Despre liniile din palma...
Raspunsuri - Pagina 2
adi69 spune:
Vio,stii cumva ce inseamna daca linia vietii se intrerupe undeva la trei cm de la incheietura mainii si reicepe dar unita cu linia norocului iar apoi se termina amandoua dupa doi cm?
Dia si bebe Rucsi
ralu spune:
Pe care mana se citeste pe mana dreapta sau pe cea stanga?
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
dyana spune:
Dragele mele, imi parea rau sa va spun. Dar noiam avut pe o doamna tare draguta, o prietena , care a murit la 49 de ani de cancer la san. Si avea o linie a vietii foarte lunga. Mama a spus ca nu mai crede in asa ceva.
camelia-daniela spune:
Eu nu mä prea pricep, dar din auzite stiam si eu tot cam asa...
acum citeva zile am citit in ziar despre o tipä, care vede mult mai multe chestii in palme, dar la ea este vorba de generatii...si cicä le spune la fix...
Singurele explicatii au fost cä din palma dreaptä citeste trecutul, iar din palma stingä viitorul, finantele, norocul, cariera s.a.m.d.
Incä o chestie, sub degetul arätätor, sint liniile pt cäsätorii...asta nu o auzisem...la mine sint douä, dar pinä acum o träiesc numai pe prima, de vreo 15 ani...si il cunosc de 19 ani...
La copii am douä linii, ceea ce este adevärat, iar in privinta liniilor, am o grämadä....si totusi sint o fire calmä de felul meu, dar si tare zburdalnicä si nebunä...asta in privinta ghidusiilor...
imi trec tot felul de träznäi prin cap!!!...si asta la virsta mea...pentru mine este egal ceea ce fac, important este sä rid cit mai mult...
La linia vietii...e cam täiatä..serpuieste spre sfirsit...se bifurcä tot spre sfirsit...dar eu cred cä dacä o iau pe bifurcatia aia bunä, o sä träiesc mult...
E drept cä era sä mor de 4 ori pinä acum, dar se pare cä am luat mereu bifurcatia aia bunä...ha, ha, ha....