S.O.S Salvati-mi casa

S.O.S Salvati-mi casa | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai fost vre-un subiect de genul asta ,ca nu stiu unde sa caut.Oricum ma uit uimita la aceasta emisiune.Nu neg ca nu imi place ,dar as vrea sa stiu daca e genul ala de emisiuni gen "Dadaca",sau "Tradati in dragoste" care sunt regizate.Stie cineva dintre voi daca emisiunea este adevarata?Ca daca este ,sa stiu sa-i chem si pe la mine ca sa-mi faca o camera .Dar cum se procedeaza?
Trebuie sa faci o scrisoare catre emisiune si ei te programeaza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

De ce nu intri pe adresa lor de net; poate acolo sunt date mai multe detalii!
Curios de stiut care-i realitatea!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Pi intru eu pe adresa lor de net dar or fi si prosti sa spuna daca emisiunea nu e pe bune daca nu e?
Asa ca eu am adresat niste intrebari pe forumul asta ca poate cineva dintre voi o fi pus la punct mai bine dacat mine cu aceasta emisiune ,adica un prieten ,o cunostinta a apelat la ei dintre voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Sincer, chiar iti place cum lucreaza (decoreaza) ei?
N-as avea curajul sa ma las in baza respectivei echipe. Decit ceva "destul de aiurea" dar gratuit, mai bine ceva de bun gust real, platit pina la ultimul leut!
De ce nu angajezi un arhitect pentru redecorare?

Am urmarit emisiunea, mi se pare o spoiala ce fac ei!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mi chiar mi se pare o emisiune reusita.Adica sa primesti gratis tot, e chiar interesant.Plus ca au si gusturi.Cred ca e e misiune pentru cei care au o situatie materiala nu foarte buna, ca nu toata lumea isi permite sa isi schimbe mobila in casa in 3 zile.
Chiar is curioasa daca cunoasteti pe cineva care a apelat la ei.

Mergi la inceput