Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TREZIREAAAAA

Azi sa nu va prind pe aici...afara cu voi, ca e vreme superba

Am fost ieri cu Raul la pediatra, l-a ascultat, n-are nimic la plamani (de asta mi-era cel mai frica)...se aude flecmuta si mi-a zis sa continui cu Floridan si Eurespal, iar cand terminam tratamentul sa-l las in pace. Diana ai avut dreptate

Copilul asta ne-a lasat ieri masca...sa vedeti ce a scos din el..."bunule ce ingenios esti" Corect, corect a spus. L-a intrebat tati de ce e ingenios ...R: "ca asa esti tu, pretene"

Offffff trebuie sa inchid

hai ce mai astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fetelor, care imi ziceti reteta de la Alina contra tusei, ca nu mi-am salvat-i in calculator.
Azi nu l-am last pe Tudor la gradi ca tuseste ca magarusull A inceput de smbata cu muci si s-a tot agravat. Dimineata avea si ochisorii lipiti. of asa mila imi e de el. Si ma doare sufletul si mai tare ca l-am trimis la bunici sa il izolez de asta mica(daca nu e prea taziu cumva)ca mergem la vaccin zilele astea. Alina m nu stii cand tebuie sa mergem la vaccin?
Asa ma tem sa nu se imbolnaveasca Ioana...

Poze

Mergi la inceput

Trezirea!
Hai ca asteapta soacra dupa mine sa-i dau reteta. Alina si Flavia voi stiu sigur ca o aveti, dar nu imi permit sa va sun la ora asta matinala

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi uite:

Sirop pentru tuse

Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat de adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 lunguri/zi.

si sa-i treaca tusea!

Eu

Mergi la inceput

Ioana merci. Gasisem intre timp pe net niste retete asemanatoare da am notat-o si pe asta..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Hello hello!

Iesim si noi imediat la plimbare ca e asa o vreme faina.....numai sa termin de facut mancarea si fugim.
La noi a venit pediatra ieri pt vizita de o luna. Avem 4890 g si 57 cm si suntem sanatoase.
Adi ma ingrijoreaza ca e racit si simt ca am luat si eu raceala.....sper sa nu o transmitem si Marei.
Va mai scriu cand ne intoarcem.

Pana una alta, priviti pestisorul meu aici
Pupici!

Maria si Mara

POZE

Mergi la inceput

Maria , nu ai poze noi? Astea le-m mai vazut. E tare scumpa Mara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, ingenios fiu-tau!

Gabi, puteai astepta mult si bine dupa reteta daca nu o scria Ioana, eu acum am deschis calculatorul.
Sanatate lui Tudor!

Noi tot in casa, deja disper. Am sunat-o iar si pe dr. de familie si pe pediatra si a zis ca n-am ce sa fac decat sa astept sa treaca raguseala, n-am voie sa o scot afara ca e aerul rece si raguseste mai tare. Medicamente n-am ce sa-i dau ca nu are alte simptome...azi e a patra zi.
De cateva nopti Adelina se trezeste foarte des, dupa ora 3, se trezeste tot la 2 ore sau 1 ora si nu se linisteste pana nu ii dau tzatza, nu stiu ce are, oricum pentru mine e tare obositor, mai ales ca nu eram obisnuita cu treziri asa dese, ea se trezea pe la 2-3 si apoi doar dimineata la 7-8.
No, plec sa fac mancare, adica sa termin mancarea ca am inceput-o.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

exista microbuze,autobuze din arad catre szeged?
chiar nu stie nimeni?
multumesc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

exista microbuze,autobuze din arad catre szeged?
chiar nu stie nimeni?
multumesc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Cornelia din pacate eu nu stiu si nici timp sa ma interesez n-am...imi pare rau.

Alina, nasol cu trezirile astea. probabil ca o deranjeaza ceva. aveti grija de voi!

CARMENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hai ce mai astepti...

Mergi la inceput