***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Elteka, 4 pentru ca s-au rupt....Maria mea are talia unui copil de 4 ani acum, era peste medie si cand era mai micuta si eu bantuiam peste tot cu ea in carucior...Asa ca la gropile din romania, neputand sa-i iau jeep, le-am rupt...:)))

Se strica rotile...

La Maria aveam o pilota facuta sul pe care ma incolaceam si tinea loc de perna din aia speciala de gravide...Acum nu am loc sa ma intind ca se intinde Maria pe doua paturi, as aca am un puiut de perna pentru burtica/mijloc si o perna din aia de puf pentru picioare, e incomod cand ma intorc de pe o parte pe alta ca trebuie aranjate de fiecare data, dar e somnul mai lin...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi! Am schimbat saptamana si noi. Acum vreau sa citesc din urma. Voi in ce zona il simtiti pe bebe ca misca?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor!
Am revenit si eu...la botez la fost frumos...ne-am simtit bine chiar daca nu am dansat. La un moment dat a adus si bebelasul la restaurant..ce scumpic este....are deja 5 sapt..muzica era tare, dar el nu avea nici o grija...dormea dus..dupa vreo 3 ore de stat la restaurant a inceput copilul sa faca scheme cu gurita...cauta sanul...deja ii era foame dupa vreo 3 ore de la ultimul alaptat..era asa de dulce....Normal ca mai multe femei prezente la botez au venit si l-au mai luat in brate....si sotul meu saracu' era disperat: uite la astea, ce tot il plimba de la una la alta, ce, copilul asta e jucarie? Eu nu vreau la al nostru sa vina toate femeile sa il tot ia din patut...Saracu, ii era frica sa nu "il strice". Am incercat eu sa il fac sa inteleaga ca acest copil nu este din sticla, nu se sparge daca pune mai multe lume mana pe el, si cine il ia in brate il ia pt ca ii este drag. Sincer, si eu l-as fi luat, dar cred ca ma trezeam cu reprosuri de la al meu sot, asa ca m-am resemnat si m-am jucat cu Stefanutul meu, caruia se pare ca ii place muzica, ca a cam dansat prin burtica...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna24 nici o problema..ca ma duc sa-mi cumpar o felie.nu gasesc cu martipan dar gasesc de suhaida.

chiqui eu il simt pe langa buric dar nu mai sus...deocamdata.tu cum te mai simti?

cristalina uau patru carucioare!!!

am vazut ca vorbiti de analize...saptamana asta fac si eu toata listuta de analize , inclusiv pisu si proteinuria.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Alyna si eu am colostru de multisor. Chiar la un moment dat ma speriasem ca nu spunea nimeni nimic la subiectul asta si ma gandeam ca poate nu e bine. Dar acum ca incepeti sa aveti si voi m-am linistit! Eu am intrebat si la mine la clinica si cica e normal. Si pe mine ma doare tareee coloana!

Elteka - tot discutam noi doua de biberoane Avent. Se gasesc tot la Toys`r`us. Vezi www.toysrus.co.jp/product/product_list.aspx" target="_blank">AICI cate sortimente sunt si se pot comanda si on-line. (pt mine e mai usor asa ca e destul de departe magazinul).

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

pauly, relativ bine. SI eu il mai simt langa buric, dar de cele mai mutle ori mult SUB buric. Asta inseamna ca inca nu a urcat suficient.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami, chiar ca e frumos Excombi ala, m-ai convins. Faza e ca eu nu prea inteleg de pe site-ul asta, iar altavista imi da niste traduceri de mor de ris...Adicatelea primesti 5 bucati???? sau 2, unul arata in 2 feluri (scaunel de-ala) si unul in 3 (caruciorul)?

Gata, i-am dat cancel la b-max, ca am vazut ca in italia e 389 de euro...sa bage astia 150 in plus, da-o 'ncolo!

La ToysRus in magazin n-am vazut decit vreo 10 modele, cam nashpa.

Sa mai imi zici te rog cind mai gasesti ceva dragut, sa nu ma mai isterizez.

Alyna24, asta e cu colostrul...Sint fete la care curge si mai mult...Si nici macar nu e dovada ca o sa ai sau nu lapte... Deh, de-ale sarcinii placeri.

Bebel al meu imi trage niste suturi...Tre' sa-mi fac ceva de mincare, ca el numai atunci boxeaza...ca taica-su, cind ne e prea foame, vedem rosu

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by pauly

alyna24 nici o problema..ca ma duc sa-mi cumpar o felie.nu gasesc cu martipan dar gasesc de suhaida.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Nu te supi, dar ce inseamna "suhaida"?
Scuze dar....nu stiu!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pe bebel il simt cam peste tot!Ba in stanga, ba in dreapta, ba in zona buricului(cred ca se joaca cu cordonul) si cred ca l-am simtit si un pic mai sus de buric!Asta ce inseamna?
Tare as vrea sa stiu cam cum sta el acolo!In ce pozitie!Dar......asta e!

Ma imbrac sa plec dupa tortulet!Poate nu terminati capitolul asta pana ma intorc , sper!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - dar uterul cum ti-l simti? deasupra buricului? (eu ma pipai ca sa vad pana unde este urcat). Nu cred ca trebuie sa te sperii ca nu a urcat sarcina dupa locul in care loveste bb. Acum o luna asta al meu juca tontoroiu pe colul meu, si il simteam numai jos. Acum cred ca alterneaza pozitiile, uneori il simt jos, alteori sus.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput