Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Cum imi activez pm?plsssss

iulia cu vladutz

vezi ca ti-am scris eu
La Mesaje Private ai Options si ai acolo optiunea de activare!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

HAi ca am reusit sa-mi activez PM pana la urma. Merci Clau. Ne pare tare rau ca nu ajungem la intalneala. LAs' ca or' mai fi ele.

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Atzi mai slabit ceva??????

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Flavia...eu l-am cam exclus pe bb trei, dar barbatul meu nu vrea nici cum. El mai vrea neaparat.

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adablackcat

Atzi mai slabit ceva??????

iulia cu vladutz

DAAAAAAA 1 kg in 3 zile

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina multumim de martisor. Din partea mea poti sa vi linistita cu Dragos.
Ioana a avut aseara 38.5 rectal asa ca i-am mai pus un supozitor. Cu divesificarea e jale, pireul nici nu vrea sa-l vada. In schimb cerealele-i plac. I-am dat orez cu lapte de la mine, dar nu am reusit sa mulg decat putin, dar a mancat tot. Nici nu stiu ce sa fac? o mai stresez cu pireu sau o mai las cateva zile.
Clau o sa iti duc nuci cu coaja sa ii faci sirop la Raul. La Tudor i-am facut si a fost foarte bun.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, multumesc dar am primit de la mami. Ii da sirop deja de vreo 3 zile, nu mai tuseste asa rau dar tot n-a scapat de tot. Multumesc inca o data

Alina, am uitat Multumim de martisor

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau ti-as fi adus cu placere. Am intels ca ai numai fara coaja si la sirop trebuie cu coaja.
Alina M , m-am gandit ca poate ai fost colega cu Mariana ca ati fost aceeasi generatie cred. Nu am stiut ca s-a mutat la Arad Consuela. Pe sotul ei l-am mai vazut la mine la lucru de cateva ori si in tramvai mai demult,dar numai ne salutam. pe Consulela mi-a zis cineva ca a vazut-o la Policlinca Laser.
I-am dat azi la Ioana mar golden cu orez si a mancat, mai cu greata dar l-a mancat. Cred ca Ionatanul nu i-a placut ca nu e asa dulce. Si nici pireul nu-i place ca nu e dulce. Ea eobisnuita cu laptele meu care e foarte dulce. la cate dulciuri mananc nici nu ma mir.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Gabi, da, Consuela a lucrat la Laser si de vre-o luna s-a mutat la Ambulanta, a dat concurs. Ei stau cu noi in bloc de cand ne-am mutat aici, dar ea numai de 2-3 ani s-a mutat, statea doar sotul ei, ea lucra atunci la Cermei, fetita a ramas acolo cu parintii ei.
Si la Adelina ia placut cerealele de cand i-am dat si noi mult timp am mers doar cu cereale. Marul mici n-a vrut sa-l vada, dar mi-a zis Ramomar de la "Bucurii" sa-l incalzesc putin la microunde(cateva secunde), am facut asa si mi-a mancat putin ieri si azi, totusi decat nimic...

Clau, i-am facut si eu la Dragos sirop din ala, sper sa-i mai treaca tusea.

Sa va spun ce a patit o prietena(am fost si colege la postliceal): Pe la inceputul lunii februarie a avut o sarcina oprita in evolutie si mers la Timisoara, ia facut chiuretaj si ia zis ca are un ovar foarte mare. Dupa 2 saptamani a apucat-o o hemoragie si a chemat salvarea, a dus-o la matern unde ia spus ca are sarcina extrauterina si cand a deschis-o tot abdomenul era plin cu sange. La Analize hemoglobian ia iesit 5, i-au facut transfuzii, acum e mai bine, de 3 zile s-a externat. Nu mi-a venit sa cred. Asta ar fi fost sarcina gemelara, unul nu s-a dezvoltat si unul a fost in afara uterului. Totusi cand i-au facut chiuretajul nu au vazut ca mai are si o extrauterina.

No plec ca s-a trezit Adelina, sper ca am fost coerenta...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ceau fetelor,
Clau, e ok vineri , am primit si pm cu adresa.
Flavia, am fost azi la tma, aia cu canapele, dar am fost doar la Miorita, au chestii destl de faine si nu foarte scumpe...Spor la bb2, mai astepti citeva luni si nu cred sa fie probleme, uite si Ioana si Diana are 2 cezariene la interval de 2 ani.
Ada, tu unde ai vazut canapele, coltare?
Cica si Alexandra a tusit de vreo 2 ori azi noapte, dar in rest e ok. Azi fac poze la gradi, asa ca s-au imbracat frumos, dar cam subtire zic eu...Au dormit la maica-mea ca noi am fost aseara la restaurant, la Wings...
Ioana, multa sanatate socrului tau...
Alina, bine ca e ok acum prietena ta...

Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput