Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!!!!
Moniland bine ai venit!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Ma bucur ca ai reusit pana la urma.Analiza de sange unde ai facut-o,ca eu am facut-o la Rombel si nu stiu care ar trebui sa fie valorile normale.
Astazi nu ma supara asa tare greturile,ar trebui sa ma grabesc sa mananc ceva.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

NEATZA BURTICOASE!ce faceti?am sunat acum la dr mea,care a zis sa o sun in caz de ceva,dar eu doar am vrut sa o intreb unde sa fac si eu o analiza de sange sa vad si eu valoare ca sa pot sta linistita macar,si a zis ca ptr ce sa fac ca asta nu se faceeu nu mai inteleg nimic,a zis ca o sa ma linistesc cand o sa fac eco.oare chiar asa de idiot sistem sa fie aici?
fetelor aseara nu prea mai m-au durut ovarele asa de tare,sper ca nici azi sa nu ma ia.eu am inceput sa iau la recomandarea dr pe langa acidul folic vitamine CALCINATAL.da is asa de mari
RAMO,lasa mama nu te intrista din cauza gretii,eu pana la urma zic ca e bine cu simptomele astea,ca asa suntem si noi mai linistite ca merg treburile pe acolo

5+

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina analiza aceasta nu se face neaparat.Dar prin rezultatul ei iti poti da seama dac asunt ceva probleme.La inceput am zis ca n-o fac,dar ma durea burta si am zis ca o fac totusi sa vad daca nu cumva sunt probleme.

Ramonel5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ramonella, poate te vei bucura mai tare cand iti zic ca FIV-ul a fost facut la Cluj .
Eu acum sunt la serviciu, dar cand ajung acasa ma uit pe buletinul de analiza si-ti scriu valorile. Eu nu am facut la Rombel dar stiu ca au cam aceleasi valori de referinta cu laboratorul unde ma duc eu de obicei. Cel putin asa era cand am facut analiza estradiolului in timul Fiv-ului.

Monica

Mergi la inceput

Moni,la Cluj l-ai facut???A fost cu norec.Eu mi-am facut analiza la 4 saptamani si 4 zile si mi-a iesit valoarea 11375.Dar nu mi-a dat valorile care ar trebui sa fie,a zis ca stie doctorita.Eu doar luni ma duc la doctor.

Ramonel5+

Mergi la inceput

Irina, eu trebuia sa fac aceasta analiza pentru a vedea daca sunt sa nu . Cand i-am spus valoarea dr. si l-am intrebat daca trebuie sa o repet, mi-a zis ceva de genul ca valoarea pozitiva a hcg-ului e data de sarcina sau cancer si m-a felicitat. Eu mai stiu ca aceasta trebuie sa-si dubleze valoarea la 48 ore. La mine in ziua 11 am avut 81,51, iar in ziua 14 183. Daca nu creste cat trebuie s-ar putea sa fie extrauterina. Oricum numai la eco se poate spune mai multe.

Monica

Mergi la inceput

may dar oare simptomele astea trebuie sa fie in fiecare zi?poate e cam tampita intrebarea,dar intreb totusi?offf,asta e marea mea teama...extrauterina

5+

-IRINA-

Mergi la inceput

Ramonella, daca calculez dupa UM ar fi in saptamana 3 si 6 zile, iar valoarea a 2-a la 4 saptamani si 2 zile. Tu ai o valoare f. mare, dar daca sunt mai multi, asa cum te astepti , se explica. Iti scriu dupa masa valorile de referinta.

Monica

Mergi la inceput

Irina,la extrauterina trebuie sa ai dureri mari si sangerari.Asa stiu eu.Nu-ti fac probleme.Totul va fi bine.
Moni mersi.

Ramonel5+

Mergi la inceput

azi-noapte m-a trezit sotul meu ca plangeam in somn,nu stiu ce am visat,cert e ca imediat cum m-am trezit am luat-o la fuga spre baie sa ma uit pe chilot.
mai da voi aveti scurgeri ceva?ca eu nu prea am.

5+

-IRINA-

Mergi la inceput