Mamici din Arad (62)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Gabi, ce-mi place cum sta Ioana in funduletz. Tot incerc sa-ti trimit poze, acum de pe gmail, si nu merge nicicum. Imi zice de vreo 10 minute tot mesaj in trimitere. Mai astept.
Ana, pe unde umblii?
Ioana, esti ok acum? Poze cu dormitorul nu ne pui?
Miha?
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
gabitzica spune:
Flavia, daca iti zice mesaj in curs de trimitere e ok. E mare atasamentul si dureaza mai mult pana se trimite.
Poze
DianaR spune:
Ildi, ti-am ramas datoare cu un raspuns, da sunt indicatoare spre Cora dar oricum trebuie sa strabateti tot Szegedul ca sa ajungeti acolo.
Flavia ma bucur ca ti+am putut fi de folos!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
gabitzica spune:
Maria, uite asa: [ url= " link poze" ] aici scri ce vrei sa apara [ /url ].
Tot se scrie fara spatiu. Am pus spatii doar demonstrativ.
Poze
pufymic spune:
Flavia
!Sunt aproape ok acum....poze cu dormitorul va trimit cand am si saltea
....ca arata tare dezolant patul asa belit....

Eu
flavia ramona spune:
Ioana ma bucur ca esti mai bine. Ok, asteptam poze cand ai si saltea.
Clau, ai zis ceva de numele subictului si vad ca Ioana a recomandat 2. Mie mi se par ok.
Restu' fetelor pe unde suntetzi?
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
adablackcat spune:
saluti. noi am fost azi la vaccin cu vlad si e destul de marait! Asta e vaccinul de 6 luni pe care din diverse motiva l-am tot amanat. Acum stau cu el in brate...E din ce in ce mai mamos.Plange dupa mine minute in sir, nu se mai opreste. Ma cam sperie faza asta! Pe Iulia incep de maine s-o duc iar la gradi, ca de vreo 3 sapt n-am mai dus-o din cauza unor boli pe care n-am vrut sa i le mai aduca acasa lui vlad. Dar o duc acum ca nu vreau sa ratam serbarea de 8 martie.
iulia cu vladutz
DianaR spune:
Gabi, am vazut pozele, super draguti puiutii tai. Ce frumos sta Ioana in fundulet!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
pufymic spune:
Gabi nu mai stiu dc ti-am zis ori ba dar si eu am vazut pozele voastre!Foarte frumosi copilasii vostri!Poza in care Ioana e in brate la taica-sau si rade imi place cel mai mult!
Eu