Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildi, da si asta e un secret, uleiul bine incalzit

Ada, deci nu excluzi cu totul bb 3???????/

Sa va spun o chestie, eu ma tot gandesc deja la bb 2 ..........

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia !
Nu mai iesi afara pana nu-ti trece otita sa nu faci ceva complicatii...

Noapte buna fetelor!

Edit: am pus poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=32" target="_blank">AICI

Eu

Mergi la inceput

Sa traiti Ioana. Da eu inebunesc in casa.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mey, ati scris azi 2 pagini fara mine.
Fetelor, mie nu-mi mai ajunge timpul, toata ziua ma invart dupa Adelina, mai ales acum de cand ii fac si mancarica si culmea a inceput sa manance pireul de legume de cand am introdus carnita.

Gabi, si Adelina a facut un pic de febra dimineata(37,6) si dupa masa i-am dat Panadol ca am simtit-o iar calduta. Piciorusul a durut-o tare si azi, abia spre seara a inceput sa-l miste si sa mai pedaleze cu el.

Fetelor, Dragos tuseste de vre-o saptamana, dar la el e mai mult alergica tusea, daca credeti ca nu-i ok nu venim la intalnire, vad ca persista tusea,nici nu trece si nici nu se agraveaza, muci nu are.

Carmen, da, la gradinita d ela Boul rosu e Dragos. Unde l-ai vazut, ai fost pe-acolo?
Noi nu ne mai sarbatorim(eu si Calin) decat asa in familie de cand s-a nascut Dragos, chefuim la ziua lui (de-acum si a Adelinei) cu o gramada de prieteni.

Flavia, pai ce mai stai pe ganduri?, puneti-va la treaba!

Clau, am primit adresa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Ioana, ce grasunel e Nicolas! Cate kg are acum? Mie mi se pare tare barosan.
Si Adelina suge pe degetele de la picioare,de fiecare data cand o schimb si e cu piciorusele goale, uneori plange daca nu o las.

Gabi, am aflat azi ca pe pritena ta care a murit o cunosteam foarte bine, Mariana Gudiu era numele inainte de casatorie. Am stat un an la internat la Goldis impreuna(in camere alaturate), in primul an de postliceal.Stiam ca tare mult s-a chinuit sa aiba fetita, tare greu a ramas insarcinata.
Mi-a zis vecina mea(care e tot din Cermei, Consuela o cheama) ca fetita s-a inchis in baie si striga intruna "vreau sa vina mami".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

1 Martie calator, va aduce un MARTISOR.

Mergi la inceput

Alina, ai uitat mama ca am nascut cu cezariana?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flavia ramona

Alina, ai uitat mama ca am nascut cu cezariana?

Flavia, chiar nu mi-am dat seama cand am scris, ai dreptate.
Am o cunostinta care are fetita de 8 luni si acum e insarcinata, a nascut normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor!
La multi ani

fetelor imi pare rau dar acum chiar nu mai pot muta pe sambata, am planificat altceva intre timp
Cine vrea e asteptat la noi, vineri de pe la 6-6.30

Alina haideti ca si Raul inca mai tuseste. A ramas cu tusa aia urata Aaaaaa si eu tusesc dar numai de cand am icneput aerobicu...cred ca mi se curata plamanii de tutun

Ioana, acum ma execut cu un PM

Ada, imi pare rau ca nu veniti Ca sa-ti activezi PM vezi ca in partea stanga a ecranului ai mai multe optiuni si acolo e si Mesaje private. Doar de acolo poti sa-l activezi Sper ca te-am lamurit!

Sincer imi pare tare rau pentru fetele care nu pot veni decat sambata, dar Clau ne-a pregatit ceva (surpriza - nici idee n-am ce ) si acum nu pot sa-i zic ca nu se poate, sigur s-ar supara. stiti voi barbatii-s mai rau ca si copii

Ieri am pierdut 500.000 lei si nu va spun cat de necajita am fost. Niciodata n-am pierdut bani sau te miri ce.

Flavia, sa nu aduci nimic, foile de napolitane le-am luat si azi vreau sa le fac

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cum imi activez pm?plsssss

iulia cu vladutz

Mergi la inceput