Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Dia1609 spune:
am scris mesajul precedent cu Oana in brate, e plin de greseli si de litere lipsa, da-s sigura ca pricepeti voi ce vroiam sa zic ... pe ghicite
angi, ai dat o adresa de mail ca sa trimitem pozele... nu o mai am ... ne-o mai dai odata?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
eu nu mai pot s-o tin pe Oana nici in brate, se prinde de bluza mea si se trage sa se ridice in fund .... acum m-a prins de breteua mea de la sutien si a scapat-o si m-a pocnit de numa'
deja prinde f. bine cu manutele si se trage de orice: de parul meu, de pantalonii ei, de bavetica, de bluza mea, de jucariile de la bouncer ... si bineinteles ca scopul final e sa se ridice in fund ...si face abdomene toata ziua (in locul meu... dandusa, se pune? ) ... nu stiu ce ma fac ca nu mai vrea deloc culcata ... se munceste toata ziua sa se ridice in fund, ca io n-o ajut...
isi molfaie manutele cu zgomot, de sunt deja rosii, cred ca in curand o sa aiba rani pe ele ... si a inceput sa-si bage in gurita si degetelele individual ... e asa dulce, face o mutra cand se trezeste cu ele in gura ... in schimb jucariile de la bouncer cand le baga in gura le scuipa imediat ca nu-i plac la gust ... nici nu stiu ce sa fac cu ele, ca nu le pot desprinde de pe bara sa la spal, ca-s cusute ... voi cum procedati?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
am uitat sa va zic salutari de la Miro, am vb cu ea, sunt cumintele amandoua .... Karina doarme, mananca, face kk, iar doarme, iar mananca...etc ... a doborat-o aerul rece de munte ... iar Miro e mai linistita decat ar fi fost singurica acasa desi inevitabil primeste "sfaturi " din toate partile
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ruxandra, si eu sunt mopuitoare sea de vreo 2 sapt .... Oana da intr-o veselie din maini si din picioare, s-ar balaci o ora .... iri a udat si perete, la 2 m de vanita da' io nu pot decat sa ma bucur ca-i asa de incantat de apa, ca si eu sunt rata
cu incalzitorul am o dilema: el incalzeste pana la 37 grade, dar Milumil se dizolva doar la 50 grade .... deci mie mi-ar folosi?
Hi, hi avem deja 2 mopuitoare, da shefe nu altfel!
Dia incalzitorul meu (Nuk) n-are afisata temperatura, ci doar niste gradatii. Eu il las cam la penultima de la biberoane, care sigur nu e de 50 gr. C, probabil undeva pe la 35-37. Si laptele se dizolva fara probleme.. apropo, si pe cutia de Humana scrie ca apa sa aiva temperatura de 50 gr. C, dar nu e nevoie!
S-a intors boierul de la plimbare, ma duc sa papa.
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Laura13
orice pt puiul meu.
Orice?!?Ufff ce bataie ti-as trage...si tie si mai stiu eu cui...,vrei sa spui ca tu toata sarcina ai fumat?!?Nici ca mai vorbesc cu tine...
editez o linitiuta ...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
... mai, uite nu stiam de ce ma tine mijlocu' de nu mai pot sa ma aplec, sa ma misc stanga, dreapta, nika.... pai daca biciueste dandusa cu spor...
mai fetelor, am avut o dimineata din filmele cu prosti... in tot cartierul se lucreaza, radetu' inlocuieste tevi, mama lor, ei stiu ce fac... dupa ce ca boncanesc si troncanesc de la 7 dimineata, opresc si caldura, azi ce s-au gandit baietii??? au facut cum au facut, de-au atins un cablu ceva, de-am ramas si fara lumina... TOATA DIMINEATA, pana la o ora, nush sa zic care, ca deh, nu am niciun ceas care sa n-aiba nevoie de priza (ar fi fost util macar ala de la telefon, asta daca telefonul n-ar fi fost inchis de descarcat ce era....). considerand eu asa, dupa pozitia soarelui, ca ar fi undeva in juru' pranzului, am luat motanu' la pachet si am dezertat din zona calamitata, nu de alta da' deja parea mult mai cald afara decat in casa....
mi-am zis oful... mama lor...
gata, ma intorc la citit, ca vad ca am ceva pagini de recuperat, cat ma mai lasa motanu' :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Cleomoni spune:
Ruxandasb ai vazut daca are mama fetita azi rachita maine codite, Matei dragutul ce face nu e gelos? Pupicei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Spuneti-mi si mie voi ce marci de scaune de masina ati cumparat cat sunt de bune si daca sunt conform normelor!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
poze bb
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
noi avem scoica de la Miniblu, cumparata din metro, pt 0-13 kg, 200 ron, si de cand cu discutiile astea cu normele, am verificat si eu pe eticheta, si este conforma standardelor :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Cleomoni spune:
Dia1609 asa face si mandra mea si eu stau si ma uit la ea cum isi linge pumnii imi e vdraga rau imi vine sa o mananc
desiree spune:
fatima, treci la apel
raportez ieri:
dimineata iaurt degresat cu paine integrala
pranz: supa de legume permise in care am aruncat un ou si o lingura smantana cu 12% grasime ( o fi bine?)
spanac cu orez+ o bucatica carne vita
seara: branza de vaci cu smantana
azi de dimineata: ou prajit cu o felie de branza si una de cascaval
pranz
supa de legume+ spana cu orez (am facut 2 oale mari)
raportez 3 kg date jos numai gandindu-ma cum sa le combin !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
adinazot spune:
DANDUSA,si mie imi e frica uneori,dar aprind luminile si asa dorm,nu intotdeauna.Bunica nu e cu mine in casa,sta sub mine,separat,curte separata.
pusici la gasca
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4