Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
vickyfilip spune:
-7 sapt si 2 zile
-fara greturi
-3.5 kg in plus
-astept rezulltatul analizelor
-2 pisici
-putin racita acum
va pup
vine bebe la vikysor
kriss79 spune:
Buna dimineata
Am prins curaj sa ma inscriu si eu la Odisee..ca astept de mult momentul
Deocamdata nu am fost la ginec., dar am 2 teste foarte pozitive facute ieri si dim. ma duc sa fac analizele date de medicul de fam.
Pt.listuta, datele mele sunt:
UM 18.01.2007
DPN 25.10.2007(deocamdata calc. pe net)
DN 15.10.1979
Am o intrebare...asa pt. o nou sosita..ca sa nu mai citesc din urma tot..stiam tot de pe la mamici de ceva ceaiuri contra constipatiei, dar nu mai stiu care sunt..imi ziceti si mie?
va multumesc!
Va doresc sarcini usoare tuturor si pupici!
Irinabobe, uite am venit! Nu te-am lasat singurica, desi sunt la coada listei![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
4+Cristina
polux spune:
Buna fetelor.
Am stat mult, mult de tot pana sa scriu acest mesaj. Va citesc inca de la inceputul odiseei, dar nu am avut curajul sa scriu...pentru ca nu stiu inca daca totul va fi sau nu okay.
Dar cand vad ca Irlandeza s-a intors, ma bucur si sper ca si la mine sa fie totul in regula. De ce spun asta , caci de 2 saptamani jumate, am asa din cand in cand ceva sangerari anemice, maronii. Din pacate doctorii de aici nu-ti dau nimic ptr sustinerea sarcinii, cica lasa natura sa-si faca treaba. La o saptamana jumate dupa ce am avut prima pata maronie am fost la ecograf si totul parea in regula din punctul de vedere al doctorei. Asta a fost sambata trecuta, doar ca mi-a zis ca sarcina are 6 saptamani si 3 zile, eu stiind ca trebuia sa aiba 7 si 5 zile de la ultima menstruatie. Dupa cate povestiti voi, se poate ca sarcina mea sa fi fost la 6 saptamani si 3 zile de la concepere, caci bebe avea cam 2 cm si ii batea inimioara. La multe din fete am vazut ca la 5-6 saptamani bebe avea cativa milimetri. Nu a vazut motivul sangerarii...si mi-a zis ca poate se elimina chestii vechi, intelegeti voi ceva ca eu nu stiu ce sa inteleg.
Hai ca nu vreau sa va monopolizez, doar sa intru si eu pe listuta, poate e cu noroc.
UM 25 decembrie 2006
DN 29 mai 1967 (acum chiar ca sunt decana de varsta)
DPN 1 octombrie 2007
Va pup si am sa va citesc in continuare ca tare bine faceti la moral.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
polux spune:
A si mai e vreo viitoare mamicuta care a slabit 6-7 kg de cand e gravida? Nu ca nu as avea de unde, dar sper sa nu-i fac rau lui bebe.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
AYUMI spune:
Buna tuturor.Am prins si eu curaj sa ma inscriu in lista voastra.Deci:
UM 27.12.2006
DPN 03.10.2007
DN 12.11.1979
Am fost la control si mi s-a dat vestea ca am gemeni.A fost un soc pentru mine,mai ales ca nici eu,nici sotul meu nu am avut gemeni in familie.Sunt gemeni bivitalini,i-am vazut la ecograf.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
irinabobe spune:
kriss bine ai venit!!!!!!!!!! vezi ca suntem impreuna aici pana la urma? tare ma bucur.azi astept si eu rezultatele la indicii de aviditate la cmv si toxo sa vad cand le-am avut bolile si sper sa am vesti bune, sa nu fie cazul de intrerupere sarcina. deabia astept ora 18 sa sun la laborator. ref la ceaiuri nu am incercat. la mine au efect fructle edim pe stomacul gol sau iaurt cu miere.![]()
10+
madelyn28 spune:
buna ziua la toate mamicile mai mari si mai mici !
tare mult ma bucur ca am dat de voi... am aflat ca am sa fiu mamicuta de 24 ore iar maine suntem programate la prima vizita la dl.doctor ... avem emotii , sper sa fim prinse bine bine de uterul lui mami.
mami e super super emotionata sper sa fie bine
apropo : vreau si eu colo sus ....
UM 19.01.2007
DPN 26.10.2007
DN 14.02.2007
Va pup pe toate.... e primul BB pe care-l asteptam de vreo 4 ani....am emotii..... sper sa fie bine , IMI DORESC sa fie bine
La toate mamicile FELICITARI si pana la capat !!!!!!
5+
dulce
marushka spune:
AYUMI felicitari pentru gemeni, sa-ti fie de bine si sa creasca 
sanatosi la tine in burtica!
ici la burtici
9+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
mirella76 spune:

Ce se mai mareste listuta noastra...
si felicitari noilor venite.
Am fost la
; bebe este bine avem 62 mm
12 saptamani si 6 zile 163 batai de inimioara
Nu am vazut ce e bebe, mie imi este chiar indiferent.

mirella
12+
myral spune:
Buna dimineata!Cate noi gravidute au mai venit!Vycky, Kriss, Polux, Bianca
sarcini usoare si bebei sanatosi! S-a deschis si subiectul de mamici de nov dec si credeam ca la noi nu prea o sa mai vina gravidute.Irlandeza te asteptam cu vesti bune de la eco!Kriss pt constipatie incearca fructe kiwi sau iaurt activia pe stomacul gol (mai era herbolax si un sirop pt urgente-am citit mai demult pe la mamici de iulie aug)Polux daca ii bate inimioara sigur e bine bebe. Si eu slabisem dar nu asa mult (poate ar trebui sa intrebi doctorul si sa iei vitamine).Bianca, gemeni
Myral
11+