Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

auziti da de ce s-o chema de aptiduni? e o aptitudine sa fii sanatos?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Irina, o fi, ce stiu eu. D.p.d.v. medical are aptitudinea de a lucra pe post de taietor de frunze pentru cateii din curtea firmei!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Aptitudine = insusire psihica individuala, care conditioneaza reusita indeplinirii unei anumite activitati; inclinare.
Chiar, fisa de aptitudini...de parca-ar sti medicul de medicina muncii ca am io inclinatii pentru a fi jurista...sau psihicul bun pt. asa ceva...
Baaaai, da' tre' sa mergi si la psihiatrie inainte de a te angaja, nu? Si pe baza fisei de acolo si de la alti medici medicul de medicina muncii isi pune parafa pe fisa de aptitudini...iote, bre ce chestie!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

si uite asa fac eu o facultate de 4 ani si eventual si vreun masterat, si cand ma duc la dr. de pasarele imi spune el ca nu am aptitudini de jurist . bine ca al meu medic a reusit sa gaseasca ascunsa in mine aptitudinea asta ca eu inca o mai caut.

10+

Mergi la inceput

Hahaha...Irina, chiar m-ai facut sa rad...oare eu oi avea aptitudini din astea, ca io nu fusai deloc la medic cand m-am angajat...mi-a facut altcineva fisa...haha...fals si uz de fals...hihihi...da' nu spun la nimeni!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata!
In Iasi e zapada multa si sunt nu mai putin de -20 grade!!nici nu imi vine sa ies!
Eu sunt bine, azi practic se fac 3 sapt fix de la conceperesi inca nici un simptom..dar cred ca e de preferat.Am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca nici ea cu mine nu a avut greturi, pofte samd.Am fost un bebe model
Bineinteles ca mi-am facut si testul cu sexul..si a iesit baietel!ei acum..fie ce-o fi, sanatos sa fie.
va doresc weekend placut!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Kriss, la Piatra sunt -12 grade, da-i asa un soare, ca iti vine sa pleci la gratar pe munte!
Bine ca nu ai nici un simptom, sper ca nici sa nu ai, eu asa am fost, n-am avut nimic toata sarcina...in afara de burta... Azi am gasit niste poze de cand era insarcinata, o sa ti le trimit luni.
Multa sanatate si week-end placut la toata lumea!
Pupici la bebici si burtici si mamici!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

In Bucuresti e un frig de crapa pietrele, dar nici un fulg de zapada. Si aici era soare...cu dinti, mai devreme.
Pupici.

Mergi la inceput

da e tare frig si in bucuresti. am fost dimineata in piata si am inghetat groaznic. singurul avantaj e ca am gasit rosii cu 30.000, cred ca le e frica ca ingheata si raman cu ele pe cap.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

O duminica placuta la toate fetele!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput