa asteptam impreuna, poate-poate. Ma tot gandesc ca, daca mi s-ar intampla minunea, as cam da peste cap toate prognosticurile de care am avut parte dupa laparo.
Bonitta, Merdan, multa bafta la laparo.
Kora, sa treaca cat mai repede perioada de AC si sa incepi demersurile propriu-zise.
Teo, bucura-te si traieste din plin toate starile!
Nicole, Ioana, Vali, Laura, Meteeuta, Zenobia, Alexia si toate tutunicile dragi, va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Iata-ma inapoi dupa o pauza lungutza la scris, dar cu o monitorizare atenta din umbra a subiectului !

Zeno, poti sa completezi si la mine: o sarcina pierduta, dragul de sotz super OK, eu la fel, histerosalpingografie OK, hormonale OK, asadar diagnostic sterilitate inexplicabila, care speram sa devina explicabila dupa laparo, programata pe 7 mai. 35 de ani si azi, ziua 1 !
pentru tine (da-l incolo de test)!!

Va pup pe toate, gravidutze, aspirante si mamici de Tutunaru !
Bafta fetelor care fac laparo in curand! Sau teste! Sau!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna dragutelor!
Am si eu o intrebare pentru gravidutele care au facut eco morfologica la 14 sapt. Promiteti sa nu radeti de mine????????????
In ce consta eco morfologica? este o eco pe burtica sau cu sonda?
Trebuie sa merg peste 2 sapt. si trebuie sa fiu cumva pregatita pentru asta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, pana nu vezi rosu, poti spera! Da-le-ncolo de teste! Mai bine ia spune, cu ce-i chinui pe bietii studenti, cu copacei cumva?

Merdan si Bonitta, bafta multa la laparo, fetele, si sa veniti cu super rezultate!

Niobe, bine ai venit! Sa stai cat mai putin pe listuta aspirantelor si sa treci fuguta la burtici! Am stat cumva de vorba dimineata?

Teo, savureaza fiecare clipa! Ce n-as da sa stiu si eu cum e cu samburel in burtica!

Dimineata a fost super aglomerat. Cred ca erau vreo 20 de fete si Tutu le-a bagat pe toate in cabinet! Noroc ca am fost prima! Se mai si grabea sa ajunga la un curs. In ritmul asta nu stiu unde o sa se ajunga. De raportat nu prea am ce, pentru ca nu mi-a scris nimic pe hartiuta. Sunt Z13 si am cativa foliculi, dar micuti, cam de 14. M-a chemat duminica la 9.

Va -acesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Buna fetelor!
Zeno, sa stii ca azi desi am avut o zi tare incarcata m-am gandit la tine din cand in cand. Mai bine nu faceai testul. Si eu am patit la fel de vreo 2 ori si am jurat ca nu mai fac nici un test mai inainte de o intarziere de o saptamana cel putin.

Capul sus, oricum uratii nu au venit si eu am un sentiment pozitiv. Stiu ce nasol e momentul.

Eu am decis sa iau totul cum o fi. Daca va fi, va fi, daca nu, nu.

Nu stiu daca v-am spus dar dr. T m-a programat pe 23 mai la laparo. Pana atunci imi vad de munca mea care pana acum un an, pana sa incep cu gargaunii cu bebeul, era totul pentru mine.

Bine, munca si sotul....

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna asa, dar as vrea sa stiu si eu daca dl dr. T face histeroscopie la cabinet ( sau la spital ). Stiti cumva daca se observa partial permeabilitatea trompelor astfel?!
Va multumesc din suflet ( stiu ca-mi veti raspunde ) si va doresc numai bine tuturor, gravidute si aspirante! Sa va implineasca DD visul cel mare!

Mergi la inceput