Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 28
irinabobe spune:
multumesc. dar daca medicii imi recomanda asta ce pot face? o sa ajung cat de curand din nou la parazitolog sa vad ce zice dar pana atunci mai imbatranes
c 100 de ani.
10+
diwana spune:
Florinini, imi pare tare rau pt. pierderea ta si sper sa revii cat mai repede in randul gravidutelor. Am trecut si eu prin aceasta experienta si stiu cat doare. Fruntea sus, insa, si curaj 

Va fi bine cat de curand.
Fetelor am avut azi-noapte un cosmar teribil
. Am visat ca nascusem la 12+. Eram mai multe gravidute care nascusem deodata, si toate aveau bebelushii sanatosi in afara de 2 mamici, carora le murisera bebeii. Si eu imi cautam bebele (erau numerotati, n-aveau nume), desi simteam ca nu era bine. L-am gasit in cele din urma, era bebe nr. 42. Nu povestesc mai departe ca incep sa plang ca in vis. Groaznic. Va dati seama ce usurata am fost cand m-am trezit si mi-am dat seama ca am a -2-a sansa 
Scuze ca v-am dat de citit o poveste horror. Sper ca nu va veti supara pe mine 
Ce greu o sa treaca cele 2 sapt. pana cand merg la dr.!!!!!!
Va pup pe toate si pe bebeii vostri mititei dar sprinteni. Apropos de asta, va invidiez pe cele care v-ati vazut atat de bine minunile (maini, picioare, miscari). Eu n-am vazut nimic
in afara de inimioara lui/ei mica care batea. Am rams si eu cu frustrarea de care pomenea cineva mai devreme, si anume, dr. mi-a spus ce varsta are sarcina si ca e ok, si atat. Nu mi-a explicat nimic mai mult, nu mi-a aratat si mie pe indelete unde are capul, mainile, picioarele, etc. Oi fi o mama denaturata daca nu am reusit sa vad nimic din ce ati spus voi
. Sper sa fie mai bine data viitoare, ca daca nu, ii dau de cap ecograful domnului doctor 
Ei, acum chiar ca inchei aceasta luuunga destainuire. Va pupacesc pe toate,
Diwana
11+
alehiam spune:
Irina se recomanda repetarea testului cam la 2 saptamani ca sa se stabileasca clar daca e pozitiv sau negativ... insa uneori se mai intampla ca sa persiste IgM si la mai mult de 12 luni postinfectie (asta ar explica incertul)...
La indicele de aviditate a iesit ca infectia e mai veche de 18 saptamani...
iar la CMV este periculos pentru fat primoinfectia (contactarea bolii in timpul sarcinii)... iar la tine nu cred ca este vorba de o infectie de curand (20 -60 zile ar fi incubarea virusului si 3-6 saptamani boala = cam vreo 14 saptamani ar dura)...
Te pup si mai cercetez 
Mad,
12+
irinabobe spune:
multumesc mult alehiam sa dea d-zeu sa ai dreptate ca am facut pana acum analize de 10 milioane si sunt mai panicata decat la inceput.
10+
alehiam spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
multumesc mult alehiam sa dea d-zeu sa ai dreptate ca am facut pana acum analize de 10 milioane si sunt mai panicata decat la inceput.10+
trebuie sa am dreptate in situatia ta
Mad,
12+
amar spune:
Salut si eu gravidutele acum la inceput de weekend, imi pare tare rau pt cele care aveti probleme si incertitudini,adevarul e ca si prea multe analize, nu stiu zau te dau peste cap..
Florinini draga, pacat, pacat , sa dea Dd sa te intaresti si sa mergi mai departe desi cred ca e ffff.greu..si poate pana la urma revii aici la odisee sa o luam de la capat..
eu azi sunt bine parca m-au lasat cele greturi si varsaturi..doamne oare trec?ca tare rau mi-a mai fost!!!!e o zi plina de soare sunt 16 grade aici in germania si va doresc la toate soare in suflet si multa bucurie si putere sa treceti peste toate..
Carmen 10s si 3z
Happiness_4_us spune:
Andreea, Alehiam, eu sigur bat recordul. Nici nu mai stiu cum e sa nu imi fie rau. De 3 zile m-au luat si durerile de cap. Acum ma incearca una si asa ma sacaie de n-am cuvinte. Nici nu pot face nimic ca sunt la birou iar durerea imi trece numai cu cartofi cruzi pe frunte. ![]()
Trag mari sperante ca dupa 12 sapt se va infaptui vreo minune!
Va pupacesc si aveti grija de bebicii mici din burtica.
Nana,
10+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Florinini
imi pare nespus de rau! Nu am cuvinte.![]()
Dumnezeu stie de ce se intampla astfel de lucruri!
Multa putere sa treci peste aceasta grea incercare!
Va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!
Multi
pentru prietena mea draga,Nana!
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Roxana_G spune:
Neata si de la mine. Ieri am fost cam prnsa si nu am reusit sa citesc si acum nu mai fac fata la ce ati scris voi.
Bun venit noilor burtici!
Florinini, imi pare tare rau.
Le invidiez pe cele care au vazut bebicii, eu nu mai am rabdare pana marti. Sper ca va fi ok.
Raspund partial la ce am citit pana acum si apoi mai iau o data la citit tot, ca e taaaare mult.
Nu m-am ingrasat deloc, am aceeasi greutate ca la inceputul sarcinii. Sanii sunt mai bine, insa am ramas cu vasele acelea de sange albastrui si umflate. Crema am luat saptamana asta una super hidratanta de la Mustela pentru gravide (nu cea de vergeturi). Mi-a recomandat-o si mie o prietena.
Legat de epidurala, costa trusa vreo 600-800 mii si nu se gaseste oriunde. Substanta costa vreo 300-400 insa uneori ti-o dau gratis de la spital. La MUnicipal au ei, insa cand am nascut eu se terminase stocul si am luat tot eu. Pentru cele care nu au facut epidurala, o recomand cu tot suletul, cand am timp si daca va intereseaza, va mai povestesc. Sper sa apuc sa fac si de data asta, pentru ca prieteele mele la a2a nastere au ajuns la dilatare prea mare de epidurala (cica asa e a2a oara, se dlata mai rapid si trebuie sa pleci din timp, numai ca eu stau foarte departe in Pipera).
Pup si revin.
Rox
12+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
madelyn28 spune:
saru'mana de primire mamici ....eu am 5 sapt si dr a spus ca astazi o sa vada exact cum si unde e prins , atata doar nu o sa-i auda inimioara in rest o sa fie prima intalnire cu bebe
in schimb sunt RAVASITA , am realizat ca ...fara sa stiu ca am bb am luat in 2 sapt 4 algocalmine fiole si3-4 aspirine...si e de rau !!!!!!!!!! imi poate da cineva amanunte ? ca nu mai pot...sunt cu inima cat un purice si mai mult decat atat ..... daca,,,daca,,,,dr spune ca ar trebui sa.... voi ce spuneti ? e enorm de mult !!! stiu ca nu trebuia luat nimik.... sunt terifiata si devastata.... am incercat 1 an sa facem un bb , apoi am mers pe la dr .NU NE-AU DAT SANSE ..toti ne trimiteu la FIV.... si acum..tampita de mine... uite ce am facut 
ce-mi puteti spune 
5+