PCOS

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

ile77 ,multumesc de incurajare
tu ce mai faci?al doilea bebe nu vrei sa vina inca?
Mirela,felicitari,sa ia o sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mire79

Fetelor,
la noi vine bebe. Am scris mai demult ca mi-au iesit
testele slab pozitive... pana la urma s-au clarificat
lucrurile si intr-adevar bebe era acolo.
L-am vazut si la eco; e micut acu.
Sunt in sapt.11 ... dupa calculele cu cele 2 sapt in plus.
Mare minune a facut Dumnezeu pt noi!
Dumnezeu sa va daruieasca si voua un bebe cuminte!
Mire

Mire, ti-am zis eu??? Multe felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si fericiti!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Mire79...Felicitari!
Gudinde...ce mai faci? Nu mai stim nimic de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele! Adrriana, nu stiu daca am avut sindromul sau doar ovare polichistice. N-am mai apucat sa fac analizele hormonale. Am facut tratament cu antibiotice, Polidin si naturiste si important e acum ca am scapat de chisturi si ca sunt graviduta. Te rog, trece-ma in lista de gravi.

Multumesc si va doresc sa scapati de probleme si vina bebe cat mai curand!
Pupici!

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Numeioana,nu mai conteaza daca ai avut sau nu PCOS...important este ca vei avea ...Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, vin de la cap. FIV in ungaria unde nu am mai facut FIV pentru ca mi s au descoperit niste chisturi de care habar nu aveam,ziceti mi si mie eu am ovare multichistice, este acelasi lucru cu ovare polichistice(doctora endocrinolog la eco mi aspus ca ovarele mele nu sunt polichistice, insa dra ginec.mi a zis ca am ovare multichistice;
Lucia-ce schema de tratament ai facut si cate chisturi ai avut?
mersi fetelor

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by dariaioanaxx

buna fetelor, vin de la cap. FIV in ungaria unde nu am mai facut FIV pentru ca mi s au descoperit niste chisturi de care habar nu aveam,ziceti mi si mie eu am ovare multichistice, este acelasi lucru cu ovare polichistice(doctora endocrinolog la eco mi aspus ca ovarele mele nu sunt polichistice, insa dra ginec.mi a zis ca am ovare multichistice;
Lucia-ce schema de tratament ai facut si cate chisturi ai avut?
mersi fetelor

daria

Daria,

Multi/poli = mai multe.

Ai mai multe chisturi.
Tratamentul depinde de natura si cauza chisturiler. Aici suntem fete cu PCOS, deci avem (din pacate) mai mult decat ovare multi/polichistice, avem sindromul ovarelor polichistice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Ma alatur si eu listei voastre....
Am 24 de ani, 1.67 m, 60 kg, cm foarte neregulat, hirsutism (si mai sunt si bruneta) iar aseara mi s-a pus diagnosticul clar de Pcos, desi eu banuiam de mai mult timp ca despre asta e vorba.
Dr mi-a spus sa incercam o luna cu clomifen, sa vada daca nu sunt rezistenta la acesta, iar daca organismul raspunde bine probabil ca vom continua cu el.
In seara asta am sa incerc sa imi fac programare si la alt dr desi mi-e groaza de tratamente hormonale si as incerca mai bine cu trat. naturiste. Dr la care incerc sa-mi fac programare are un tratament pt fertilitate bazat pe Polidin. Mai incerc si asta sa vedem ce iasa!
Mire 79 felicitari pt II!
Va multumesc ca existati si va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gudinde-eu am vrut sa fac FIV in Ungaria si nu am mai facut din cauza acestor chisturi, analizele hormonale sunt bune(LH, FSH, TSH si prolact.)insa progesteronul il am mic;dra ginecolog si cea endocrinolog mi au spus dupa ce m au vazut la eco trans, ca sunt chisturi foliculare sau seroase si acum fac trat. cu AC-CILEST, dupa 3 luni de AC s au mai micsorat dar f. putin; toti medici m au intrebat daca am facut stimulare ovariana, dar eu nu am luat niciodata trat. de stimulare, anul trecut am luat Kamaniany dar nu cred ca am ramas cu aceste chisturi de la acesta, fiinca este naturist.Voi ce trat. naturist faceti?daca aveti acest sindrom puteti face FIV? caci mie mi a interzis sa fac pana cand aceste chisturi nu vor scadea sub 8 mm (acum 2luni cel mai mare avea 19 mm)

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by dariaioanaxx

Gudinde-eu am vrut sa fac FIV in Ungaria si nu am mai facut din cauza acestor chisturi, analizele hormonale sunt bune(LH, FSH, TSH si prolact.)insa progesteronul il am mic;dra ginecolog si cea endocrinolog mi au spus dupa ce m au vazut la eco trans, ca sunt chisturi foliculare sau seroase si acum fac trat. cu AC-CILEST, dupa 3 luni de AC s au mai micsorat dar f. putin; toti medici m au intrebat daca am facut stimulare ovariana, dar eu nu am luat niciodata trat. de stimulare, anul trecut am luat Kamaniany dar nu cred ca am ramas cu aceste chisturi de la acesta, fiinca este naturist.Voi ce trat. naturist faceti?daca aveti acest sindrom puteti face FIV? caci mie mi a interzis sa fac pana cand aceste chisturi nu vor scadea sub 8 mm (acum 2luni cel mai mare avea 19 mm)

daria

Intradevar trebuie intai sa scapi pe chisturi si apoi sa incepi proiectul bb.

Problema cu AC este ca dupa intreruperea lor chisturile reapar fiindca cauza este tot acolo.

In cel mai rau caz o sa trebuiasca scoase laparoscopic. Dar pana acolo ma gandesc ca ar trebui sa incerci un tratament homeopat.

In legatura cu tratamenttele naturiste: eu fac un astfel de tratament dar inainte de a incepe un astfel de tratament trebuie sa ai un diagnostic clar si in functie de acesta vezi ce trebuie luat.

Zici ca dr a zis ca sunt chisturi foliculare sau seroase si ca ai progesteronul mic. OK. De ce? care este cauza/diagnosticul. Te pregateai sa faci FIV. OK. Care este cauza infertilitatii tale?

Mergi la inceput