Bebemik, o prietena de-a mea a simtit bebele doar la 5 luni si jumatate, si ea era la prima sarcina. Poate bebe e mai comod.
Noi 2 singurei
si eu l-am simtit prin saptamana 19-20, dar a dat direct cu picioru'. si asa o tine pana in ziua de azi.![]()
Abia la sapt. 20 am simttit ceva usor. Si eu ma impacientasem, mai ales ca pana atunci imi fusese foarte rau, cu dureri mari, dar ma gandeam eu ca misca si nu imi dadeam seama din cauza durerilor, dar nu a fost asa, dupa ce a miscat vreo 2 zile am putut sa fac diferenta, este foarte vaga senzatia de val in burta; daca ai gaze sau crampe nici nu iti dai seama.
Fetelor, dar in exterior cand se simte prima oara? Adica cand reuseste si TATI sa il simta pe BB?
13+
Hihihi, asta era si subiectul meu acum 2 ani. Nu iti face griji. Eu multa vreme credeam ca nu il simt pe bebe, credeam ca imi ghiortaie matele. Asa ca fii atenta la genul asta de senzatie.
Tata o sa il simta pe bebe cand o sa fie un pic mai mare. Nu o sa il dea jos din pat noaptea dar o sa fie scene gen Alien, cu cate un picior/mana satula de stat incarcerata.
Nuka si Mama la Nuka