am aproape 18 sapt si nu simt ca misca bb
dr mi-a zis ca pe la 19 sapt avand in vedere ca sunt la pr sarcina intrasem in panica,.... deoacerce unlele fete zic ca tre sa simt mai devreme .la 16 sapt am fost la eco si era ok.linistiti-ma va pup pe toate.
Raspunsuri
adimercedes spune:
quote:
Initial creeata de bebemik
dr mi-a zis ca pe la 19 sapt avand in vedere ca sunt la pr sarcina intrasem in panica,.... deoacerce unlele fete zic ca tre sa simt mai devreme .la 16 sapt am fost la eco si era ok.linistiti-ma va pup pe toate.
lacra florea
Lacra, nu te stresa, ca nu ai de ce. Fiind prima sarcina ai toate sansele sa il simti pe bebe mai tarziu decat femeile la a doua sau a treia sarcina. Pe la saptmana 20 e cel mai comun, dar sunt persoane care au simtit doar la saptamana 22. Stai linistita, mangaie burtica si vorbeste cu bebe si o sa vezi ca in cateva zile o sa simti si miscarile.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
jadi spune:
Nu este o regula care se aplica pentru toate viitoarele mamici. Eu la prima nastere am simtit tarziu dupa 20 de saptamani. Acum la a doua am simtit mai repede dar as putea sa spun ca stiam la ce ma astept. Te asteptam la mamici de iulie-august 2007!
Deni &
Vlad & bb2
dianalaura spune:
Stai linistita, nu te panica! Si eu sunt la prima sarcina, si l-am simtit pe bebe pe la 16 sapt, dar a fost pe la 4 dimineata, si noroc ca nu dormeam, ca altfel...si la inceput il simti ca un falfait, ca bulele de apa minerala care se ridica intr-un pahar cu apa, si simti asta la 3-5 zile distanta.... Uite, cumnata mea, care e la prima sarcina, a simtit copilul pe la 21-22 de saptamani. Poate ca il simtise si mai devreme, dar nu si-a dat seama....e foarte comun sa nu faci diferenta la inceput intre miscarile copilului si gaze....si daca mai si lucrezi....Eu stand acasa am avut timp sa dau atentie fiecarui mic detaliu, dar daca ai un job care te mai si solicita, nu e de mirare ca nu l-ai simtit inca...
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
ammuntean spune:
Imi aduci aminte de mine acum un an si ceva. Stai linistita, vei simti bebele cat de curand. Eu am simtit-o pe fata dupa 21, 22 de saptamani. Nu a fost o mare fotbalista, toata sarcina mi-am facut griji din cauza asta. Se pare ca aveam placenta plasata anterior si asta atenua miscarile bebelusului. Stiu ca nu are nicio legatura, dar Petra a fost cuminte si dupa ce a iesit dinn burtica(asta asa ... ca s-o laud).
Va fi totul bine, vei vedea.
adriella spune:
bebemic, stai linistita. Eu abia in a 24-a saptamana l-am simtit prima oara si totul a fost super ok.
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
gabriela_s spune:
bebemik,eu am simtit-o clar pe bebelina mea abia pe la 18-19 saptamani.ea se foia de mai demult dar nu stiam eu exact ce e cu burtia mea.nu te astepta la pumni si suturi din prima,la inceput o sa simti doar o forfoteala in burtica,loviturile ,daca sunt,sunt slabe in intensitate si le percepi exact ca pe niste spasme musculare (ca atunci cand ti se "zbate" un muschi).nu te ingrijora,mai ales daca a fost bine la eco!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
madybulancea spune:
bebemik,stai linistita....si eu sunt la prima sarcina si l-am simtit pe bebe abia la 20-21 de sapt,dar abia mi-am dat seama...a trebuit sa se repete si a doua zi ca sa ma prind eu k e bebe!!!
Sarcina usoara!!!
29+ cu
razvan
ralucami spune:
Eu am simtit-o pe bebelina mai repede, dar nu-mi dadeam seama ca e ea. Fiind prima mea sarcina , imi inchipuiam ca trebuie sa primesc lovituri sanatoase, asa cum vedeam prin filme, sa mi se miste burta.
Abia apoi citisem la grupul meu de gravidute si mi-am dat seama ca bulele/aripioarele de fluturas/ gadiliturile pe care le simtisem erau de fapt miscarile bebelinei mea.
Daca esti la prima sarcina, atunci abia pe la 20 -22 de saptamani o sa se intample minunea.
Si ca pozitie: eu o simt cel mai bine pe papusa mea, atunci cand stau intinsa in pat, pe spate .
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
magdutah spune:
pai si eu am l_am simtit pe al meu BB dupa ce am trecut de 22 saptamani. SI atunci insa numai dimineta la trezire cat inca mai eram in pat si seara cum ma asezam in pat. Incepand cu saptamana 30 am inceput sa il simt si in timpul zilei. Doctorul mi-a spus sa nu imi fac griji, la eco totul a iesit normal ... si chiar nu mi-am mai facut griji caci odata ce il vedeam la eco ca misca iar eu nu simtem nimic ... mi-am zis ca asta este ... am eu un BB-el mai linistit!!!
Magda 33+ 
crinuta spune:
Si eu l-am simtit pe al meu dupa saptamana a 20-a, si nici atunci nu eram sigura ca e el.
Depinde de la caz la caz, depinde de placenta, depinde la a cata sarcina esti.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm