Raguseala fara alte simptome
Adelina, fetita mea de 5 luni jumate a ragusit asa brusc si nu are alte simptome.
Aseara eram la niste prieteni si dupa jumate de ora am observat ca e ragusita, acasa nu avea nimic. A fost ragusita azi toata ziua si acum e,nu tuseste si nu are alte simptome. Am sunat dimineata pediatra si mi-a zis sa-i dau calciu si Romergan(2 ml) ca probabil e o reactie alergica (nu stiu la ce!)daca nu are alte simptome si daca se agraveaza sa mergem la spital ca e de garda. Nu s-a agravat, dar ma streseaza ca e tot asa, stiu ca nu-i de joaca cu laringita. Eu nu sunt de acord cu Romerganul, dar acuma seara vazand ca e tot asa i-am dat 2 ml. Oare am facut rau?
A mai patit cineva asa cu copil mic?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Raspunsuri
nusicasiely spune:
daca ti-a spus doctora sa ii dai,ai facut bine ca i-ai dat.mai ales daca ai incredere in ea.
nusica,mama lui ely
vbartan spune:
Fetita mea este deja la al treilea episod de raguseala fara alte simptome si are numai 6 luni. ultimele doua episoade au fost cauzate de rosu in gat. Data trecuta a luat antibiotic iar de data asta incercam de vineri cu nurofen, ambroxol si picaturi in nas. Inca nu e chiar bine.
Ceea ce vreau sa spun este sa fii foarte atenta la cum respira copilul si sa verifici temperatura. Si eu sunt stresata de problema asta, ca nu e de joaca.
multa sanatate
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
vbartan spune:
Alina hai spune-ne ce face micuta ta, cum este?
Sanatate multa
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
alinamoro spune:
Nina, multumesc, e mai bine acum, inca mai e ragusita putin, dr. a zis ca trece in 4-5 zile. Mi-a fost tare frica si mie ca nu-i de joaca cu laringita. I-am dat Nurofen, Calciu si Romergan(2 ml seara) ca antihistaminic, zicea ca la ea e o reactie alergica. Febra nu a facut, nu a tusit, nici alte simptome. Ne-a zis sa nu iesim afara pana trece.
Vad ca fetita ta e cu 2 saptamani mai mare ca Adelina, sa-ti traiasca! 
tatiantudor spune:
Buna fetelor,
Anastasia mea a ragusit la varsta de 1 luna. Nu avea nici macar rou in gat, nici febra, nimic. Doar ca atunci cand zicea plangea se auzea tare ragusita. Dna. Dr. Zelenac mi-a comunicat ca nu are nimic, dar ca este posibil ca unele corzi vocale sa nu se fi asezat la locul lor, pentru ca sunt in perioada de formare. Dureaza pana la aproximativ 1 an. Nu i-am dat nimic, doar am monitorizat-o. Si-a revenit intr-o saptamana.
Sanatate multa
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
monica70 spune:
Diana mea tot asa a patit pe la 5 luni si i-am dat atunci doar eferalgan si laptele mai caldutz si i-a trecut dupa vreo saptamana.
Pe la 10-11 luni a fost ragusita tot fara alte simptome aproape o luna
Mai si plangea (de nervi
) si "lalaia" la greu chit ca era ragusita
De data asta i-a trecut numai dupa o tura de antibiotic,primele saptamani am asteptat sa treaca mai de la sine ca prima oara, dar n-a mai functionat.
Ca sfaturi am primit sa nu o scot la aer rece si vant si sa n-o las sa planga.Dar ce sa fac,daca tocmai atunci a apucat-o pasiunea cantatului
Ia auziti hal de raguseala : http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061126&ctime=114427
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alinamoro spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri, m-ati mai incurajat putin
. Adelina tot asa ragusita e, nu stiu ce sa mai fac, n-am scos-o din casa de o saptamana, pediatra a insistat sa nu o scot afara, am zis ca mai astept pana luni sa vad cum e.