Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca sunt distrata rau, voi cum reusiti sa va concentrati? Scrisesem deja mesajul si nu stiu pe ce am apasat ca a disparut. In fine, va scriam despre magazinele cu haine de gravidute. Una dintre voi a cerut detalii. Eu am fost si am vizitat mai multe, dar am fost foarte dezamagita. Hainele erau urate, demodate si foarte scumpe. De exemplu, o pereche de pantaloni din in, cu talie joasa, erau 1.300.000 - mie mi s-a parut foarte mult. In conditiile in care am fost in "Dragonul Rosu" si mi-am luat niste pantaloni super misto, cu sireturi, buzunare, talie joasa si elastic lat (sa imi fie buni si sa ii pot purta pana nasc si dupa) cu numai 350.000. Eu sunt innebunita cu hainele, dar chiar mi-am luat niste haine dragute de acolo si la mai putin de jumatate de pret fata de oras. Se gasesc acum tot felul de buze mai lungute, cu gluga sau sarafan si bluza. Arata super bine. Eu mi-am luat o gramada, pentru ca sunt foarte comode si se pot purta la mai multe stiluri de haine. In "Dragonul Rosu" erau intre 200.000 si 350.000. Am fost in Mall si Unirea, unde erau cat credeti???? nici mai mult nici mai putin decat 1.500.000!!!!!!!!!!!!!! Exact la fel! Ce nesimtiti! Iar la Ilotti, a care e un fel de "Europa" din centru, erau tot aceleasi bluze la 750.000 si pantalonii mei de gravida erau 700.000. Astia chiar au un tupeu fantastic. Asa ca sfatul meu este sa va faceti timp si sa va aprovizionati din Dragon (chiar daca e mai departe). Faceti un drum si va luati mai multe; o sa scutiti milioane bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Myral, mie in continuare imi e rau, dar va urmaresc din umbra.
Pupici pe burtici si ai grija de bebe.

Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina e tare frumos si cu 2 fetite ca se vor intelege mult mai bine. E cam devreme la 11 sapt dar din cate am citit Iosup nu a gresit niciodata sexul. Cred ca vei afla sigur la urmatoarea eco (si sa fie cum doresti). Despre termenii aia nu stiu dar daca nu a zis ca ar fi ceva in neregula nu ai de ce sa te ingrijorezi.Annisia deocamdata nu ma gandesc la haine de graviduta desi abia ma mai incap blugii.Sper doar ca eu in Constanta sa nu gasesc haine asa scumpe.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of Nana nu ai gasit nici un remediu nimic care sa te ajute? Eu mai beam putin sirop de ghimbir cu apa minerala si ma linistea putin pe moment. Hai ca nu cred sa mai dureze mult nici la tine greturile.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

buna seara la gravidute....ma bucur Carpatina ca suntem doua veterane acum si culmea nascute in martie amandoua...si pe meleaguri indepartate pe deasupra...mie mi-a fost rau si inca imi este imi potolesc greturile cu ceai de ghimbir si voma cu Nux vomica cate o pastiluta inainte sau dupa masa(depinde acum ce se mananca) cu jumatate de ora, asta pt fetele care se simt rau si nu stiu cum sa mai procedeze...
cat despre analize as vrea sa stiu carpatina daca ti s-a propus amnio si ce parere ai. la mine decizia e apropape luata cu toata familia NU , bineinteles daca nu cumva celelalte analize premergatoare nu o va impune..dar eu simt si cred ca totul este bine..

carmen 10 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by myral
Irlandeza te asteptam cu vesti de la eco desi sigur va fi bine. Nu ai mai zis nimic dar presupun ca te simti bine si nu mai ai sangerari.

Myral11+

Dimineata merg la eco, am emotii mari.
Intradevar ma simt f. bine, mananc non stop, dar probabil e si din cauza utrogestanului.Daca ar fi asa 9 luni ar fi f. bine

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor cu dureri de burta (stanga/dreapta), eu l-am intrebat pe medic despre asta, mai ales ca nu mai am apendicul, deci nu stiam de la ce sunt durerile ca la ovulatie, ca niste carcei, dar uneori si ca niste arsuri, cand ma ridicam de pe scaun, cand stranutam brusc. A zis ca e din cauza ligamentelor uterului, care incep sa se intinda si nu e nici o problema, sa nu ma stresez.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor balonate, nu e musai balonare . In timpul sarcinii se secreta un hormon numit relaxin, care face ca intestinele sa se "relaxeze", dandu-ne un aspect de balonare.

Pe mine nu ma mai cuprind multe din haine, desi pe cantar nu se vede nimic semnificativ.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Adimercedes Si pe mine ma mai inteapa in stanga, si intradevar e din cauza ligamentelor, bebe isi face loc. Si probabil la mine bebe s-a prins pe stanga.
Si pe mine ma strang pantalonii, iar cand ma aplec ma jeneaza rau. Eu inca nu m-am cantarit, dar nu cred sa ma fi ingrasat prea tare, desi burtica s-a rotunzit nitel.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si mie mi-a zis moasa ca din cauza asta ne doare burtica.se intind ligamentele.
incerc sa pun niste poze
pup la burticutze
irlandeza ma bucur ca esti mai bine

danielle 8+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
[http://good-times.webshots.com/album/55778991]poze[/url]

Mergi la inceput