***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

o sa ma retrag si eu..am lucrat ceva si speram sa termin in seara asta..insa sunt la bibliografie si multi autori si titluri de carti sunt in germana..si ma dispera...m-am obosit urmarind litera de litera, sa nu gresesc...
Noapte buna si somn usor tuturor!

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dianalaura, nu m-am gandit inca la data cezarienei! Sincer ... mie mi-ar placea sa se nasca la termen.Ziua de 22 e speciala pentru noi: pe 22 e ziua sotului meu (e drept ca e in iunie, dar...), pe 22 (august) ne-am casatorit religios. Daca nu ... macar pe 20 (ca e de ziua mea, si ziua cununiei civile). Daca se grabeste ... sa fie pe 18 (ca e ziua mamei mele, tot in august, dar ...). Oricum ... imi doresc sa fie intr-o zi cu sot, caci mi se par mai norocoase! Ma mai gandesc!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

ce figura esti, Mottanel! Cand citesc ce ai scris, parca il aud pe sotul meu:'ce bine ar fi sa se nasca Soso duminica...' (asta e fixul lui...).Macar tu vei avea cat de cat un cuvant de spus in privinta datei, la noi insa - depinde de cum hotaraste printesa!
Somn usor, fetelor!
Florina 28+ si bebitza Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Editez ca sa va spun ce patesc; e a doua oara in seara asta! Am tot asteptat mesaje de la voi. Cand am mai scris eu cate ceva abia atunci au aparut si ultimele mesaje pe care le-ati scris voi! Ca si cum le-am postat in acelasi timp, totusi vazand ora e clar ca voi ati postat de ceva timp, iar mie abia mi-au aparut! Ce ziceti de asta?
De aceea nu am vazut la timp intrebarea Dianeilaura, nici cele scrise de Florina! Si nu am raspuns la timp! O fi netul meu de vina!

Acum chiar inchid! Noapte buna!

Mergi la inceput

Mai dragelor, dormiti?
A...andrada e plecata la socri, de aceea nu scrie de dimineata buna!
In rest? Nimic nimic? Am intrat si eu sa termin ce aveam de facut la calc, daca reusesc, si apoi sa imi calc hainele si sa ma aranjez pentru botez..pe la 1 jumate trebuie sa plecam..

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ne-am trezit si noi, am dormit bine..chiar foarte bine.bebelina s-o miscat azi noapte..am simtit-o si m-am trezit..am mangaiat-o si s-o culcat si ea.spre dimineata eu m-am trezit si ea inca doarme.

dianalaura distractie placuta.sa faci poze.bina ca ti-a trecut durerea de masea ca sa te poti distra in voie, numai sa fi atenta sa nu mananci pe ea , ca daca ii cariata s-ar putea sa-ti faca figura din nou.

pup fetele,

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

multumesc pauly...referitor la masea...acum..ce-o vrea D-zeu...ma feresc eu sa mananc pe partea aia, dar mai am o masea cu mici probleme si pe partea opusa...eu sper sa nu imi faca totusi figura...
daca ma doare, pun un pic de palinca si trece... GLUMESC!
Cand eram prin liceu am incercat si varianta asta, sa ma amorteasca..dar din greseala am inghitit gura aia de palinca....vai ce rau mi-a fost...nu inteleg cum pot bea unii asa ceva...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

esti totala cu palinca.da sa sti ca si eu am incercat tratamentul...si maseaua nu mi-o prea trecut in schimb eu m-am ametit putin...chiar daca nu am inghitit-o m-o prins numa de cat am plimbat-o prin gura.nici eu nu pot intelege cum altii o pot bea..ii groaznica.

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor,
intru si eu sa va zic ca sambata trecuta avea bb 780 gr. Pe sani si pe burta ma dau cu ulei Johnson's baby sau Dalin ( le alternez). In rest, suntem intr-un balamuc total pt ca ne-am apucat de renovat baile si va dati seama ce-i la mine in casa ( praf, moloz, mizerie, etc). Acum vorbeam cu sotul meu si incercam sa ne hotaram la cine sa mergem sa facem baie. Cred ca vom alege varianta cea mai apropiata, la nasii nostri (stau pe acelasi palier cu noi), cu toate astea nu ne va fi usor, mai ales ca din cate ne-au spus meseriasii vor termina ambele bai in vreo 3 saptamani.
Nu ma gandesc decat cum vor arata baile si atunci parca asteptarea e mai usoara.
Va pup pe toate si o zi super
A, si sa nu uit LA MULTI ANI ancamari si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza, fetelor!!! Asa mai la pranz... Va scriu repejor, pe graba... Il astept pe sot sa fie gata si plecam la socri

Dianalaura, felicitari pentru deschiderea noului capitol!!! Si distractie placuta la botez... Sa faci poze sa ne arati si noua!!!

Byu, am vazut ca intrebai de crema de san... Eu una nu folosesc nici-o crema pt. nimik... Nu suport substantele cremoase, uleioase etc, de cand ma stiu Pana acum nu am facut vergeturi, dar probabil NU e timpul pierdut Am inteles ca pt. vergeturi exista o crema foarte buna (dar...repet stiu din auzite, nu e incercata pe pielea mea!) de la Mustella, dar ca e si foarte scumpa...

Kay, felicitari pentru ultimul examen!!! Acum in sfarsit te poti relaxa in vacanta... si sa te bucuri si mai mult timp de sarcina ... A se citi... sa ai mai mult timp s-o "ametesti" pe SOSONICA. Legat de miscarile puiului meu... cu siguranta o sa vezi si tu. Eu ... am mai zis am inceput sa vad SUPER BINE incepand cu sapt. 24... desi prima oara s-a vazut cam pe la 21 de sapt., dar nu in halul in care se vede acum.

PS: Aseara... inainte de a adormi.... miscaretul meu mai mai sa-mi rupa buricul... si asa tare rau mi-a parut ca nu l-am putut filma . Efectiv se vedea cum iese buricul in afara si cum intra... in ritmul impinsaturilor lui

Gata... v-am lasat, am plecat!!! Va pe toate !!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput