Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Si tu, Brutus???
Asa cum v-am mai spus si in postarile anterioare, VINERI!!! Sa fie clar!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

Si, tu, Brutus???
Asa cum v-am mai spus si in postarile anterioare, VINERI!!! Sa fie clar!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

ok!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zenobia, i-mi bag si eu un pic codita si mai pun putina sare pe rana: DE CE VINERI???? Ai cumva un test slab pozitiv si astepti ziua de vineri, ca sa fie mai clar????Am zis doar, nu am dat cu Si apropos, in ce zi esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hai Zenobia, ca nu stiu cum o vei scoate la capat! Esti la inghesuiala rau!!!

Dar nici cu Mmc_nd nu ma laud ca si pe ea trebuie sa o batem la cap cu un testulet!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, vineri pentru ca:
1. azi sunt ziua 29 si atunci voi fi 31, deci va avea mai multa relevanta
2. joi am multe ore si daca imi iese negativ dimineata au incurcat-o studentii cu mine; o sa fiu un car de nervi

Ma descurc eu cu inghesuiala!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Multumesc fetelor pt sustinere.Sunteti tare dragute.
mmc_nd, chiar Tutu mi-a propus varianta cu IA inainte de laparo.Eu zic ca nu strica macar de proba.Azi am fost la monitorizare(ziua 14) si este totul ok,adica am ovulat.Mi-a dat pt 10 zile utrogestan,apoi asteptam sa vedem ce va mai fi.Oricum, eu sunt f hotarata sa fac si IA pt ca nu mai inteleg nimic din toata chestia asta.
O salut si pe merdan si pe Iyoana.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns telusa spune:

Salutare fetelor,

Am si eu o provocare: test sarcina pozitiv, bhcg confirma sarcina de cca 4 sapt., doua zile mai tarziu bhcg scade, concluzie, sarcina oprita in evolutie. 4 zile mai tarziu bhcg in continua crestere, ecografia arata existenta unui sacut de 2mm in uter care nu s-a modificat intr-o saptamana, suspiciune sarcina extrauterina. A mai trecut cineva prin asta? Care a fost rezultatul? Totul se intampla sub supravegherea dr.T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Azi mi-am facut programare la dr T. Pe 9 martie sint la Bucuresti. Sint ffffff bucuroasa.
PT Zenobia: iti spune ceva ziua de 22.05.2004 la Iasi ? la Ciric...Daca nu, intreaba-l pe Tom...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multi -ici la toate fetele.
Alexia poate ne vedem pe 2 martie la T, pe la ce ora te duci? Cand am sunat mi-a zis sa ma duc intre ora 12 si 20.Cred k ma voi duce pe la 12 sau 1, k am fost odata la fel si nu era nimeni si am intrat imediat. Nu stiu exact ora acum,iti voi spune saptamana urmatoare.
Zenobia, Mmc_nd tin pumnii .
Iyoana din cate am citit pe acest forum, majoritatea au ramas cand nu se monitorizau si au prestat dupa bunul lor plac. Asa k iti fac galerie de pe acum
Haideti fetelor, trebuie sa avem in fiecare saptamana cel putin o .Cine se anunta saptamana asta? Ce ziceti Zeno, Mmc_nd? Toate va facem galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Zenobia,
Te inteleg ca nu vrei sa faci testul si chiar mi se pare o aiureala sa faci un test decat daca ai o intarziere de o saptamana... asa...
Altfel, nu are rost.

Daniela

Mergi la inceput