Scurgere maronie

Scurgere maronie | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor.
Tocmai am aflat ca sunt graviduta.Sunt putin nelinistita ,pentru ca am o scurgere bej spre maroniu.Inainte faceam tratament cu Duphaston pt lipsa de progesteron.Acum mi-am luat utrogestan.Doar saptamana viitoare ma duc la doctor.Oare sa iau Utrogestan pana atunci???Mi-e frica sa nu pierd sarcina.Oare sunt normale scurgerile astea???
Ajutati-ma va rog,sunt tare speriata!!!

3+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu poti suna doctorul pana sa ajungi la consultatie?
N-ar fi indicat sa le iei totusi fara sa intrebi...

Eu am luat utrogestan pt. sangerari din cauza placentei jos inserate. Pana sa ajung la dr. sa vada care e problema sangerarii, l-am sunat sa il intreb ce sa fac, si mi-a spus sa iau 4 capsule de utrogestan, doua dim, doua seara + stat in pat. A doua zi m-a vazut dr. A aflat care e cauza, am continuat cu utrogestanul.

Stiu ca daca sunt maroni, de regula, nu e ceva grav. Cand e sange rosu sunt probleme... E posibil sa fi aparut si pt. ca e perioada cand ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia... stiu ca uneori, in primele luni, apar sangerari in perioada asta.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu o pot suna.Doar o data am mai fost la ea.Ma gandesc ca o fi de la lipsa de progesteron,pentru care faceam tratament cu Duphaston inainte de a ramane.Dar nu curge mult,e doar putin de tot.

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am avut scurgeri maronii, reduse cantitativ la 5 saptamani. Am mers imediat la doctor, la dr. Nayel, mai intai (doc mea era in concediu) si mi-a dat Utrogestan. La cateva zile am facut eco la doctorita mea de la Giulesti si mi-a schimbat Utrogestanul cu Alilestrenol (tot un progesteron sintetic), Vit E forte, acid folic...etc. Sangerarile pot fi de la implantarea ovulului fecundat in uter, caz in care e ceva normal si dispar de la sine. La mine s-a complicat pt ca la 7 si la 10 saptamani am avut sangerari puternice, sange rosu si fff abundent... ma rog, e o intreaga poveste. Cert este ca Matei s-a nascut la termen, sanatos si e acum un baietel de 3 ani, frumos si destept.

Sanatate multa!
Edit: uite ce am gasit pe net: Progestogen derivat de 19-nortestosteron, activ pe cale orala, favorizeaza mentinerea sarcinii (in caz de deficit de progesteron).

Deci cred ca Utrogestanul este o alegere buna pana mergi la doctor.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc frumos de raspuns.O sa-l iau vaginal,preventiv pana ma duc la doctor.

3+

Mergi la inceput