Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Pup fetele,

Daconst, multumim pt reteta de slabire. Mie mi-a venit ideea pt sotul meu care a atins deja suta de kile. Eu nu stiu daca ma apuc, mie nu mi-a fost utila decat gimnastica pana acum, dar daca e va pot tine la curent cu rezultatele sotului, tot se crede mai mamica decat mine, ba chiar se pare ca a traversat si o depresie postnatala.

Salina, lasa prostiile cu varsta si ca de-aia nu mai slabesti cine stie ce etc. Oricum cred ca esti mai tanara decat eram eu cand am slabit ultima data, efectiv credeam ca nu mai e posibil sa arat vreodata in randul lumii. Nu numai ca am slabit, dar s-au aranjat si muschii si pielea frumos, fara vergeturi, piele in plus, celulita sau orice altceva inestetic. Evident ca acum am ajuns de unde am plecat, ma apuca plansul cand stiu ce cale lunga am, dar cel putin stiu ca rezultatul e sigur.
Ufff, cezariana asta! Pe moment m-am bucurat ca am scapat usor, bb nu a suferit deloc, dar cat mai trebuie sa treaca pana sa spun ca am uitat de ea....

ylilimic, tu chiar consumi toate lichidele din lista aceea? Daca DA, cate ore petreci la toaleta? Eu realmente ma chinui sa beau vreo 2l de lichid (Si ma mai mir ca nu am destul lapte!). As putea, dar numai de-alea cu bubbles, nu ceaiuri si apa plata. Azi mi-am facut de cap cu un Schweppes, imi place de mor, vad ca bb nu are nimic pana acum.

Mihacarm, ce bine ca ai un copil asa cuminte!

simkat, felicitari! Te mai asteptam sa ne mai spui cum iti merge tie si bebelului.

Catalina, dar chiar te innebunesc de cap doctorii astia.

Na, ca am uitat ce am mai vrut sa scriu si mi s-a facut somn. Va pup, noapte buna

criss & Ligia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

AHA! V-au apucat dietele! Deci nu-s singura! Buuun, suferim impreuna, facem foamea impreuna, si dupa aia ne trimitem poze una alteia "moaaaama, uite ce popou mic am facuuuut!"

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara mamici si burtici!

In sfarsit am reusit si eu sa ajung la zi cu ce ati mai scris. Daca va pierd o zi m-am ars fiindca dureaza o saptamana pana recuperez.

Lili, multumesc mult pentru urarile de ziua lui Andrei. Cu toate ca nu i-am facut petrecere cu copii (din cauza bebelinei), ci doar cu adulti, familia si prietenii apropiati, piciul meu s-a distrat teribil si a fost foarte fericit. Mai ales ca a avut un tort absolut bestial. Maine o sa pun si poze.

Acum sa va povestesc si despre noi.
Eu sunt foarte bine, luni mi-a scos firele astfel ca acum nu mai am nici cea mai mica jena de la operatie. Ce ma deranjeaza la culme insa sunt lohiile de care abia astept sa scap. Cu sanii sunt mult mai bine, n-am mai dat cu nimic, multumesc Anis, si s-au vindecat f. repede, mi-au cazut cojile de la rani insa zona este in continuare f. sensibila si dureroasa la supt.
In ceea ce priveste kilogramelor luate in perioada sarcinii, la mine s-au topit si acum sunt deja cu 1 kg sub greutatea dinainte sa raman insarcinata. Tot de luni am inceput sa folosesc centura si sper ca si putina burtica ce mi-a ramas sa dispara rapid.
Puiuta mea, care astazi a facut 2 saptamani, este o minune de copil, papa si doarme toata ziua, este un copil vesel si rasfatat. Dar daca vine ora mesei si trebuie sa astepte putin face un scandal monstru. Fomista rau. Papa in medie 100-110 ml lapte (san) la o masa, avem in medie 6 mese pe zi si nu mananca mai des de 4 ore. De 2 zile, noaptea se trezeste la 5 ore si jumatate - 6 ore astfel ca ne putem si noi odihni mai legat.
Asa cum au mai spus mamici inaintea mea, si Cristinica doarme cu mainile infasate (din cauza de sperieturi dese, respectiv treziri dese, cand isi misca mainile) insa vreau sa incep sa o las libera si sa o culc pe burta.
In privinta colicilor a avut si ea intr-o singura noapte fiindca am facut experimentul de a o hrani la cerere si i-am dat doua mese cu doar 2 ore pauza intre ele. Rau am facut fiindca mi s-a chinuit puiul o noapte intreaga.
In privinta vaccinurilor, eu la Andrei le-am facut pe cele de la stat, si doar cateva suplimentare, si niciodata nu am avut nici o reactie. Si la Cristinica le vom face tot pe cele de la stat.

Cam atat despre noi deocamdata, fiindca pic de somn, insa revin maine cu ceva poze proaspete.

Va si va doresc o noapte buna si linistita.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

SIDE EFFECTS
Tell your doctor or nurse as
soon as possible if your child
does not feel or look well
during or after having had a
dose of INFANRIX hexa
vaccine.
INFANRIX hexa helps protect
most children from diphtheria,
tetanus, pertussis, hepatitis B,
poliovirus infection and
Haemophilus influenzae type b,
but it may have unwanted side
effects in a few children. All
medicines and vaccines can
have side effects. Sometimes
they are serious; most of the
time they are not. Some side
effects may need medical
treatment. The chance of your
child having a serious side
effect is very much less than
the chance of your child having
a permanent injury from the
natural infections.
Ask your doctor, nurse or
pharmacist to answer any
questions you may have.
Most unwanted effects with
INFANRIX hexa are mild and
usually clear up within a few
days. These effects, as with
other vaccines, generally occur
around the injection site. Side
effects are more likely to occur
with booster dosing.
MILD EFFECTS
• Tell your doctor if your
child has any of the
following that are
troublesome or ongoing:
#9830; pain, redness, swelling,
a hard lump, bruising or
itching around the
injection site
#9830; fever between 38°C
and 39.5°C
#9830; unusual crying (for
more than 1 hour),
vomiting, diarrhoea,
runny nose or loss of
appetite
#9830; sleepiness,
nervousness, irritability
restlessness, fussiness
or difficulty sleeping
#9830; skin rash, bruising, or
purple or red-brown
spots visible through
the skin (purpura)
MORE SERIOUS EFFECTS
• Tell your doctor
immediately if you notice
any of the following:
#9830; fever greater than 39.5°C
#9830; crying for 3 hours or more
#9830; collapse, or periods of
unconsciousness or lack
of awareness
#9830; seizures (convulsions) or
fits
• Contact your doctor
immediately or take your
child to the casualty
department of your nearest
hospital if any of the
following happens:
#9830; swelling of limbs, face,
eyes, inside of nose,
mouth or throat
#9830; shortness of breath,
breathing or swallowing
difficulties
#9830; hives, itching (especially
of the hands or feet),
reddening of skin
(especially around the
ears), or severe skin
reactions
#9830; unusual tiredness or
weakness that is sudden
and severe
These are signs of an allergic
reaction. As with all vaccines
given by injection there is a
very small risk of such
reactions. Allergy to
INFANRIX hexa vaccine is
rare. Any such severe
reactions will usually occur
within the first few hours of
vaccination.
• Other events reported after
INFANRIX vaccination, but
not be necessarily related
to the vaccine include:
#9830; respiratory infections or
bronchitis
Other side effects not listed
above, can also occur during or
soon after a dose of INFANRIX
hexa. Check with your doctor
or nurse if your child has any
other effects.
Do not be alarmed by this list of
possible side effects. Your child
may not experience any of them.

--------------------

Mergi la inceput

Mama masii de treaba, vad ca nici in noaptea asta nu e chip sa dorm...

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Aia e Messo...cu ochii pe pereti...de...
Multumim Dana, am si eu niste kg mai multe asa, am sa incerc reteta ta.

Ivona

Mergi la inceput

Bai, daca mai aud vreo romantica de zice poezia cu "bucura-te de momentele astea, ca nu te mai intalnesti cu ele", i-o intorc - "Ma bucur femeie, da' nu de momente (pe dreq momente, ca-s ore in sir), ma bucur fix ca nu ma mai intalnesc cu ele!"

Si acuma stiu sigur - nu-mi mai trebe alt plod cate zile oi avea, mi-ajunge asta cu varf si indesat. O sa-mi tatuez pe frunte: "Cine are, sa-i traiasca, cine nu, sa nu-si doreasca".

Sunt satula de abdomene (adica pun-te-n pat, scoal' din pat), genuflexiuni (adica sezi pe scaun, sari din scaun), frecat suzeta (adica vâr-o, asculta cand o scuipa, vâr-o la loc, de-mi vine sa i-o vâr pe gât), plimbari prin casa balanganindu-ma ca un zombi din perete-n perete sa binevoiasca dumneaei sa ragaie si colac peste pupaza sa mai aud cate o romantica din aia (care se nimereste sa imi dea telefon fix in intervalul de o ora pe zi cand apuc sa atipesc, deci se duce dreq si somnul ala), cu placa pusa: "Astea-s cele mai frumoase momente!" - pai daca astea-s alea frumoase, alea naspa cum plm sunt?

Gata, mi-ajunge nene, vreau sa se invete sa doarma odata noaptea, vaca am fost ca n-am mers eu pe chestia cu program nene, cum zic cartile vechi de crescut plozi, nu bashinile UE-iste de acuma, de la inceput, m-am luat dupa alea din spital cu idiotenia cu alaptatul de noapte (ca cica productia de lapte e mai buna noaptea, ca se secreta mai multa/bine hormonu' lu' peste, prolactina aia). Daca faceam ca in cartea lu' mama si nu ma luam dupa toate aiurelile astea cu "la cerere", "la 3 ore si noaptea" etc., era programata acuma si dormeam dreq la ora asta cand pana si buha ar injura daca ai trezi-o din somn.

Ma bufneste si rasul, pe foaia de iesire din spital scria: "Se recomanda repaus fizic si sexual" - in kil, am facut la gimnastica si la miscare astea 4 saptamani cat n-am facut nici cand ma duceam de 2 ori pe saptamana la sala. Cica "repaus", d'oh! Unde-i repausu' ala, cred ca s-a pierdut pe undeva, ca eu il caut de cateva zile si nu dau de el deloc, nush unde l-oi fi pus...

--------------------

Mergi la inceput

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

MI S-A RUPT APAAA!!!!!
Cred ca pana la sfarsitul zilei voi naste. Azi e si ziua socrului meu. Ii voi face cel mai frumos cadou din viata lui!
Nu degeaba m-am inscris la mamicile de ianuarie-februarie. Am presimtit eu ca voi naste prin februarie (DPN-ul meu era 3 martie)
Va pup si sa aveti grija de voi si de bebici.
Eu sunt calma si sper sa am o nastere cat mai usoara (voi naste natural, daca nu intervin complicatii pe parcurs). Hai ca-mi trezesc sotul si mergem la spital. Sa vedeti ce se impacienteaza el acuma...

Mergi la inceput

HAI, MISHA!

Noi, tot treze...

--------------------

Mergi la inceput