salariul minim studii superioare
Am o prietena care lucreaza ca secretara, dar in fisa postului, semnata , parafata de angajator, scrie la cerinte "studii superioare". In acest caz ar putea solicita sa i se mareasca salariul la cei 880 lei pentru angajatii cu studii superioare?
Multumesc,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
Raspunsuri
marius spune:
Nu merge de preferinta. Cerinte: Studii...fara calificare, medii, medii de specialitate, postliceale, superioare...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
palmyrah2002 spune:
Ma ajutati si pe mine cu nr.de lege care specifica acest lucru?
Multumesc frumos!
:flo: Cristina
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu merge de preferinta. Cerinte: Studii...fara calificare, medii, medii de specialitate, postliceale, superioare...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Exact asa scrie: CERINTE;- studii: de preferinta superioare.
codruta_grg spune:
Cred ca numai la bugetari e treaba asta. Patronii pot pune orice salar, daca esti de acord, nu?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Cred ca numai la bugetari e treaba asta. Patronii pot pune orice salar, daca esti de acord, nu?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Nu Codrutza. E vorba de contractul colectiv de munca la nivel national in care salariul minim in cartea de munca pt un angajat cu studii superioare pe un post care cere studii superioare este de 880 ron.(deci se aplica si la munca la patron, ca sa explic mai plastic)
La bugetari nu stiu, parca bugetarii nu au contract colectiv de munca... sper sa nu sun tampenii...
Eu si Raducu (22.04.2005)
marius spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by marius
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Exact asa scrie: CERINTE;- studii: de preferinta superioare.
Daca e de preferinta inseamna ca nu e neaparat necesar, deci... nu e cazul celor 880 RON
Pt bugetari sistemul de salarizare este definit prin fisa postului si schmea de salarizare din cate stiu eu. Pot sa gresesc.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
bb_yasmi spune:
Marius, multumesc frumos de raspuns!! ma vrut sa ma interesez inainte sa vb la job!!
O sotzie fericita!!!