Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Buna. mamici dragutze!
Si eu sunt proaspata purtatoare de minune in burtica. Sunt in sapt. 5 de sarcina...cu fericire in suflet dar si cu stres cat China dupa mine..cred ca stiti prea bine si voi..."oare o fi totul in regula?"
Nu am probleme pana acum...chestie care de altfel ma streseaza (cu femeile astea nu e bine nicicum)...in sensul ca ma tot intreb de ce nu mi-e rau, de ce nu ma deranjeaza nici un miros, etc...cum aud de la alte mamici.
Sper insa ca va fi totul bine.
Bafta mare tuturor...pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor si bun venit noiilor Noi mai avem 2 saptamani pana la a doua ecografie,am facut prima eco la 7 saptamani si i-am vazut inimioara.Si eu cred ca cel mai corect ptr bebe este sa facem eco odata pe luna nu mai des,ptr ca saracutul se sperie destul din cauza zgomotului emis de eco,mie asa mi s-a spus si asa voi face.Voi cum stati cu acidul folic? Eu recunosc ca nu il iau in fiecare zi desi asa ar trebui,cateodata uit sa-l iau dar nu trec mai mult de 2 zile fara pastiluta.Fetelor azi sunt putin mai deprimata din cauza siluetei.Am pus 2 kg pe mine si imi vine sa plang Este prea devreme sa ma ingras..nu e drept!

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

alealecs bucura-te acum ca nu ai nici greturi nici nu ti-e rau. Nici mie nu mi-a fost decat prin saptamana 6+, asa ca si tu mai ai un pic dupa care vei vedea cum e si cu greturi, desi nu e o regula. Eu daca nu aveam sanii tensionati si lipsa CM nici nu ziceam ca sunt insarcinata pana in 6 saptamani. Acum imi mai vine rau din cand in cand, dar mie mi se pare ca s-au cam ameliorat starile astea de greata care erau de la inceput.
Apropo, -dute de septembrie octombrie, mie mi se pare ca mi-a crescut burtica. La voi cum e ?

ici la burtici
9+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bun enit noilor gravidutze sa avetzi sarcini usoare si bebei sanatosi!
myral,dupa cum am citit si eu cum e prin Romania...m-am mirat.e super fain!poti sa iti faci ecograf cand vrei!aici,eu nu platesc nimic la consultatii,ecografii si toate cele.numai pozele lu` bebe cand ma duc la ultrasound!si nu pot sa imi vad bebe de prea multe ori in burtica.sunt prea ocupati,mie,de exemplu.mi-au facut programare abia pe 13 martie si mi-a facut moasa cat mai repede posibil.m-am facut suparata ca nu pot vedea pe bebe mai repede.
e mai nasol aici,da` ce sa facem??bebe sa fie sanatos!

toate burticile

danielle 8+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

burtica mea se vede un pic, de fapt eu si inainte cand mancam faceam o burta...ziceai ca am deja 3 luni....acum am acea burtica mereu....sunt slaba, la 1.75 am 53 kg, dar burtica am avut mereu, satula fiind acum la 8 saptamani reale de sarcina eu zic ca se vede ceva acolo la burtica.....cunosc o tipa la 12 sapamani si nu i se vede absolut deloc, este plata...depinde de conformatia fiecareia......eu abia astept sa am burtica mare si sa port haine mulate sa se observe bine .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

marushka sa stii ca ai dreptate.si mie mi se pare ca mi-a crescut burtica putin.de fapt,toata ziulica ma holbez in oglinda si ma mangai pe burtica,il stresez pe sotzul meu tot timpul il intreb:nu-i asa ca a mai crescut?se vede mai bine acuma?si vine saracul sa ma pipaie pe burtik sa ma faca fericita!

deja mi-am cumparat bluzitze de gravidutza,pantaloni,o sa fiu tare sexi,numa sa nu ma ingras

danielle 8+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA prima sarcina, burtica s-a vazut cam dupa ce-am trecut de primul trimestru. De data asta, eu zic ca se va vedea mai tarziu, ca-s mai grasa si am ramas cu burta! Insa altii cu siguranta vor pune grasimea ramasa de data trecuta pe seama sarcinii actuale..

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Si eu ma gandeam la niste hainute de graviduta, ca parca ma cam incomodeaza blugii ce-i port.
Voi, burticute din Bucuresti, ce magazine stiti de haine pentru gravide? Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.

9+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna ziua la toate burticile si bun venit noilor gravidute.
Ma bucur sa vad ca multe fete se simt mai binisor si au scapat de greturi. Eu am pe seara greturi si de cele mai multe ori se lasa cu . Sanii sunt in continuare durerosi si mai am din cand in cand intepaturi prin vagin, nu stiu cum sa le descriu insa am sa-i spun dr vineri de ele. Si sper ca vineri sa-mi faca din nou ecografie, caci la noi in De sunt doar 3 ecografii asigurate de casa de sanatate (si nu prea poti face asa la cerere prea multe)si pana acum eu deja am facut trei, insa daca nu-mi face din initiativa, am sa-i cer eu sa-mi faca sa vad cat a mai crescut bebelina.
Sa auzim numai de bine!

10+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Si eu de-abia astept sa mi se vada burtica...chiar daca asta va insemna sa ma ingras.
Momentan sunt doar putin balonata (e prea devreme sa se vada ceva)...oricum pana si balonarea mi-e draga
Mai simt si cate o intepatura in partea stanga...cel mai probabil nu e de la sarcina...dar macar simt si eu ceva Sotul meu (care e un zapacit) spune ca e de la putzulica BB-ului, ca sigur e baiat...nu suntem normali...de prea multa fericire.
Pupilici
Alexandra 4+ (mica, mica, dar voinica)

Mergi la inceput