CEI MAI BUNI MEDICI DIN IASI
Dintre gravidutzele din Iasi, mi-ar putea recomanda cineva un medic f bun? Cineva care sa aiba experienta, cunostinte si, in primul rand, competenta si rabdarea sa raspunda la cateva intrebari la obiect in timpul pe care tot i-l platesc la programare ? Sa nu uit, sa aiba un cabinet steril, sau macar sa schimbe campurile pe care stau pacientele dupa fiecare vizita, sa nu programeze 7-8 pacienti deodata si "sa nu intre si sa iasa gravidutzele din cabinetul lor pe banda rulanta"!
Am vazut deja 2 persoane cotate ca "foarte bune", insa nu le dau numele, din politete pentru cele care poate merg la ei.Imi inchipui ca poate ma gandesc la "medicul ideal"cel putin pentru Iasi, dar, vorba aia, speranta moare ultima:-))).
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Raspunsuri
nanaoti spune:
NEWBABY,
depinde ce doresti tu de la un medic. eu sunt de ex din SUceava, dar am preferat sa nasc in Iasi din mai multe motive.
Am avut medic si in SUceava si in IAsi. Dr(era o d-na dr.)din SUceavase purta relativ bine cu mine, dar mi s-a parut ciudat ca nu ma tinea minte, nici macar ca si figura. SI eu am avut probleme destule in primele luni ale sarcinii: am fost la ea si prin alta dr, am dat si cadouri si bani pentru consultatie (uneori mai mult), cred ca ma dusesem prin luna a doua cam de 4 -5 ori plangand cu tot felul de temeri. Si cu toate acestea nu ma tinea minte, era ca si cum nu m-ar fi vazut nicodata. Evident ca nu tii minte toti pacientii, dar macar pe cei cu probleme sau macar sa stii ca au mai fost la tine.
MAi ciudat mi s-a parut atunci cand i-am adus rezultatul de la o analiza , la toxoplasmoza si, nu cred ca stia prea bine ce inseamna asta, mi-a dat de inteles ca ar trebui sa fac intrerupere....
Atunci m-am decis sa merg la IAsi. M-am gandit ca oricare dr din Iasi mai citeste, mai merg la o conferenta, au cazuri de tot felul si spitalele sunt mai bine dotate, dar mai ales m-am gandit la faptul ca au conditii f bune pentru copii.
Aveam mai multe nr de telefon de la mai multi dr. din IAsi. Dar am ales dr dupa criteriile mele: sa fie barbat( imi era frica ca o femeie se intra in panica mai usor si stiam ca situatia mea e mai dificila - aveam sarcina gemelara), competent, sa fie credincios (ortodox) (stiam ca dr nu face avorturi la cerere), sa fie comunicativ, sa iti dea nr de telefon, sa vina la nastere in orice moment.
Dr la care am fost eu nu are cabinet particular.
Trebuie sa vezi ce inseamna pentru tine cel mai bun dr.
Sa ai incredere ca vei gasi un dr potrivit criteriilor tale!
Trebuie sa intrebi si daca vine oricand la nastere, daca vine si dupa nastere, daca nu pleaca in concediu, cand il poti suna (la ce ore, ca unii se odihnesc dupa amiaza).
Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva.
Sper sa iti fie altii de folos.
SUcces si multa incredere,
Otilia
ghinetz spune:
Otilia, sigur l-ai ales pe Pintilie.
E medicul preoteselor si corespunde descrierii facute. Eu am auzit pareri f bune de la toate prietenele mele, preotese si ele.
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Intra si pe "Medici din Iasi" de la capitolul "Nasterea unei stele" sa vezi si acolo pareri! Sau poate ti-ai gasit pe cineva!? Eu personal merg la d-ra dr. Mihalceanu Elena si ma declar multumita! Ma vede la spital, la Cuza Voda! Uneori astept ca e aglomerat, dar nu foarte mult! Sarcina usoara!
Alina-Mirela
25+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele