Cine urmeaza astfel de program? Cum este? Impartasiti-ne experienta voastra. Cine vrea sa mearga la tae-bo? Putem face o trupa de fete dornice sa scape de "colacei", aripioare. Unde este recomandat sa mergem (adik....sali de tae bo, aerobic)?
Raspunsuri
Alex2 spune:
Prietena mea este antrenoare de Tao Bo. La ora actuala este considerat cel mai bun sport (cel mai la moda). Este recomandat mai ales mamicilor, ptr ca, fata de aerobic, nu solicita in mod special o anumita zona a corpului. Programul ideal ar fi de 2-3 ori pe saptamana (ea numai de 2 ori face) cate o ora, o ora si jumatate. Dupa cateva saptamani se vad primele rezultate, chiar si la cele care inainte nu au practicat alt sport. Daca te ti de el ora de ora, in 4 luni incepe sa se definitiveze muschii.
Sincer, am participat de 2 ori la sedintele tinute de ea (nu cap-coada) si avand in vedere ca nu prea sunt un tip sportiv, mi-ar placea si mie.
Nu dezvolti muschi aiurea, nu e dificil, se solicita cam toti muschii si ajuta mult la mentinerea siluetei.
Tae Bo=Total Awareness Excellent Body Obedience
Exercitiile sunt o combinatii de sut, lovire cu pumnul, saritura. Tae Bo este un antrenament de tip aerobic, deci este in primul rand benefic pentru sistemul cardiovascular. In al doilea rand, la un singur antrenament de Tae Bo se consuma intre 500 si 800 de calorii, spre deosebire de un antrenament de fitness sau aerobic la care se pierd in medie 300-400 de calorii. Celelalte beneficii ale Tae Bo care se simt in timp sunt imbunatatirea echilibrului, a coordonarii, a mobilitatii,intarirea sistemului osos si tonifierea musculaturii. Cel mai mare beneficiu al Tae Bo nu este insa de ordin fizic, ci de ordin spiritual: Tae Bo inseamna dezvoltare spirituala, eliberarea stresului si a energiei negative, imbunatateste sanatatea si starea generala a organismului totodata cu conditia fizica.
Va doresc succes!
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
mihaser spune:
salut!
si eu am fost de cateva ori la tae-bo si mi-a placut, mai alec ca de mica am practicat arte martiale si ma fascineaza domeiul...e foarte greu dar merita...oricum nu te plictisesti la sala...timpul zboara! Exercitiile sunt super!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
briza_marii spune:
Alex, pai ne lasi asa in ceata!! Spune mama, unde se desfasoara lectiile, cam cat costa, care este programul (adica de la ce ora incepe), chestii de-astea
briza_marii
poze
Jonica spune:
Eu faceam acasa, inainte de a ramane gravida si m-am simtit excelent. Eu imi luasem de pe net niste antrenamente - singurul inconvenient era ca trebuia sa fac programul cand nu era nimeni acasa (sa nu rada de mine cum gafai - mai ales la inceput). Oricum era o chestie super de care vreau sa ma apuc din nou!
Alex2 spune:
Din pacate nu sunt din Bucuresti, deci nu va pot pune pile la grupa ei. Va pot da informativ preturile, 8 RON ora sau 50 RON pe abonament/luna.
Exercitiile nu sunt grele, in timp inveti sa-ti reglezi respiratia, asta este baza, sa mentii ritmul, si dupa cam a doua saptamana nu mai faci nici febra musculara. Dar secretul este sa nu sari sedintele.
Mai multe detalii probabil va va da antrenoarea acolo, cand va va explica fiecare miscare ptr ce anume e, ideea e sa intelegeti fiecare miscare, sa o executati corect.
Succes!
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
adrianafedorca spune:
si eu fac tae bo , acasa, cand am timp, am niste filmulete cu billy blanks, sunt super.
daca nu gasiti o sala sau nu aveti timp sa mergeti la tae bo cumparati-va un dvd cu billy si n-o sa va para rau ....scoate untul din voi...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Onetzica spune:
fetelor am gasit o sala pe langa spitalul Coltea. Au program de la 18-19 si sambata de la 12-13. Din cate am auzit instructorul este foarte bun si daca nu ma insel, s-a mai discutat pe forum candva. Cine vrea sa mearga? Eu una sunt disponibila.
Anuska spune:
Pun si eu o intrebare desi cred ca stiu raspunsul.... Daca ai probleme de sanatate, gen discopatie, poti practica acest sport?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)